Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Bu dizi cok sacma gelmisti bana da. Ikinci bolumu bitiremedim. Straczynski yaziyor diye gorunce ne hayaller kurmustum oysa =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Tam hatırlamıyorum da baggio fazla giydirmiş sanki,o kadar da değil. Her dizi de dram konusunda benzersizi sunmasın zaten, klişelere ok çektin mi fena değildi, özellikle final kısımları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 final, hikaye falan çok zorlamaydı ya. kendini ifade edememişti bence dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 2 saatlik christmas special cikmis netflixde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 şunu nasıl beğenmezsiniz yaa? zevk yerlerde cidden ... yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum ben.. içsel olmuş baya . güzel insanları oynatmışlar. koreli ablamızın hayranıyım , büyüyünce ben de öyle olucam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 yumy said: Tam hatırlamıyorum da baggio fazla giydirmiş sanki,o kadar da değil. Her dizi de dram konusunda benzersizi sunmasın zaten, klişelere ok çektin mi fena değildi, özellikle final kısımları. baggio zaten mutsuz emekli öğretmen. historysine bakın abi. adam sürekli mutsuz ve sinirli. thank you modez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 dizi cok kotuydu ama, gerci oa'yi izleyim dedim daha da kotuydu. sense8 o kadar kotu gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 nedense beni baymadı dizi ya. ama eşim nefret etti sadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 yeni sezon başladı up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 çok bölüm var diye ilk bölümü atlaya atlaya hemen bitirdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Sanırım izlediğim en başarılı dizidir. Yani uykusuz kalıp bölümü ilerletmediğim tek dizi! tekrardan hergün birer bölüm izleyebilirim 2 sene beklerken! Kadıköye gidip looking for my sense8 cluster diyesim var! Bir dizi ilk sezonu muhteşem bitirip ikinci sezonu mükemmel yapabilir mi ya? Konuşamıyorum bile 11/10 ! izlediğim en güzel dizi/film yapıt olarak karşıma koyduğunuz için teşekkürler wachowski kardeşler! çekimler 10/10 senaryo 10/10 akıcılık 10/10 replikler 10/10 zenci değişmiş ona üzüldüm başta küfrettim sonra kabullendim LGTB aşkına bile bu kadar sevineceğimi, dizi sırasında bağırarak gecenin ortasında şarkılara eşlik ediceğim wolfgang'in aksiyonlarında popcorn bitti 3 kutu. Lito cansın can! uzun aktör! Kenyayı yönetelim! Polis bey siz nesiniz öyle ya! Bug efsanesin!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 o kadar da değil lan dalga mı geçiyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 ABİ NASIL DEĞİL YA karakterleri yaşatıyor dizi! sanki onların yanındaymışsın gibi böyle ekranın içinde kaybolup gidiyorsun! sevinçleri hüzünlerini beraber yaşadım diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 /bait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Silphatos said: /bait yok harbiden değil gerçekten muhteşem dalga geçmiyorum edit: en azından benim için öyle ama tersini söyleyen olursa da lütfen sebebiyle alıntıyla göstersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 fena dizi değil de öyle deli manyaklık bi olayı da yok yav çıktığı gece 11 episode durmadan izleyeyim falan, ama çok beğenen de varmış demek senin gibi. good4you babo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 10 bölüm çıktı, christmas special 2016 sonunda çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 10 numara dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 bi önceki sayfada 30 aralık postuna bi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Dunyanin en klise dizisi olabilir bu ya, lgbt kisimlari bile yapmacik, kor goze parmak seklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Ekşi Sözlük'teki hype'ı ve arkadaş tavsiyesiyle başlayayım dedim, 3 günün sonunda birinci bölümü bitirebildim. "Abi ilk bölümler biraz yavaş akıyor, sonradan toparlıyor" dediler. Akma yok, damlama var. Bir nevi işkence. İşin içindeki bilimkurgu kısmı sanırım izleyici için zamanı durduruyor olması zamanın bir türlü geçmiyor olması. Hadi ilk bölümü tırt çok dizi var hemen caymayayım dedim. İkinci bölümü durdura durdura, arada başka işle uğraşa uğraşa izliyorum, yoksa geçmiyor. Dizi zaten izleyicinin dikkatini konsantrasyonunu 30 saniyenin üzerinde kendi üstünde tutamıyor. Bu bölüm sonuna kadar da bir şey olmazsa (ki 6-7. bölüme kadar böyle dediler şaka gibi) silecem listeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 arada random 5 dk'lık müzik klipler göreceksin daha devam edersen auuhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 ne orgy döndü lan daha sezon başından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 orgy varsa izlerim.. indireyim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 seksli dizi iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar