sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Hoş 3-4 sene önceki geyik eğlence yok, tamamen trollemeye ve laf sokmaya döndü olay ama her şey değişiyor hayatta, burası da değişiyor doğal olarak.
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 3-4 sene oncede troll ve ayar uzerine kuruluydu forum np, ben il attıgım postta epic ayar yiyip 1 sene foruma kusmustum ultimatr zamanı, natural selection bi nevi yapcak bişi yok elli kere yazdım zaten bonbon bunu en ıyı bılen adamalrdan bırı olmalıydı, neden rage quit atmış o mesaja anlamak güç, yaşlandıkca huysuzlaşıyor ve dahada alıngan oluyor galiba
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ankete göre "evet" sayısı çok olduğunda bone = http://blog.tradetang.com/wp-content/uploads/2009/12/happy-man-computer.jpg
Joker Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 bence eskilerden kimse çok büyük suç işlemedikçe kalıcı banlanmasın. mesela 5 sene limiti konulabilir.
Suark Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 pamuk gibi adam yahu, alınmaması lazım cidden. Hayır bide bu forumda ettiği laftan alınmaya değicek adamlar genelde laf etmiyorlar. Tırı vırı yani
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 5 sene dediğin 2008 oluyor. 2005 öncesine atılmasın ban bence. gördüğüm bütün 2005 sonrası üyeler leş çünkü
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ekşi'ye özenip nesilcilik yapmayın..
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 bone'a ben çok takılıyodum ama hep onun faydasına yapıyodum alınıyodu.
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 haksız mıyım? ne kadar çirkin bayan üye varsa 2005'ten sonra gelmiş. ne kadar özel üniversite işletme okuyan varsa 2005'ten sonra gelmiş. 0ne ve escape faktörleri 2005'ten sonra olmuş. istatistik bunlar boru değil.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 dünkü çocuk olsa şöyle konuşmalarınızı anlayacağımda adam en eski üyelerden biri aktif olarak da kullanır yani forumu. kendisi bilmiyorum mu neyi ciddiye alınıp alınmayacağını. eğer uzaklaşmak istediyse kendine göre bahanesi vardır, olan olay son damlayı koymuştur, kafası sakinleşir, derdi tasası ne ise geçtiğinde geri döner. tamamen foruma veya forumda söylenenlere bağlamamak gerek yani. zaten öyleyse geldiği gibi yine gider kalitenin yükseleceği yok, her gün düşüyor.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 cılkını çıkardınız çünkü adamla dalga geçmenin, tadında bırakmadınız. herkes yükleniyor sebepli sebepsiz. deve bir tavşan postundan devrilir mi hesabı. e öncesinde ne olmuş ona bakmak lazım. ona yapılan kolektif baskının yarısı kime yapılsa gider buradan. konuşmuştum ama geri dönmeyi düşünmüyor şu ara. haksız değil. chat'ten yazıyor wot'larını. :/
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 nordlydian said: ekşi'ye özenip nesilcilik yapmayın.. çayda dem, patide kıdem en eski kuralı bu sitenin
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 troll var trollü savmak var bir de insanın kendini trollemesi var
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 herkes herkese bir laf sokup, üstüne çıkma derdinde yıllardır anlamadım ki. hani önceden yok muydu vardı ama daha adaplı güzel bir şekilde yapılıyordu veya ben öyle hatırlıyorum. 2003, 2004'de çok aktif kullanıyordum gayet nezih tartışma ortamı oluyordu. kişiye değil konuya yönelik tartışılıyordu. ha ne garbage'a bakardım, ne başka başlıklara sadece mmo başlıkları ve oyun başlığı için konuşuyorum. trollenmesin demiyoruz da trollemeninde bir adabı vardır, donanımhaber seviyesine inmeye gerek yok. konudan bağımsız olarak şöyledim bone mevzu için değil, başlıkta konuşulanları bilmiyorum. collector editions'da çok güzel oturtulmuş ayrıca sesli güldüm.
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 cani isterse gelir, istemezse gelmez. dramaya gerek yok
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ayrıca penisim testisime denk, ölçüyoruz, evet denk.. boyu değil işlevi demiş atalarımız
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 aynısını ben desem banlanıyorum arkadaşım bu ney! ahah
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 bu rumuzun altında "1"den "0"dan daha fazlası var, boşuna itibar kasmadık buralarda
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 babacuma küfür serbest biz edince woooooaavh
Öne çıkan mesajlar