cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 parası olmayan, beleş oyun kovalayan fakirlerin dota yerine lol'ü tercih etmelerini anlıyorum.
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Dota daha bedava lan lol'den, lol'de parayla hero falan alıyosun gerizekalı gibi.
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 lan az evvel oyunu yiyip bitirmişiz öyle bi heala gidip gelip bitiricez oyunu, venge roshan kesti, ben de baktım baktım almıyo aegisi ben aldım (phantomum) omg report PL dedi adam, oyun bitmiş lan bitmiş adamlar gelin kesin bitirin diye bekliyo bu hala omg report derdinde lol
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 adam haklı, oyun bitmiş diyosun işte hala ne elalemin kestiği roshanıyla aegisiyle uğraşıyosun :D riportıd fakin nab
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 adamı büyük bi dertten kurtardım abi, inventory'e baktım full, adam 10-15 saniye hangisini bıraksam diye düşündü, yazıktır dedim beyni yanacak, ben aldım. teşekkür etmesi lazım.
barbu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Elderon said: US East - All Random oynuyorum, ne rus var ne noob. Mutluyum. var. bana denk geliyor paso. hele bazen takımdaki tek ingilizce konuşan ben oluyorum şaka gibi.
dhoward Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Biraz offensive bir şey yazınca direk mute geliyor sanırım. Ee dalga geçmeden nasıl dota oynayacaz
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 cempostaci said: parası olmayan, beleş oyun kovalayan fakirlerin dota yerine lol'ü tercih etmelerini anlıyorum. Fazla zorlama. Olmuyor.
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 barbu said: Elderon said: US East - All Random oynuyorum, ne rus var ne noob. Mutluyum. var. bana denk geliyor paso. hele bazen takımdaki tek ingilizce konuşan ben oluyorum şaka gibi. 300 ping'i ne yapıcaz peki :S Geçenlerde oyunumda ki bir rus'u arkadaş olarak ekledim bakiyim dedim beraber oyun atarsak hangi serverlari secicek. Rusya'yi secicek mi merak ettim. Evet seçiyorlar ama dogu batı avrupa'yi da ekliyorlar search'e. Adamların tek derdi beklememek.
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Sample sizeının BİR olması inanılmaz ama skdjfh
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 AHAHAHAAHAHAHAH " 1 kişinin üzerinde yapılan araştırmalara göre ruslar genelde beklememek için bir çok serverı seçiyorlar"
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 1 kişi üzerinden çıkardığım sonuçlara göre, ruslar "genelde cyka" demekten hoşlanıyor.
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ahah 1 degil ama 3-5'i geçmez test edildi onaylandı :D . Darkwish fln. da söylüyordu
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 cempostaci said: parası olmayan, beleş oyun kovalayan fakirlerin dota yerine lol'ü tercih etmelerini anlıyorum.
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Esh said: 5-5 bi oyun ataydik aslinda iyi olurdu aynen yaa bi atsak fena olmaz
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 abi ogre'nin aganim yaptıgımızda çıkan unrefined fireblast skill'ini ilk defa gördüm ben. çoktandır ogre oynamıyomuşum demekki. aganim+bloodstone yaptım stundan çıkarmıyorum adamları ya. sfsdf cm vardı karşıda yazık. bi blast atıyorum bi fireblast atıyorum bazen ikisi de 4x multi cast denk geliyo falan direk ölüyo adam ahahaha acayip zevkliydi.
reampage Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 kzpmaza said: ama ben bu adamlarla aynı oyuna düşmemeliyim ya..... kzpmaza said: abi ogre'nin aganim yaptıgımızda çıkan unrefined fireblast skill'ini ilk defa gördüm ben.
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 hahaha itiraf ediyorum ordaki adam benim. sdfsdfsd yok be abi işe başladıgımdan beri oyuna giremiyorum ki doğru düzgün.
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 http://www.reddit.com/r/DotA2/comments/1d5e43/solo_ranked_queue_coming_soon_patch_leak/ Lan hakketten adam gibi bişi gelirse yeminlen bi düzine kasa açacam.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 ille gelicek de, sacma biraz bu oyunlarda solo rank. mm'e faydasi olucaksa gelisn.
0ne Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 kzpmaza said: abi ogre'nin aganim yaptıgımızda çıkan unrefined fireblast skill'ini ilk defa gördüm ben. çoktandır ogre oynamıyomuşum demekki. aganim+bloodstone yaptım stundan çıkarmıyorum adamları ya. sfsdf cm vardı karşıda yazık. bi blast atıyorum bi fireblast atıyorum bazen ikisi de 4x multi cast denk geliyo falan direk ölüyo adam ahahaha acayip zevkliydi. ogre cidden cok op ya, hem desteği hemde nuke'u cok iyi, 3x - 4x multicastlerin abv. bide yetmiyomus gibi carrylere attığı o bloodlust yok mu o bloodlust... ah bu bloodlust'ların gözüü kör olsuunn. dedirtiyo.
Öne çıkan mesajlar