-Deno- Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 pax east'de duyuruldu, amnesia'dan ilham alınmış, bizler için tasarlanmış. yine silah yok, night vis'li kamerasından başka hiçbir şeyi olmayan bir gazeteciyiz. scariest game ever title'ı şimdiden dönmeye başlamış. nope, not gonna buy. http://www.youtube.com/watch?v=r6UksN1Pwz0 http://www.youtube.com/watch?v=4x3oJQ6uUA8 http://www.ign.com/articles/2013/03/26/is-outlast-the-scariest-game-ever?utm_campaign=twposts&utm_source=twitter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 oynayamam ki ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 amnesia kadar olamaz bu hollywood korku filmlerine benzemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 anafikri kavramamıslar. amnesianın yapımcılarının interviewları vardı, veya ben day9'la konusmalarını dinledim day92ın azından. adamlar baya bir mevzusu gerildikce, korktukca, tehdit altında girdikce adrenalin birikiyor, onu harcamak icinde kosmak zorlamak dellenmek falan istiyoruz. Amnesia'da bunlar ya mümkün deil, ya durumu dahada kötüleştiriyo, yada sınırlı olan kaynakları tüketiyo. kendi kendini besliyen bir gerilim sağlamıs amnesia. bu oyunda bu pek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 28 days later gibin. açmadı beni pek. amnesia'nın atmosferi insanı çok farklı bir mindsete sokuyor olayı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 asıl korkutan düşmanı bu kadar bariz bir şekilde görmemek. trailer da bile çok göze soktular zombimsi şeyleri. amnesia nın yanına yaklaşacağını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 oynanır ve shit bricks yaşatır gibi her şekilde ama sürprizler üstüne kuruludğu belli gibi. yukarı baktıktan sonra geri döndüğünde zombinin gelmesi, önce "oh gitti" diye sola baktıktan sonra kafayı çevirince zombiyi görmek vs vs, ki bu anları hep "işte şu anda geliyor" diye ön gördüm izlerken. amnesia'nın olayı atmosfer ve doğru düzgün koşamamak, kaçamamak, gizlenerek ilerlemek. o yüzden daha etkili bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Amnesia'ya bitiremedim ben hala, carpinti tutuyor, oynayamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 amnesia hep aklima rollercoaster tycoon'u getiriyo nedense. kasip deli gibi, sahane rollercoaster yapardik too intense diyip kimse binmezdi. amnesia'da da herifler kasip super korku oyunu yapmislar ama korkunclugundan cok insan oynayamiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyla alakası yok ama okurken bir anda geldi aklıma. paradox nerelerde yahu ? Eskiden ayda 1 oyun cıkarırdı,batıcak mı ne olucak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 amnesia'nın yenisi 10 eylül, bu da 4 eylül. korku fanları yaşadı. ikisi de iyi çıksın inşallaaaaaah X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 nope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Disappear said: amnesia hep aklima rollercoaster tycoon'u getiriyo nedense. kasip deli gibi, sahane rollercoaster yapardik too intense diyip kimse binmezdi. amnesia'da da herifler kasip super korku oyunu yapmislar ama korkunclugundan cok insan oynayamiyo. bkz. ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Destructoid 90.Edge 90.Joystiq 90.IGN 78Polygon 75.GameSpot 70. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Videolardan gördüğüm kadarıyla atmosfer sağlam ve heyecan katsayısı kuvvetli. Chaseler falan acayip rekor. Alıp, Amnesia gelmeden bitirmek lazım. Yalnız indirimle almak istiyorum. Niye hiç indirim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Cüce'nin dediğine katılıyorum. Canavarlara bakamamak, koşamamak, yeri geldiğinde hareket edememek falan, Amnesia'yı başyapıt yapan bu detaylardı. Aynı havayı hiç yakalayamamışlar. Özellikle kameranın zırt pırt sağa sola zoom yapması çok itici ve oynanışı öldürüyor gibi. Gerçekçilik sıfır. Eski bi oyun vardı Sega Virtua Cop mu ne, sen sağ sol yapmıyodun, oyun kötü adamlara sürekli fokuslanıp, zoom yapıyodu, sen de ateş ediyodun. Aynı onun gibi arcade bi görünüm var. Amnesia'nın yenisini bekliyorum. Eskisi gibisi çıkmadı ya. Çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Kamera oyuncunun kontrolünde. Zoom otomatik değil, oyuncu tarafından yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 imamizer said: asıl korkutan düşmanı bu kadar bariz bir şekilde görmemek. trailer da bile çok göze soktular zombimsi şeyleri. amnesia nın yanına yaklaşacağını sanmam. iki oyunu da oynamadım ama şu direk doğru lan. trailerden gg dedim az çok duydum gördüm amnesiayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 arcane said: Videolardan gördüğüm kadarıyla atmosfer sağlam ve heyecan katsayısı kuvvetli. Chaseler falan acayip rekor. Alıp, Amnesia gelmeden bitirmek lazım. Yalnız indirimle almak istiyorum. Niye hiç indirim yok. dün akşam verseydin sipariş %20 indirim vardı pre-order. reviewlar da çıkmıştı esasında baya sağlam falan diye, yakalayaydın iyiydi. bakalım bu gece oynucam 12 civarları inşallah. yarın yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Amnesia videoları hiç korkutmuyordu, pasif pasif oynadığın bir oyun. Outlast daha gerilim ve adrenalin yüklü olmuş, Pewdiepie'a rağmen. Amnesia fanları hiç sevmez ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Ortamı gayet başarılı ama keşke yaratıkları tam net göremesek. Amnesia da bu vardı bakamazdın bile kamerayı çeviremezdin korkardın o bile yeterdi. Amnesia kurulu ama hala oynayamam. Netten oynanış videolarını izlemek daha iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Bakamama mekaniği bu oyuna hiç gitmezdi, çünkü Amnesia'dan daha aksiyona dönük bir oyun. Boğuşuyoruz, kaçıyoruz vs. Üstelik karşımızdakilerin büyük kısmı, yaralı bereli de olsa, insan. Neden bakamayalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 outlast'i amnesia ile karşılaştırma gereği duymuyorum ben, yani türün her oyunu amnesia gibi olacak diye bir şey yok. o yüzden biraz rahatım sanırım korku hedeleri ve oynanabilirlik konusunda. puanlar iyi gözüküyor, ileride de indirime girer eder o zaman alıp oynarım. yani takılmayın abi o kadar. amnesia öyleydi, bu böyle. şunun şusu olmamış diye. azıcık keyfinize bakın, olmuyorsa da amnesia geliyor işte yarın öbür gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 aynen pewdiepew'i izliyorum ben de geriliyorum arada bu oyun başarılı. bakalım amnesia nasıl olacak. Oyunla ilgili belki spoiler koşarken arkaya bakma olayı zekice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Warhero said: Amnesia videoları hiç korkutmuyordu, pasif pasif oynadığın bir oyun. Outlast daha gerilim ve adrenalin yüklü olmuş, Pewdiepie'a rağmen. Amnesia fanları hiç sevmez ama. izlerken zaten nesi korkunç olacak. gece karanlıkta kulaklıkla oyna öyle görelim. benim çevremde 3 kişi var mesela denedi 3'ü de ve oynayamadılar oyunu, ilk 15 dakka sonunda uninstall :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar