Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prison Architect

sabonis

Öne çıkan mesajlar

jonq said:

Perimeter Wall yapıyorum onun bile altından kazıp kaçıyorlar. Engelleyemiyorum şaka gibi :)

Oyunda bir şey kurarak mahkumların kaçış şansını sıfıra indirmek mümkün değil. Perimeter wall altından kazmak diğer yerlerden daha uzun sürüyor ama aktif olarak başka önlemler almazsan eninde sonunda çıkarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
barbu said:

aşçıların ailelerini tehdir ediyorlar bazen. yemek yapmamaları için. böylece isyan için haklı gerekçe oluşuyor filan.

iyi denetlemen lazım tehditleri.

Dafuq...

Law said:

Aşçılarım durup dururken yemek yapmayı bıraktı, su var, elektrik var fırın sink cooker vs herşey tamam, ama yemek yapmamaya başladılar ve isyan çıktı sebebi ne olabilir ki ?

En son update'iyle mi oynuyorsun yoksa daha eski mi? 2 ay öncesine kadar o durum bugdan kaynaklanıyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bikaç kez oynadım deli etti yahu. mesela oyunun başında ogreneyim diye en basite set ediyorum limitsiz kaynak seçiyorum sadece. işaretlememe rağmen her 24 saatte bir bi otobüs yeni mahkum geliyo. e hapisaneyi kurana kadar da ilk otobüstekiler gelmiş oluyo her ne kadar pause'a alıp inşa etsem de. sonra vay babam kavgaydı gürültüydü. yerim la böyle oyunu
Sosyal ağlarda paylaş

Workshp yaptım içinde gerekli olan herşey var, aletlere elektrikde gidiyor, eğitim kısmından workshop safety eğitimi vereyim diyorum, boş zamanda var gün ve saat seçiyorum ama hata veriyor, eğitimi verecek foreman vs herşey var gönüllüde var ama olmuyor, aynı şekilde eğitimde olmuyor aynı hatayı veriyor.

Bug mu yoksa, atlaıdğım birşey mi var ?
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

bunun development bitti mi devam mı ediyor? başka bir oyun açıkladılar mı?

adamların en iyi indie devlerden biriyken en kanserli tümöre dönüşmeleri 1 oyun sürdü. analar ne notchlar doğuruyor.

Her ay atlatmadan bug çözüp, content ekleyip, yaptıklarını video ile gösteriyorlar. Patilerin her ay content updatei gören bir oyuna neden kanser gözüyle baktığını bir türlü çözemedim. Developmentın bitip daha fazla content eklememeleri daha iyi olacak değil herhalde.

Fransuxa said:

abi iki iş arası bi freetime koyun yoksa çok pis olaylar çıkıyo. bide çok mühim olmayan yerlerin kapılarını açık bırakın. mesela shower. guard oraya gidip kapıyı açana kadar 4 ölü 7 yaralı falan oluyo ahah rezalet ahah

Upgrade tabından mikromanagementı açıp duş saatleri boyunca duşlarda guardların devriye gezmesini sağlayabilirsin. Özellikle birine saldıracak olan mahkumlar çevrede guardların olmadığı anları kolluyorlar. Bu nedenle başıboş bırakılan duş ve workshop gibi yerlerde kavga ve cinayet ve hatta hırsızlık daha çok olur. Devriye atamak en iyisi.

X ray makinesi kurmak istiyorsanız odanın kapısının hemen dışına inşa ederseniz çıkanları yakalıyor.

Haa bu arada metal detektörler kimyasalları yakalamıyor. Çamaşırhane gibi yerler için köpekli devriye iş yapabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

normal jail door koyun bütün giriş çıkışlara. ana koridorlara çift kapılı jail door koyun. Yemekhane çıkışları workshop çıkışları gibi eşya çalınan yerlerin giriş çıkışlara metal dedektörü. Gene kilit noktalara köpekli guardları döşüyorsunuz. bu ana noktalarda patrollar olmalı muhakak, üstünde birşey saptananı hemen kilit altında tutuyorlar.

Böyle yapınca contrabandler 0a düşüyor. Söylemeyi hapishane içindeki bütün kapılar open olarak ayarlayın giriş çıkışlar kolay olsun. Aksi bir durum oldumu da lockdownu basarsınız kimse kıpırdıyamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...