Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Divinity 3 - Original Sin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Single kötü değil anladığım kadarı ile ama şöyle bir şey olabilir mi sabah multiplayer açıp tek başıma takılıyordum dialoglar çıkıyordu ek olarak co-op için özel.

Olmadı multi açar single takılırız.
Mesaj tarihi:
single kötü değil. herhangi bir fark yok. tek handikapı iki karakteri de siz yönettiğiniz için ikisinin de repliklerini siz seçiyosunuz dolayısıyla ortaya anlamsız bir diyalog çıkıyor fakat 2 3 yama önce AI'ye personality eklediler options'dan ayarlıyosun o konuşuyo seninle.

Bir fark yok yani arada kim dedi single kötü diye. coop tabi iki kişi olduğu için daha keyifli olur.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Son soru daha:

Inince baslasam olur mu, 20'de cikinca dogrudan devam edebilecek miyim? Yoksa aksami mi bekleyeyim, ek yama filan da mi geliyor?
Mesaj tarihi:
yama gelir mi bilmiyorum da save'ler uyumlu değil. başlarsın oyun çıkınca resetlenir. 3 4 gün önce 3.8 gb'lik yama geldi, belki ufak bi fix gonderirler.
Mesaj tarihi:
multi oyunlarda herkesin kendi karakteriyle girmesi eklenmedikçe multisi acayip saçma. Oyunu host eden adamın yarattığı karakterle oynuyorsun.

Single playerda iki karakteri de yönetme olayını sevmedim ben, Çok manasız geldi, karakterlerle bi türlü özdeşleştiremedim kendimi, bu kadar text based bi rpg de olmaması gereken bir unsur.
Mesaj tarihi:
2 karakteri de 1 kişi yaratmak zorunda değil

dün sereglinle girdik oyuna, ben açtım oyunu, o bana katıldı.

ikimiz de character yaratma ekranında kendi karakterlerimizi yaptık aynı anda. sonra başladık oyuna.
Mesaj tarihi:
bana burda geçen biri alfa diye key verdi. oyun release oldu yama indiriyorum şimdi. hala library'de. nasıl alfa key bu. geçen öm attım ama eleman görmedi herhalde.

mezarcıyım tamam kabul ediyorum da bunu bilerek yapmadım. :D
Mesaj tarihi:
evet biz dün sezginle oynarken,

bir crime scene investigate edioduk insanlardan ipuçu toplamaya çalışıyorduk

ben gidiyorum bi yere birileriyle konuşuyorum sezgin başka birisiyle konuşuo falan o şekilde yapıyorduk güzel oluyor öyle.

iş bölümü
  • Yeni Oluştur...