Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Uygulamaları #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Youtube'un kendi uygulamasının music bölümünde öyle bir seçenek varmış galiba. Mangır basınca arkaplanda çalışıyor diyorlar. Denemedim, bulamadım. Öyle bir şey var ise de iyi saklamışlar sağ olsunlar.
  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Wolas said:

Selam android de yildizlara baktigimda isimlerini gosteren bir program ariyorum. Hani aynisinin ucak versiyonu da vardi kamera ile ucaklari hedefleyip ucus numarasini vs gibi bilgileri gosteriyordu.

skymap?
Mesaj tarihi:
ben sms işini notification kapatarak çözdüm. zaten şu devirde insan olan sms ile haberleşmiyor. kod göndermede, bankamatikte vs zaten işin olduğunda girip bakıyorsun, her saat başı blik blik ötmesinin bi anlamı yok.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
flipboard-Pocket tarzi gazeteleri haberleri belirleyip takip edebilecegim program var mi?

widget olarak flipboard'u koydugumda dangalak sadece ingilizce vs haberleri gosteriyor.

apple'daki gibi gozluk programi ariyorum. var mi agalar?
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
İlaç takip uygulaması şiddetle tavsiye ederim. Acayip iş görüyor. Tek ilaç değil başka şeyler içinde görevlendirme verebiliyorsunuz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.medisafe.android.client
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben, yabancı kelime çalışmaya yardımcı olarak bir program arıyorum. Kelimeleri kendim giricem, istediğim dilde. Güncel olarak çalıştığım kelimeleri girmek için.. Bu amaçla yapılmamış olup, bu işe yarayacak bir uygulama olabilir mesela !

empty worksheet tarzı bir şey..
  • Yeni Oluştur...