applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 abi zaten oynamayi beceremedigin heronun üstüne gidip ögrenmekten dogal bişey yok :D aman bunu bilmiyorum swap repick yerine deneyip ezilmek daha faydali.. ama en sevdigim hero bile olsa sadece kazanmak için 10+ oyun üst üste oynamam. tamam hepimiz oyunu kazanmak istiyoruz bunu için oynuyoruz da, biraz da eglence şeyi var işin ucunda, günde 3-4 tane oyun atiyorum hepsinde ayni hero oynasam 3. gün bırakırım sıkıntıdan :D sabrina hayran oldum ama bir o kadar da gereksiz buldum, 3.den sonra of yine mi kazanmak için prophet demişssindir ne biliym
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 spora gidicem bro aksama oynarız :D
arcane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 ben de ona baktım böyle dazzle falan 2-3 tane hero var onlarla win rateim acayip fark etmiş ama sıkılıyorum artık aynı hero üst üste oynayınca. bir de karşı tarafta uyuz olduğum birşeyler picklenirse hani direkt hard counter olmasa da ona göre alıyorum falan. draft bile oynar hale gelmişim ki eskiden all pick olmazsa çıkıyordum forumun serverda ahah.
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 all pick en sıkıcısı bence ya. all random ftw.
Esh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 bu voidi napmak lazım ya. amk çiçek gibi oynuyoruz oyunu bitiremiyoruz void silip atıyo lvl20+ de
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 combatta çakal olman lazım bekliceksin fanusu açmasını sonra void focus direk.
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 aynen early gamede fena eziceksin ya da.
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 kastırmayın + hex hex hex hex hex hex hex
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Esh said: bu voidi napmak lazım ya. amk çiçek gibi oynuyoruz oyunu bitiremiyoruz void silip atıyo lvl20+ de Klasik kastırmayın şeysini önermişler zaten:D Ben biraz daha "spesifik" bir şekilde yardım edeyim. -Void 6 item herosu olarak geçiyor. Yani itemı arttıkça efektifliği parabolik olarak artıyor. Eğer cm mode takılıyorsanız Void'ten daha az farm ile etkili olabilecek carryler (LD, LS gibi,) ile daha erken karşıyı dövmeye çalışabilirsin. -Pubdaki Voidler genelde bkb çıkmayı sevmezler. Bir X herosuna Eul kasarak (en ucuz disable o) ve kasıtlı olarak kendi takımından geride durup Crono açıldığı anda dışardan uçurarak Crono süresinde 2.5 saniye de olsa oyalanmasını sağlayabilirsin. -Daha da efektif olucam dersen, Bane, KotL alıp crono süresince malak malak takılmasını sağlaman yararına olacaktır. Yine kendi takımının bayaa arkasında crono radiusundan dışarda olman ŞART! -BkB + yeterli damage'i kasmışsa ya da disabler olan supportun salak salak Crononun içinde kalıyorsa zaten kaçışın yok demektir zevk almaya bak :D Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=avWY-aPt1qs
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 cok ii kanalmış ya bu http://www.youtube.com/user/DoubleClickDota2
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=lZGqHSL7rho Ah8hagoıusdhljkahsdlgk
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 acayip sıkıldım ya oyundan tavan yaptı bugün son oyunda ruslar escapeli clinkz medusa yerine ezlane gitti yanında warlock arkadaşı ben de carryim diyor medusadan last hit alıyolar vs hakkaten bıktım hon lol dota allah belasını versin mobanın da bulanın da
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Sadece belirli bir ülke vatandaşlarının, diğer millet oyuncuları kısıtlama olmaksızın oynayabiliyorken, bir oyunda istedikleri bir bölgede oynama hakkını elinden almaya ne denir hadi buna cevap verelim, sonra kolay mı değil mi tartışırız.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Xaenin said: IRÇÇILIK be salak adam. Aşk her şeyi affeder mi başlığına gelir misin
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Oyunda ırkçılık falan olmaz. Oynamak istemiyorum Ruslarla, istemiyoruz. Biriyle oyun oynamak istemediği için ırkçı diye tanımlayamazsın kimseyi. Adamın köklerini kazımayacaksın nihayetinde. Kızlarla da oynamak istemiyorum, cinsiyetçi miyim? Ya da aptallarla da oynamak istemediğim için elitist/meritist olmuyorum.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 abi bi sor bakalım önce adamlar senle oynamak istiyor mu.. ne türkler gördüm oyunda ruslari mumla arattılar o derece... ruslarin elitlerine de o adam denk gelince yeter lan türkler türkler oynamasın bunlar diyordur kendi içlerinde.. zamanında dunemaul'u türkmaul'a cevirdi tr oyuncu tayfasi :D
Öne çıkan mesajlar