Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 yok abi veremem sorri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 10 win streak vardı. aptal bi rusun leave atması yüzünden gittiakü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Fakkoo said: yok abi veremem sorri :( çantanda duracağına bende dursun işte, bıyık sakal bişi gelirse yollarım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 quardesh olmas. Bende oynuom xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 carry bana harammış beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 heroları giydirip giydirip sonra da ehe ehe diye seviniyonuz di mi lan itiraf edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 knoxville said: carry bana harammış beyler http://www.cyborgmatt.com/wp-content/uploads/2012/07/Dota2_KOTLArtworkSplash.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 razzRaziel said: heroları giydirip giydirip sonra da ehe ehe diye seviniyonuz di mi lan itiraf edin. oynadığım herolar dışındakileri atıyom satıyom felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 dk 2 de 2 tane arkadaş leave attı karşıdan, kalan 3 kişi birazcık dayanmaya çalıştı baktılar olmadı 2si leave attı geriye spectre kaldı. adamdan rica ettik sen de çık da vakit kaybetmeyelim diye herif küfürler eşliğinde oynamaya devam etti. çıkanlardan biri de zeustu. hayatımızın en kötü kabuslarından biriydi, adam dakika 10 da manta crystalis pt vanguard her şey bitmiş çılgınlar gibi deflemeye başladı, oyun sonundaki itemleri ile 5imizi birden kesebiliyordu en ufak hatamızda. allahın delisi paso zeus ve crystal ile darlıyor basede, çılgın gibi taktik yaparak 47 dakikada yamulmuyorsam zor bitirebildik. hayatımın en iğrenç 47 dakikasıydı diyebilirim bizim çocuklar dediklerimi de dinlemedi yeaaaa tek başına ne yapabilir olm takılın modunda oynadılar. tuttuğunu kesti herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Benim ev arkadaşı kotl oynuyor sabah akşam. Bıkmadın mı diyorum. Diyo almasınlar diye alıyorum. 100 oyun sonra bir kere almadım hemen aldılar, sonraki maç yine aldılar, bende tekrar almaya başladım diyo :D Nefret ediyo kotldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 çok sinir bozucu hero harbi ama çok hareketli oyunlarda ilk skilli çok etkisiz kalıyor, bu sefer 2. skilli ön plana çıkıyor ama ne biliim genelde ekmek oluyor karambollerde. defans yaparken, defansı açmaya çalışırken eşsiz bir hero tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 ama cidden çok iğrenç ya, lanede kasıyosun güzel güzel, yandan bi ışık, hooop yarıdan fazla hp gidiyo. sonrası ise..karanlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 razzRaziel said: heroları giydirip giydirip sonra da ehe ehe diye seviniyonuz di mi lan itiraf edin. tipi değişiyo, eğlenceli oluyo. bi hook trade ettim, sonraki oyunlarda placebo etkisi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Buddha said: almasınlar diye alıyorum. şu psikolojiyle pudge a başladım, henuz bırakmadım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Hook'd 'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 knoxville said: carry bana harammış beyler Dün bi oyununuzu izledim sende void odeaonda ss vardı ne dayak yediniz drowdan sdflj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 230k online, server bulamıyor artık oyun 2-3 gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 off bu sefer de ne götüm kalktı. İlk defa leshrac oynadım, 13 kill 0 death 9 asist ve adam best lesh ever dedi LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Techies olsaydı sabah sabah ne güzel giderdi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 rus oyunu bu oynanmaz saçma bi takım oyunu 0/5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Lol elohell daha iyi yani? çok minyon kesemedi diye küsüp, base e gidip afk olanlar. Sinirlenip feedleyenler :D dotanın elohell i de ruslar (gerçi yüksek seviyelerdede geliyormuş emme, ben bi dönem baya bi solo giren canlı yayınları izledim. Hiç denk gelmedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 beyler chestlerinizi verebilir misiniz? ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 tanesini 1 cent den satıyorum. alcan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 0,99 cent ten satarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Fakkoo said: beyler chestlerinizi verebilir misiniz? ^_^ sen esh'e pudge pantalonunu vericen mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar