-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 2. gen de mi varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 yakında satacağım vereceğiniz fiyat öm ürün kondisyonu 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 pontipati said: yakında satacağım vereceğiniz fiyat öm ürün kondisyonu 9/10 Kardeş özel mesaj at diyorsun... 3 tane mesaj attim cevap vermiyorsun.. ben anlamadım seni..? lütfen bana mesaj at tasoları resimlerini ver birde fiyatini soyle senden haber bekliyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Tanesi 3 liradan 46 tane var elimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ilk part http://oi41.tinypic.com/1zflt8g.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Holy said: Tanesi 3 liradan 46 tane var elimde. kardeş mesaj kutun dolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Arkadaş ayıptır günahtır ya.... hiçmi onur şeref diye kavramınız yok ? Ben gece gündüz forumda taso ariyorum acaba mesaj atan varmı ? sayfayi güncelliyorum birisi gelip taso satmak isteyen kişiyi burdan okuyup ayartmış.. hiç adalet insanlık duygusuna yakışıyormu allah aşkına !! yani baskasının hakkını gasp etmek tamam bende biliyorum serbest piayasa ama benim konumdan adam almak nemdek elinizi vicdanınıza koyun... o tasoalrı satın alan kahpeye evet türk ahlakında o kişiye kahpe deniyor... şimdi soruyorum size ben bu adama o..çocugu desem ben suçlu olucam dimi ? haklıyken haksız duruma düşmek ....ama insan dayanamiyor be kardeşim yeter bu kitapsızlıklar.. ------------------------------- özel mesaji yayınlıyorum... Holy said: sessizkelebek said: Holy said: sessizkelebek said: Kardeş sendne cevap bekliyorum tasoları almak istiyorum cevap verirmisin lütfenbenim istediğim fiyata alıcı çıktı konudan, senin fiyattan satmıyorum doğal olarak. kolay gelsin sana. kardeş rica etsem kim olduğunu soylermisin yani benim konumda taso ilanından görüp sana mesaj atan kim merak ettimArkadaşım niye olay çıkmasına mahal veriym. sattım ben tasoları sağolasın. kardeş konuyu açan benim taso arayan benim birisi gelip benim konumu okuyup zor bulduğum taso satan kişiyi ayartıp elimden aliyor.... ben gece gündüz forumlarda taso bulcam diye kendimi paraliyorum.. sen benim yerimde olsan ne hissederdin ? yani bu yapılan etikmi ? şereflice birsey mi ? sen şimdi diyeceksin... parayi veren düdüğü çalar.. bu 2 kurus fazla alicam diye başkasına satmişsın şimdi bana etik değil isim vermem diyorsun.. ! kardeşim biraz allahdan korkun lan maneviyat şeref diye birsey var sanada diyorum o gelip benim konumdan taso kapan o..çocugunada söylüyorum beş dakika insna olun lan !! gelip birde erkeklikden bahsadersiniz sizin gibi insanı sırtından vuran kahpeler olduğu sürece kimse adaletten insanlıktdan bahsetmesin !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 ne yazsam bilemedim o kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 kardeş senin tasolar şimdi akşam tombisi gibi mmmppphhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Eyvah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 sattım arkadaşım sana mı sorucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 holy sıkıntı yok abi. beni korumana gerek yok. ben aldım tasoları 9 yaşındaki kardeşim için. hesap mı vericem sana satın aldım diye herife bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 OH İYİ OLMUŞ NASIL ÜTTÜM SENİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 moriarty büyük oynama bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 ha bi de bende 1 torba taso var, bigün taso buluşması yapalım lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 getiririm holyden satın aldıklarımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 ahahahah bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 allah korkusu olan birisi zaten başkasının konusundan taso almaz. çok haklısın kardeşim, sen hesabı diğer tarafa bırak artık yapacak bir şey yoq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Holy'nin yaptı ağır o....ç....luğu yalnız bu hareketi bir insan nasıl kendine yedirebilir?? geceleri rahat uyuyabilcek misin?? ileride çocuğun "baba küçükken biriktirdiğin tasoları ne yaptın?" dediğinde "oğlum ben o...çoçuğum konuyu değiştirelim" mi diyeceksin yazıklar olsun sana da bu konuda seni destekleyen herkezede!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Emin kardeşim bu arada istersen ben sana tanesi 13liradan 27 tane verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 ver oğlum arkadaşının tasolarını, siz arkadaşsınız olur mu böyle şeyler aaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Phyx said: Holy'nin yaptı ağır o....ç....luğu yalnız bu hareketi bir insan nasıl kendine yedirebilir?? geceleri rahat uyuyabilcek misin?? ileride çocuğun "baba küçükken biriktirdiğin tasoları ne yaptın?" dediğinde "oğlum ben o...çoçuğum konuyu değiştirelim" mi diyeceksin yazıklar olsun sana da bu konuda seni destekleyen herkezede!!!! :)-D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Yıllar sonra şu taso kavgasını izlettiniz ya bana tekrardan, çok teşekkür ediyorum hepinize teker teker :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 bu kadar önemli olduğunu bilmiyodum. arkadaşa taso bulalım. holyden alan o ŞEREF YOKSUNU İNSAN BİLE DİYEMİYCEM VARLIKLAR da arkadaşa satsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar