Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Nasil yani? Single kotu mu oyun? Parayi bosuna mi yatirdim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Single kötü değil anladığım kadarı ile ama şöyle bir şey olabilir mi sabah multiplayer açıp tek başıma takılıyordum dialoglar çıkıyordu ek olarak co-op için özel. Olmadı multi açar single takılırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 single kötü değil. herhangi bir fark yok. tek handikapı iki karakteri de siz yönettiğiniz için ikisinin de repliklerini siz seçiyosunuz dolayısıyla ortaya anlamsız bir diyalog çıkıyor fakat 2 3 yama önce AI'ye personality eklediler options'dan ayarlıyosun o konuşuyo seninle. Bir fark yok yani arada kim dedi single kötü diye. coop tabi iki kişi olduğu için daha keyifli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Son soru daha: Inince baslasam olur mu, 20'de cikinca dogrudan devam edebilecek miyim? Yoksa aksami mi bekleyeyim, ek yama filan da mi geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 yama gelir mi bilmiyorum da save'ler uyumlu değil. başlarsın oyun çıkınca resetlenir. 3 4 gün önce 3.8 gb'lik yama geldi, belki ufak bi fix gonderirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Benim gibi fakirler ne zaman oynayabilecek lan cok ozendim. Kopeklere pire damlasi parasi ayirmistim onunla alicam wuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 multi oyunlarda herkesin kendi karakteriyle girmesi eklenmedikçe multisi acayip saçma. Oyunu host eden adamın yarattığı karakterle oynuyorsun. Single playerda iki karakteri de yönetme olayını sevmedim ben, Çok manasız geldi, karakterlerle bi türlü özdeşleştiremedim kendimi, bu kadar text based bi rpg de olmaması gereken bir unsur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 2 karakteri de 1 kişi yaratmak zorunda değil dün sereglinle girdik oyuna, ben açtım oyunu, o bana katıldı. ikimiz de character yaratma ekranında kendi karakterlerimizi yaptık aynı anda. sonra başladık oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 evet şart değil ama save'lerin oyunu açan kişide tutulması üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 patch geldi az önce ama larianvault'taki keyi kabul etmedi herhalde tam release olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 release oldu sanirim.https://twitter.com/larianstudios/status/483613745751810049 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 patch iniyo şu an ÇOKE HCYANL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 kaç mb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 bana burda geçen biri alfa diye key verdi. oyun release oldu yama indiriyorum şimdi. hala library'de. nasıl alfa key bu. geçen öm attım ama eleman görmedi herhalde. mezarcıyım tamam kabul ediyorum da bunu bilerek yapmadım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 926 mblik bir patch cekti. oyunu 2-3 saat erken cikardilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 gençler kaç yer istiyor (indirmesi diil istediği yer) biri söylesin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 9.3gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 karakterlern ayrı ayrı konuşabilmesi, ayrı ayrı kontrol edebildiğimizden olabilir. Birini vendora gönder, diğeri quest i bitirsin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 çaktım collectors, 2 oyun + dlc iyiymiş 55 dolara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 evet biz dün sezginle oynarken, bir crime scene investigate edioduk insanlardan ipuçu toplamaya çalışıyorduk ben gidiyorum bi yere birileriyle konuşuyorum sezgin başka birisiyle konuşuo falan o şekilde yapıyorduk güzel oluyor öyle. iş bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 aldım kotayı da aşmamışım hızlıca iniveriyor, hype hype. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 vay be ozlemisim bu tarz. gayet iyi gozukuyor oyun. ozellikle stealth/sneak ve her objenin haraket edebilmesi mekanigine bayildim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 oyun baya fiyakalı olmuş ya çok sevdim ama coop oynanırsa çok daha zevkli olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Şu an oyundaki companionların(sanırım iki tane) classları veya genel skill dağılımları ne şekilde? Onları da göz önüne alrak dengeli bir grup kurayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Gift var beyler elimde benide gorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar