Eternal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 şu adamı bi banlayın artık ya.. emre bey. rewendowski.. bi bakınverin buralara arada bir doktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 karaktersiz said: bir fenerbahçe taraftari=hizbullah yobazligi ban konusuna +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 duygulandım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 fizbana fenerbahçeli denmiş de, adam haklı. maç ertesi bütün taraftar kupa kaldırmış gibi geziyor. bu yanlış. insanlar böyle bir maçtan sonra üzülürse takım büyür, anlayış değişir. sevinirse 3. dünya futbolu kafası devam eder. dün ben de üç beş korna duydum. beyin istafı direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Drogba bitmis ya, guizanin bile attigi golu taklit ediyosa artik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 biri anlamis en azindan yaw, eyw ren. galatasaray elendiginde sevinecek takim degil. kucultmeyin bu kadar kendinizi. elendiginizde napalim kismet diyin, gerceklerle yuzlesin tabi de tura cikmayin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 yalnız olay skor değil oynanan futbol, atlanılan nokta bu. banane kim yenmiş kim yenilmiş, kim tur atlamış kim kupa almış.O klübün derdi, kasasına cash girecek. benim olayım takımımın güzel maç oynadığını izlemek. Dünkü ilk yarıyla 3-0 yenseydik mutlu olmazdım, ama ikinci yarıyla 0-2 yenilseydik gene sevinirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Ren said: fizbana fenerbahçeli denmiş de, adam haklı. maç ertesi bütün taraftar kupa kaldırmış gibi geziyor. bu yanlış. insanlar böyle bir maçtan sonra üzülürse takım büyür, anlayış değişir. sevinirse 3. dünya futbolu kafası devam eder. dün ben de üç beş korna duydum. beyin istafı direk. abi iyi de sevinmek hakkımız. kim gs bu sene clde çeyrek final oynar şeklinde tahminde bulunabildi? e üstüne evimizde öyle ya da böyle güzel futbol oynayıp 3 gol atınca da hoşuna gidiyor insanın. kim olsa sevinir abartmayın. kaldı ki gs taraftarı o dediğin kupa sevinçlerine alışık taraftar. her sene çeyrek final görüyor olsak tamam sevinmeyelim iki senede geldiğimiz yer ortada ona seviniyor herkes. küme düşüyorduk lan BAM BAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 eheh tabi sevinin yahu. gurur duyun ama böbürlenmeyin. sevinirken ben eminim sevinenlerin içinde tamam artık daha olmaz. daha ne yapsaydık. gibi cümleler var. işte bu cümleler olmasın. onun yerine ilk maçtaki hatalara üzüldük. nasıl kaçırdık, geri dönebilirdik ile sevinin. kutlama yapılacak kadar değil çünkü. eyyorlamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 31 mio euro kaldirmis gs cl'den. buna 5 ic saha + mac gunu store satislari falan koyunca 40'i bulur rakam. deli para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Hakikaten çok sağlam para. KEŞ Bİ DE. Fener-Beşiktaş nasıl yarışsın şimdi bu takımla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 alla alla..5 sene önce biz 10 sene önce siz oynadınız çeyrek finalde nasıl yıllardır kafa kafaya gidiyo peki 2 takım da? espri mi yapıyosunuz ben anlamıyom lam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Wyand said: 31 mio euro kaldirmis gs cl'den. buna 5 ic saha + mac gunu store satislari falan koyunca 40'i bulur rakam. deli para. bizim oyuncuların 1 öğün yemek parası işte -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 fizban said: biri anlamis en azindan yaw, eyw ren. galatasaray elendiginde sevinecek takim degil. kucultmeyin bu kadar kendinizi. elendiginizde napalim kismet diyin, gerceklerle yuzlesin tabi de tura cikmayin yani. yav aga haklısın elendik diye sevinilcek bi tarafı yok şu işinde hani elendik ama güzel elendik.seviniyosakta hem güzel elendiğimiz hemde şimdiye kadar ilerlediğimiz yer için.ilk maç 3-0 imkansız noktasından acaba olurmu lan ?!?!? noktasına gelince insan sevinmesinde ne yapsın zaten? Real ile oynarken 5 5 diye bağırmak yeter. ama korna morna tura çıkma saçma olmuş.o konuda hak verdim. neyse şu lazioyu tokatlayıp gelinde 10.luğa çıkalım hepberaber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Ya 3-0 lik ilk mactan sonra %1 sans veren kalmamisti su takima. Onun sevinci bu. Uzuntuyu ilk macta yasadik zaten. Birakinda sevinelim dunyanin en iyi 2 takimindan birini tokatlayarak yeniyorsun Avrupa'nin en prestijli liginin ceyrek finalinde. Defansi 5 letiyorsun, adamlar gelen her topu taca atarak uzaklastirir oldu bir ara. RM'nin tarihinde yok 5 dakka'da 2 gol yedigi. ManU'yu dize getirince 'ama yedeklerrr' diyenlere de ayri cevap oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 sokağa çıkanları savunan mı var zaten? veya 3-5 apaçi sokağa çıktı diye gs taraftarı komple mi seviniyor? ben hiç görmedim mesela sokağa çıkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 _Rave said: fizban said: biri anlamis en azindan yaw, eyw ren. galatasaray elendiginde sevinecek takim degil. kucultmeyin bu kadar kendinizi. elendiginizde napalim kismet diyin, gerceklerle yuzlesin tabi de tura cikmayin yani. yav aga haklısın elendik diye sevinilcek bi tarafı yok şu işinde hani elendik ama güzel elendik.seviniyosakta hem güzel elendiğimiz hemde şimdiye kadar ilerlediğimiz yer için.ilk maç 3-0 imkansız noktasından acaba olurmu lan ?!?!? noktasına gelince insan sevinmesinde ne yapsın zaten? Real ile oynarken 5 5 diye bağırmak yeter. ama korna morna tura çıkma saçma olmuş.o konuda hak verdim. neyse şu lazioyu tokatlayıp gelinde 10.luğa çıkalım hepberaber. ofsaytan gelen golle 4-1 olunca çok sevindim gol sayılmayınca normale döndüm -- bu maçı gördükten sonra deplasmana reali eleriz gazıyla çıkmasaydık olabileceklerin hayaliyle sevindik işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Tura çıkan kim ben onu anlamadım? Bildiğin böyle konvoylar falan mı oldu İstanbul'da? Yoksa güzel futbol izlediği için takımına teşekkür eden, sayılı sporsever insandan mı ibaretti sokakta korna çalanlar vs.? Bizim memlekette pek alışık değiliz ama yabancılar yenseler de yenilseler de eğlenip sevinmeyi biliyorlar. Geçen sene Almanya - İtalya maçında Almanya yenilince de gayet marşlar söyleyerek, içerek, barbekü yaparak, bayrak sallayarak falan olayın coşkusunu yaşamıştı insanlar, ki doğru olan budur zannımca. Hem işte saha içi/dışı olaylar azalır böylece, insanlar sadece skor üstünlüğü ya da ona buna koyma, döşeme aşkı için futbol izlemeyi bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Elenirken bile şöyle yenerek dimdik kalarak elenmiş takım için geliyorsunuz hala burda çömkürüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Başarımız bu topicde fener trollemesi yaşanmamasından belli. Bi 3-0 daha yenilseydik bu konu 90. Sayfalardaydı. Bu kadar sayfayı gs taraftarı yazmış işte, fenerliler (genel olarak) kutlamaya bile girememiş çeyrek final başarımızı. Bi anda sadece gazla cl kupası kaldırmak bence imkansız bişey. Türk takımlarının başarabileceği en yüksek zaferlerden birini yaşadı gs. Reale 5 5 diye bağırmanın gururu bu, avrupada adımızı duyurup, kasamızı doldurup geleceğe atacağımız önemli adımların şimdiki sevinci bu. Yazın tranfer döneminde yine biz konuşulacağız seneye başarılarımızla yine biz konuşulacağız. Ayrıyetten umarım fener uefayı alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 uzatmaya bile gidicek duruma gelmistik aslinda ama hakem istemedi. lan o 4. golde suurum kacti valla. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 4 ayrı dilde özeti izlemek ayrı keyif veriyor , spikerler çıldırıyor resmen http://s7.directupload.net/images/130410/63tbzhvr.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Harikaymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Bu arada yorum süper. "Joaquin Sanchez (Malaga)" said: Biz de, Galatasaray da UEFA tarafından sahaya figuran olarak çıkarıldık, yem edildik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 serjuhan said: Bu arada yorum süper. "Joaquin Sanchez (Malaga)" said: Biz de, Galatasaray da UEFA tarafından sahaya figuran olarak çıkarıldık, yem edildik! Malaga ne konuşuyor ki?Sonuçta Dortmund ile eşleşildi.PSG bence daha vahim durumdaydı burda.Yalnız helal olsun 2 takımda az kalsın eliyordu ki GS de gayet iyi oynayarak elendi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar