Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Outlast (yeni Amnesia)


-Deno-

Öne çıkan mesajlar

pax east'de duyuruldu, amnesia'dan ilham alınmış, bizler için tasarlanmış.

yine silah yok, night vis'li kamerasından başka hiçbir şeyi olmayan bir gazeteciyiz.

scariest game ever title'ı şimdiden dönmeye başlamış. nope, not gonna buy.

http://www.youtube.com/watch?v=r6UksN1Pwz0

http://www.youtube.com/watch?v=4x3oJQ6uUA8

http://www.ign.com/articles/2013/03/26/is-outlast-the-scariest-game-ever?utm_campaign=twposts&utm_source=twitter
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

anafikri kavramamıslar. amnesianın yapımcılarının interviewları vardı, veya ben day9'la konusmalarını dinledim day92ın azından.

adamlar baya bir mevzusu gerildikce, korktukca, tehdit altında girdikce adrenalin birikiyor, onu harcamak icinde kosmak zorlamak dellenmek falan istiyoruz. Amnesia'da bunlar ya mümkün deil, ya durumu dahada kötüleştiriyo, yada sınırlı olan kaynakları tüketiyo. kendi kendini besliyen bir gerilim sağlamıs amnesia.

bu oyunda bu pek yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oynanır ve shit bricks yaşatır gibi her şekilde ama sürprizler üstüne kuruludğu belli gibi. yukarı baktıktan sonra geri döndüğünde zombinin gelmesi, önce "oh gitti" diye sola baktıktan sonra kafayı çevirince zombiyi görmek vs vs, ki bu anları hep "işte şu anda geliyor" diye ön gördüm izlerken.

amnesia'nın olayı atmosfer ve doğru düzgün koşamamak, kaçamamak, gizlenerek ilerlemek. o yüzden daha etkili bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...
Cüce'nin dediğine katılıyorum. Canavarlara bakamamak, koşamamak, yeri geldiğinde hareket edememek falan, Amnesia'yı başyapıt yapan bu detaylardı. Aynı havayı hiç yakalayamamışlar. Özellikle kameranın zırt pırt sağa sola zoom yapması çok itici ve oynanışı öldürüyor gibi. Gerçekçilik sıfır. Eski bi oyun vardı Sega Virtua Cop mu ne, sen sağ sol yapmıyodun, oyun kötü adamlara sürekli fokuslanıp, zoom yapıyodu, sen de ateş ediyodun. Aynı onun gibi arcade bi görünüm var.

Amnesia'nın yenisini bekliyorum. Eskisi gibisi çıkmadı ya. Çıkmadı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

Videolardan gördüğüm kadarıyla atmosfer sağlam ve heyecan katsayısı kuvvetli. Chaseler falan acayip rekor. Alıp, Amnesia gelmeden bitirmek lazım.

Yalnız indirimle almak istiyorum. Niye hiç indirim yok.


dün akşam verseydin sipariş %20 indirim vardı pre-order. reviewlar da çıkmıştı esasında baya sağlam falan diye, yakalayaydın iyiydi. bakalım bu gece oynucam 12 civarları inşallah. yarın yazarım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

outlast'i amnesia ile karşılaştırma gereği duymuyorum ben, yani türün her oyunu amnesia gibi olacak diye bir şey yok. o yüzden biraz rahatım sanırım korku hedeleri ve oynanabilirlik konusunda. puanlar iyi gözüküyor, ileride de indirime girer eder o zaman alıp oynarım.

yani takılmayın abi o kadar. amnesia öyleydi, bu böyle. şunun şusu olmamış diye. azıcık keyfinize bakın, olmuyorsa da amnesia geliyor işte yarın öbür gün.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Warhero said:

Amnesia videoları hiç korkutmuyordu, pasif pasif oynadığın bir oyun. Outlast daha gerilim ve adrenalin yüklü olmuş, Pewdiepie'a rağmen. Amnesia fanları hiç sevmez ama.


izlerken zaten nesi korkunç olacak. gece karanlıkta kulaklıkla oyna öyle görelim. benim çevremde 3 kişi var mesela denedi 3'ü de ve oynayamadılar oyunu, ilk 15 dakka sonunda uninstall :D :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...