Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Divinity 3 - Original Sin

axedice

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

Mlp'yi de seviyordu senin gibi, cam evden taş atmışsın gene. (:P)

hemde ne cam ev :P new vegasida deli seviyorum hani hatta skyrimden cok oyaladi beni ama baltazara kalsa "your tastes are shit" olucak :P

konsola cikan jrpg ler pc exclusive olsa bugun bir numarali savunani bu olurdu bide :P mustard race
Sosyal ağlarda paylaş

Bana gelince yeni konu aç reröre, kendine gelince comunity feelz <3 =) ... Rabbim insanı yetkiyle sınamasın valla, vezir de oluyorsun rezil de

Laurelin said:
boktan diyaloglar ve boktan karakterler bayiyor beni, sirf yazmis olmak icin diyalog kasmislar bazi yerlerde

Divinitye o konuda ben de kırgınım, sırf multiplayer için inanılmaz filler dialog doldurmuşlar ve özen bazı yerlerde sıfır. Bide başta gayet güzel giden hikayeyi guardians of the galaxye bağlamaları falan yine hayal kırıklığı olmuştu =/ Ama her türlü KS öncesi çiğliğinden iyiydi tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

amme hizmeti bizimkisi :P bloodstained ide paylastimda kimse yuz vermedi, mustard race zor oyunlari sevemiyor demek :D

sirf shanoa yi yarattigi icin pledge i attim direk igaya :D pilalrsa ne pledge nede bes kurus para yedirdim divinity fiyaskosudnan sonra artik izometrik oyuna para yok benden (cok guzel baglarim konuyu)

http://i.imgur.com/FTl7fkX.jpg

gerci co-op oynanirda tek basima feci baydi

Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...