Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA ŞL Çeyrek Final | Galatasaray - Real Madrid | 09.04.2013 @21:45

unK

Öne çıkan mesajlar

fizbana fenerbahçeli denmiş de, adam haklı.

maç ertesi bütün taraftar kupa kaldırmış gibi geziyor. bu yanlış.

insanlar böyle bir maçtan sonra üzülürse takım büyür, anlayış değişir. sevinirse 3. dünya futbolu kafası devam eder.

dün ben de üç beş korna duydum. beyin istafı direk.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız olay skor değil
oynanan futbol, atlanılan nokta bu.

banane kim yenmiş kim yenilmiş, kim tur atlamış kim kupa almış.O klübün derdi, kasasına cash girecek.

benim olayım takımımın güzel maç oynadığını izlemek. Dünkü ilk yarıyla 3-0 yenseydik mutlu olmazdım, ama ikinci yarıyla 0-2 yenilseydik gene sevinirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ren said:

fizbana fenerbahçeli denmiş de, adam haklı.

maç ertesi bütün taraftar kupa kaldırmış gibi geziyor. bu yanlış.

insanlar böyle bir maçtan sonra üzülürse takım büyür, anlayış değişir. sevinirse 3. dünya futbolu kafası devam eder.

dün ben de üç beş korna duydum. beyin istafı direk.

abi iyi de sevinmek hakkımız. kim gs bu sene clde çeyrek final oynar şeklinde tahminde bulunabildi? e üstüne evimizde öyle ya da böyle güzel futbol oynayıp 3 gol atınca da hoşuna gidiyor insanın. kim olsa sevinir abartmayın. kaldı ki gs taraftarı o dediğin kupa sevinçlerine alışık taraftar. her sene çeyrek final görüyor olsak tamam sevinmeyelim iki senede geldiğimiz yer ortada ona seviniyor herkes. küme düşüyorduk lan BAM BAM
Sosyal ağlarda paylaş

eheh tabi sevinin yahu. gurur duyun ama böbürlenmeyin.

sevinirken ben eminim sevinenlerin içinde tamam artık daha olmaz. daha ne yapsaydık. gibi cümleler var. işte bu cümleler olmasın. onun yerine ilk maçtaki hatalara üzüldük. nasıl kaçırdık, geri dönebilirdik ile sevinin.

kutlama yapılacak kadar değil çünkü.

eyyorlamam bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

biri anlamis en azindan yaw, eyw ren. galatasaray elendiginde sevinecek takim degil. kucultmeyin bu kadar kendinizi. elendiginizde napalim kismet diyin, gerceklerle yuzlesin tabi de tura cikmayin yani.

yav aga haklısın elendik diye sevinilcek bi tarafı yok şu işinde hani elendik ama güzel elendik.seviniyosakta hem güzel elendiğimiz hemde şimdiye kadar ilerlediğimiz yer için.ilk maç 3-0 imkansız noktasından acaba olurmu lan ?!?!? noktasına gelince insan sevinmesinde ne yapsın zaten? Real ile oynarken 5 5 diye bağırmak yeter.

ama korna morna tura çıkma saçma olmuş.o konuda hak verdim.

neyse şu lazioyu tokatlayıp gelinde 10.luğa çıkalım hepberaber.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya 3-0 lik ilk mactan sonra %1 sans veren kalmamisti su takima.

Onun sevinci bu. Uzuntuyu ilk macta yasadik zaten.

Birakinda sevinelim dunyanin en iyi 2 takimindan birini tokatlayarak yeniyorsun Avrupa'nin en prestijli liginin ceyrek finalinde.

Defansi 5 letiyorsun, adamlar gelen her topu taca atarak uzaklastirir oldu bir ara. RM'nin tarihinde yok 5 dakka'da 2 gol yedigi.

ManU'yu dize getirince 'ama yedeklerrr' diyenlere de ayri cevap oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

_Rave said:

fizban said:

biri anlamis en azindan yaw, eyw ren. galatasaray elendiginde sevinecek takim degil. kucultmeyin bu kadar kendinizi. elendiginizde napalim kismet diyin, gerceklerle yuzlesin tabi de tura cikmayin yani.

yav aga haklısın elendik diye sevinilcek bi tarafı yok şu işinde hani elendik ama güzel elendik.seviniyosakta hem güzel elendiğimiz hemde şimdiye kadar ilerlediğimiz yer için.ilk maç 3-0 imkansız noktasından acaba olurmu lan ?!?!? noktasına gelince insan sevinmesinde ne yapsın zaten? Real ile oynarken 5 5 diye bağırmak yeter.

ama korna morna tura çıkma saçma olmuş.o konuda hak verdim.

neyse şu lazioyu tokatlayıp gelinde 10.luğa çıkalım hepberaber.

ofsaytan gelen golle 4-1 olunca çok sevindim
gol sayılmayınca normale döndüm

--

bu maçı gördükten sonra deplasmana reali eleriz gazıyla çıkmasaydık olabileceklerin hayaliyle sevindik işte
Sosyal ağlarda paylaş

Tura çıkan kim ben onu anlamadım? Bildiğin böyle konvoylar falan mı oldu İstanbul'da? Yoksa güzel futbol izlediği için takımına teşekkür eden, sayılı sporsever insandan mı ibaretti sokakta korna çalanlar vs.?

Bizim memlekette pek alışık değiliz ama yabancılar yenseler de yenilseler de eğlenip sevinmeyi biliyorlar. Geçen sene Almanya - İtalya maçında Almanya yenilince de gayet marşlar söyleyerek, içerek, barbekü yaparak, bayrak sallayarak falan olayın coşkusunu yaşamıştı insanlar, ki doğru olan budur zannımca.

Hem işte saha içi/dışı olaylar azalır böylece, insanlar sadece skor üstünlüğü ya da ona buna koyma, döşeme aşkı için futbol izlemeyi bırakır.
Sosyal ağlarda paylaş

Başarımız bu topicde fener trollemesi yaşanmamasından belli. Bi 3-0 daha yenilseydik bu konu 90. Sayfalardaydı. Bu kadar sayfayı gs taraftarı yazmış işte, fenerliler (genel olarak) kutlamaya bile girememiş çeyrek final başarımızı. Bi anda sadece gazla cl kupası kaldırmak bence imkansız bişey. Türk takımlarının başarabileceği en yüksek zaferlerden birini yaşadı gs. Reale 5 5 diye bağırmanın gururu bu, avrupada adımızı duyurup, kasamızı doldurup geleceğe atacağımız önemli adımların şimdiki sevinci bu. Yazın tranfer döneminde yine biz konuşulacağız seneye başarılarımızla yine biz konuşulacağız. Ayrıyetten umarım fener uefayı alır
Sosyal ağlarda paylaş

serjuhan said:

Bu arada yorum süper.

"Joaquin Sanchez (Malaga)" said:

Biz de, Galatasaray da UEFA tarafından sahaya figuran olarak çıkarıldık, yem edildik!

Malaga ne konuşuyor ki?Sonuçta Dortmund ile eşleşildi.PSG bence daha vahim durumdaydı burda.Yalnız helal olsun 2 takımda az kalsın eliyordu ki GS de gayet iyi oynayarak elendi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...