Ryzer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Promenader said: Tavsiye edebileceğiniz torrent programı var mı? Utorrent magnetleri çekemiyor. ttorrent'e baktın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 O da olmadı sorun telefonda herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 https://citymapper.com/istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devecigames.wizard beyler yeni oyunum. ratingleri bekliyorum. hadi pati. ios basligina da koydum gerci ama bakan var bakmayan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 oynadığı oyunlar hakkında iki kelam edecek patidaşlar arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Kızların telefonuna yükleyebileceğim, Android için webde girdikleri siteler, youtubeda izledikleri ve ne biliyim internetle ilgili yatıkları herşeyi takip edebileceğim adam gibi bir APP var mı? Yani günlük olarak bana raporlayacak veya haftalık da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 nsa'deki dayıma sorayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Absolut said: Kızların telefonuna yükleyebileceğim, Android için webde girdikleri siteler, youtubeda izledikleri ve ne biliyim internetle ilgili yatıkları herşeyi takip edebileceğim adam gibi bir APP var mı? Yani günlük olarak bana raporlayacak veya haftalık da olabilir. Biraz zor gibi istediğin şey. Hani hangi app açılmış diye rapor veren belki bulursun da mesela youtube app i ile ne izlemiş vs gibi bir rapor zor yani. Limitation koyan bulursun max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 aynı mail hesabını baska bi android cihaza kurup takip edebilirsin. youtube history search app falan iphone çok güzel senkronize ediyo mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Onu iphone senkronize etmiyor youtube vs ediyor. Akıllı TV'de izlediğim içeriklerde bile şayet login olmuşsam her şeyi kayıt altında tutuyor kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Youtube search history ve watch history kapanip silinebiliyor, kizlar bor noktada stalk'a dur diyebilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 FalseGuide malware dupes 600,000 Android users into joining botnet http://www.zdnet.com/article/falseguide-malware-dupes-600000-android-users-into-joining-botnet/ Yine android hep android .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 ROM LineageOS Batarya için AccuBattery Klavye GBoard Hava Durumu ve Saat için HD Widget (Accuweather üzerinden hava durumu bilgisi alabilen tek program) Otomatik uygulama kapatma için Greenify Not için Google Keep (Widget bayağı gelişti) İlaç vs takip için Medisafe Su takip Su İçme Hatırlatıcısı Unutulan cevapsız çağrı ve mesaj bildirimi için Vibration Notifier VPN Turbo VPN Tasks Sistem temizleme vs. SD Maid Pro Sistem performans ve şarj süresi için Root Booster Spor Runstatic - FatSecret Şehir rehberi Moovit Launcher'a 7.1.1'de gerek duymadım ama Nova Launcher fena değildi. Sms ve Arama uygulaması 7.1.1'de gayet güzel farklı bişeye ihtiyaç yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 PTT den sahte yazılım uyarısı HGS ye ait ve Android işletim sistemine sahip telefonlarda yazılımın sahtelerinin tespit edildiği belirtildi Müşteriler yazılımı silmeleri için uyarıldı Yazılımın üzerinden kredi kartı ve telefona kayıtlı bilgilerin çalındığı tespit edildi. .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Xaero said: Su takip Su İçme Hatırlatıcısı bu nedir la, hacıt insanda gömülü olarak geliyor bu app Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Sağa sola koşup av mı yaptığımız var. Default gelen uygulamayı insanoğlu seneler evvel bozmuş.. Alkol, kahve vs derken suyu unutuyorsun. Bide günde 3 litre falan içmen gerekiyorsa hepten zor oluyor. Çok kral uygulama sayesinde hiçbir şeye dikkat etmeyip sadece su içerek 5 kg vermişliğim var ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Bana şöyle bişey lazım.Gün içinde çalacak alarmları grup grup ayarlıycam. Günün başında diycem A grubundaki düzen geçerli bugün yada B grubundaki diye. Var mı öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.youtube.music&hl=tr bunu turkiyede nasil yuklerik? gelesiye kadar bekle bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 androidde cirit atarım tüm uygulamaları bilirim, donanım da takip ederim diyen varsa Mobidictum'a bekliyorum. android cambazı lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 tam aradığım şeyi buldum https://play.google.com/store/apps/details?id=com.youdao.hindict sözlük uygulaması ama farkı şu telefonda herhangi bir uygulamadaki texti copy yapınca pop-up olarak çevirisini gösteriyor. kelimeyi yıldızlayıp my words e ekleyebiliyorsun sonradan neyi bilmiyormuşum diye bakmak için. aynısını bide bilgisayara bulmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Mal said: Bana şöyle bişey lazım.Gün içinde çalacak alarmları grup grup ayarlıycam. Günün başında diycem A grubundaki düzen geçerli bugün yada B grubundaki diye. Var mı öyle bişey. buldum https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gmail.jmartindev.timetune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.notebloc.app Efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Office lens ten daha mi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 https://appsaround.net/ Fena değilmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Dostlar merhaba. Yökdil ve YDS sınavlarına hazırlanıyorum. Oturup kelime filan ezberleme durumum var. İstiyorum ki kendimce seçip/çalışıp ezberlediğim kelimeleri uygulamaya gireyim bir defaya mahsus sonrasında oradan kendimi sınayayım. Elektronik tombala mantığı yani. Var mıdır bu tarz bir imkan sunan android uygulaması ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar