PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 görüntülü reklam da var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Youtube'un kendi uygulamasının music bölümünde öyle bir seçenek varmış galiba. Mangır basınca arkaplanda çalışıyor diyorlar. Denemedim, bulamadım. Öyle bir şey var ise de iyi saklamışlar sağ olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Experts Found a Unicorn in the Heart of Android http://blog.zimperium.com/experts-found-a-unicorn-in-the-heart-of-android/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 arkaplan için non stop yt https://play.google.com/store/apps/details?id=com.non_stopyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 ya buralar ne kadar durgun oldu son zamanlarda yok mu şöyle bi ufkumuzu açacak paradaym şifting uygulama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Wolas said: Selam android de yildizlara baktigimda isimlerini gosteren bir program ariyorum. Hani aynisinin ucak versiyonu da vardi kamera ile ucaklari hedefleyip ucus numarasini vs gibi bilgileri gosteriyordu. skymap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 SMS için hangisini kullanıyorsunuz? kelime bloklama özelliği olan bir app satın alacağım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 ben sms işini notification kapatarak çözdüm. zaten şu devirde insan olan sms ile haberleşmiyor. kod göndermede, bankamatikte vs zaten işin olduğunda girip bakıyorsun, her saat başı blik blik ötmesinin bi anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 5.0.1de spesifik appleri synclemeyi nasıl açıp kapatıyoruz ya? :< buldum ya önce autosync açmak gerekiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 edit: yanlış anlamışım sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 textra mükemmelmiş de bulamadığım bir ayar yoksa kelime bloklayamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 yok ya maalesef, evet. ben numara engelleme diye görmüşüm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 flipboard-Pocket tarzi gazeteleri haberleri belirleyip takip edebilecegim program var mi? widget olarak flipboard'u koydugumda dangalak sadece ingilizce vs haberleri gosteriyor. apple'daki gibi gozluk programi ariyorum. var mi agalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Feedly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 widget bozuk. ya da ben de acmiyor cins app ya da telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 ben google assistant launcher kullaniyorum ama app ustunde gozuken hani bildirim olayi var ya bilmiyom adi ne oluyo. o yok malum. hangi notification eklentisini yuklememi tavsiye ediyonuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Batman rises 39 kurusa inmis 15 tlden alin hemen mükemmel oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 1.4 milyar Android kullanıcısı tehlikede! http://www.ntv.com.tr/teknoloji/1-4-milyar-android-kullanicisi-tehlikede,fzQ0bKrUFUu6pnCuIDzaBw Vayyy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 http://i.hizliresim.com/682WjE.png bunun android versiyonu var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Oha bunun iOS versiyonu mu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 İlaç takip uygulaması şiddetle tavsiye ederim. Acayip iş görüyor. Tek ilaç değil başka şeyler içinde görevlendirme verebiliyorsunuz. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.medisafe.android.client Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 U. of Cambridge http://androidvulnerabilities.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 kizilelma ne uygulaması bu paylaştığın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Ben, yabancı kelime çalışmaya yardımcı olarak bir program arıyorum. Kelimeleri kendim giricem, istediğim dilde. Güncel olarak çalıştığım kelimeleri girmek için.. Bu amaçla yapılmamış olup, bu işe yarayacak bir uygulama olabilir mesela ! empty worksheet tarzı bir şey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 duolingo'yu kurcala istersen bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar