Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SuperLig: Galatasaray AŞ - Mersin İdman Yurdu [6 Nisan Cumartesi Saat 19.00]

Wyand

Öne çıkan mesajlar

bu defans hattıyla olmaz demiştim. harrykewell şu maç için terime sövse haklıdır. 3 maçtır üstün oynayan eboue'i kesiyor. apramat yerine çolak emreyi oynatıyor. allahtan muslera, drogba gibi adamlara sahibiz yoksa maç gidiyordu. melo'da bonservisini aldırmak için kıçını yırtıp maçın adamı oldu, çevirdik neyse ki.
Sosyal ağlarda paylaş

o haksız kırmızı kartı vermeseydi hakem bize, mersin kazanabilirdi. çok ruhsuz ve rezalet ötesi oynuyorduk.

o noktadan sonra hakem çok baskı gördü ve 2. yarı maçı da biraz rakip sahaya yıkmamıza yardımcı oldu. heralde bi 5-6 kere falan net faulünü vermedi mersin'in. ama onun dışında çok sağlam baskı yaptık açıkçası, gollerde de bir yamuk yoktu. koşarak gelip omuz atınca şarj olmuyor o, faul oluyor. kısacası hakem mallık etti dany'e alakasız bir kırmızı göstererek, her şey bu noktada başladı, bunu görmek istemeyen fenerliler, sarı lacivert perdeleri kaldırsınlar.

haaa bu arada bu hakeme ağlayan fenerliler, bunun 50 katının yapıldığı 0-3'ten 4-3 olan antep maçına temiz derler tabii orası ayrı. orada üstelik antep haksız yere öne geçmemişti. maç 3-0'a kadar temiz iken bir anda hakem döndü maçı antep'in sahasına yıktı saçma sapan fauller verip, antep lehine de 1 tane bile düdük çalmayarak...
Sosyal ağlarda paylaş

maç için bişi demiyorum yaw mersin zaten 9 kişi de kalsa gs nin yenmesi lazım adamlar top mop oynamıyo sezon başından beri en çok düşmeyi hakeden takım. yalnız şu danynin kırmızı kartı yanlış fenerasyon falan denmiş buyrun danynin dirsekle hassie ordan dediği pozisyon.

http://www.ligtv.com.tr/haber/dany-boyle-kizardi

bariz gol şansı; net kırmızı.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

maç için bişi demiyorum yaw mersin zaten 9 kişi de kalsa gs nin yenmesi lazım adamlar top mop oynamıyo sezon başından beri en çok düşmeyi hakeden takım. yalnız şu danynin kırmızı kartı yanlış fenerasyon falan denmiş buyrun danynin dirsekle hassie ordan dediği pozisyon.

ben görmemiştim, baya baya kırmızıymış
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

haaa bu arada bu hakeme ağlayan fenerliler, bunun 50 katının yapıldığı 0-3'ten 4-3 olan antep maçına temiz derler tabii orası ayrı. orada üstelik antep haksız yere öne geçmemişti, her şey maç temiz iken oldu...

O macin devre arasinda 150.000$ indi ucakla. Net bilgi.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

o pozisyon ya faul degil ya da faul ve kırmızı kart orası dogru ama orası faul ve kırmızı ise drogbaya yapılan penaltı da kırmızı sonucta aynı arkadan gelip sarj yapan bi adam var. Cıldırdıgım mesele bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...