sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 omurgasızlar topic de bile küfür sallamışlar yakışır aslanlarıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 aquila said: Theridone said: sana verecekleri takım galatasaray olmayabilir harry ahsahdfhgvasdfasfd AHAHHAAHAHAHAAHHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 küheylan said: Biz Antalyaspor olarak Mersin'e, Mersin'de 5 atmıştık bu sene bu kadar sevinmedik lan. Hadi len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Rıdvan federasyon falan diyor, şikecileri kurtarıcaz diye modifiye ettikleri federasyondan ne bekliyorsa? Birde Drogba ya haran oldum diyor, ilk geldiğinde cacık olmaz dememişmiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Özeti ne zaman koyacaklar ya lig tv ye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Akhlaur said: Özeti ne zaman koyacaklar ya lig tv ye ? koyduk diye haber verirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 bu defans hattıyla olmaz demiştim. harrykewell şu maç için terime sövse haklıdır. 3 maçtır üstün oynayan eboue'i kesiyor. apramat yerine çolak emreyi oynatıyor. allahtan muslera, drogba gibi adamlara sahibiz yoksa maç gidiyordu. melo'da bonservisini aldırmak için kıçını yırtıp maçın adamı oldu, çevirdik neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 drogba alisiyo, tehlikenin farkinda olanlar korktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Türkiye ligini takip etmeyi bu maçtan sonra bırakıyorum.. Kamuoyuna saygıyla duyrulur.. benden bu kadar fenerli kardeşlerim.. 1 şehidiniz var. dffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Koyulunca burdan da haber verir misiniz takip edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Eternal said: Türkiye ligini takip etmeyi bu maçtan sonra bırakıyorum.. Kamuoyuna saygıyla duyrulur.. benden bu kadar fenerli kardeşlerim.. 1 şehidiniz var. dffs http://media.tumblr.com/tumblr_m6oaosRkai1qaxdql.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Akhlaur said: Koyulunca burdan da haber verir misiniz takip edemiyorum. tamam koyduk diye haber veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Ohoo ligi bırakacaksan şikeyle şampiyon olduğunda bırakıcaktın. Geç kalmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 koyulmasına koyulsun da iyi koyulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Ne eğlendik bugün ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Ahaha ne ağlamış fenerliler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 o haksız kırmızı kartı vermeseydi hakem bize, mersin kazanabilirdi. çok ruhsuz ve rezalet ötesi oynuyorduk. o noktadan sonra hakem çok baskı gördü ve 2. yarı maçı da biraz rakip sahaya yıkmamıza yardımcı oldu. heralde bi 5-6 kere falan net faulünü vermedi mersin'in. ama onun dışında çok sağlam baskı yaptık açıkçası, gollerde de bir yamuk yoktu. koşarak gelip omuz atınca şarj olmuyor o, faul oluyor. kısacası hakem mallık etti dany'e alakasız bir kırmızı göstererek, her şey bu noktada başladı, bunu görmek istemeyen fenerliler, sarı lacivert perdeleri kaldırsınlar. haaa bu arada bu hakeme ağlayan fenerliler, bunun 50 katının yapıldığı 0-3'ten 4-3 olan antep maçına temiz derler tabii orası ayrı. orada üstelik antep haksız yere öne geçmemişti. maç 3-0'a kadar temiz iken bir anda hakem döndü maçı antep'in sahasına yıktı saçma sapan fauller verip, antep lehine de 1 tane bile düdük çalmayarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Galatasaray'a tebrikler. Bu arada kaç maç yiyor şimdi Terim ve tayfası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 maç için bişi demiyorum yaw mersin zaten 9 kişi de kalsa gs nin yenmesi lazım adamlar top mop oynamıyo sezon başından beri en çok düşmeyi hakeden takım. yalnız şu danynin kırmızı kartı yanlış fenerasyon falan denmiş buyrun danynin dirsekle hassie ordan dediği pozisyon. http://www.ligtv.com.tr/haber/dany-boyle-kizardi bariz gol şansı; net kırmızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ne kötü maç izliyosunuz lan, ama iyi oldu bu maçı canlı izlemem forumda tartışmaya girilmeyecek kadar zekasız adamları tespit etmeme yaradı dfsfdsgsdf, yarın bide fenerin maçını izleyip biraz daha eleme yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Liebe said: maç için bişi demiyorum yaw mersin zaten 9 kişi de kalsa gs nin yenmesi lazım adamlar top mop oynamıyo sezon başından beri en çok düşmeyi hakeden takım. yalnız şu danynin kırmızı kartı yanlış fenerasyon falan denmiş buyrun danynin dirsekle hassie ordan dediği pozisyon. http://www.ligtv.com.tr/haber/dany-boyle-kizardi bariz gol şansı; net kırmızı. ben görmemiştim, baya baya kırmızıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 sabonis said: haaa bu arada bu hakeme ağlayan fenerliler, bunun 50 katının yapıldığı 0-3'ten 4-3 olan antep maçına temiz derler tabii orası ayrı. orada üstelik antep haksız yere öne geçmemişti, her şey maç temiz iken oldu... O macin devre arasinda 150.000$ indi ucakla. Net bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 net kırmızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Liebe said: maç için bişi demiyorum yaw mersin zaten 9 kişi de kalsa gs nin yenmesi lazım adamlar top mop oynamıyo sezon başından beri en çok düşmeyi hakeden takım. yalnız şu danynin kırmızı kartı yanlış fenerasyon falan denmiş buyrun danynin dirsekle hassie ordan dediği pozisyon. http://www.ligtv.com.tr/haber/dany-boyle-kizardi bariz gol şansı; net kırmızı.o pozisyon ya faul degil ya da faul ve kırmızı kart orası dogru ama orası faul ve kırmızı ise drogbaya yapılan penaltı da kırmızı sonucta aynı arkadan gelip sarj yapan bi adam var. Cıldırdıgım mesele bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar