SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 manve said: bu hipsterlar ne kullaniyor 3-5 resmi birlestirip degisik cerceve falan koymak icin? bi kac uygulama denedim ama sacma sapan cikti hepsi. sizin bildiginiz, kullandiginiz guzel bir uygulama var mi? retrica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 https://play.google.com/store/books/details/Muhammed_Salih_el_Muneccid_Kabir_Azab%C4%B1na_G%C3%B6t%C3%BCren_S?id=VYaMAgAAQBAJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 barnacle said: Beyler tcmb doviz kuru takibi icin legit bir app lazim ne kullanabilirim wigdet fln var mi acaba lg g2 tleefon piyasa.com widget da var gayet iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Rootlu telefonların vazgeçilmezi. https://f-droid.org/repository/browse/?fdid=org.adaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Chrome Son update canavar gibi olmuş! Arayuz baya temiz ve sayfalari daha iyi işliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Chrome'da sayfa konusunda çok fark hissetmedim ama tasarım olmuş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 yenile tuşunu nereye koymuşlar, illede linke tıklayıp git mi diyeceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Nasıl göremedin http://i.imgur.com/u8TB36q.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Meh, refresh olayini bu kadar zorlastirmanin ne anlami var ki. Firefoxa gecicez artik napalim. Gogulun boyle aptal bisey yapmayacagini dusundum ondan sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 bi fazla tıklıyosun diye browser mı değiştircen baya prensiplerin varmış helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 ben firefoxu daha çok beğeniyordum ama yazı büyüklüklerinde kafasına göre takılıyor paticikte falan. bıraktım o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 pcde ff cepte chrome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 SNA1L said: bi fazla tıklıyosun diye browser mı değiştircen baya prensiplerin varmış helal Prensip degilde aliskanlik. Elim hemen adres cubuguna gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 enter e basınca refresh ediyo zaten tuşa ne gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Kamerasından memnun olmayanlar ne kursun lan, var mı app olarak düzgün bir şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Google maps ve music Türkiye'ye kapanmış heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 güzel bi klavye var mı? stok baydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 swiftkey'den memnunum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 touchpal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Nokia here maps Offline harita olayı betasi çıkmış http://www.apkmirror.com/apk/nokia/here-beta/here-beta-1-0-beta-2-apk/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Javelin Browser https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nubelacorp.javelin engine olarak default android inkini kullanıyor. başka bir uygulamadan web sayfası açmak istediğinde bunun aç dersen facebook messenger gibi bir yuvarlak ikon beliriyor, arka planda yükleyince de pop-up gibi açabiliyorsun falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 şöyle bişey arıyorum.. bi adres tarif edecem akıllı telefonu olan birine.uygulama tarif edeceğim adresin koordinatlarını bana verecek.bende tarif edeceğim kişiye ulaştıracağım koordinatı.oda haritada koordinatı yazıp şıp diye tarif etmek istediğim yeri görecek.. yada haritada işaretlediğim yeri direk kişi görebilecek. bi kaç uygulama buldum koordinatı veriyor. google maps gibi haritalarda koordinatı arattığımda bulamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 buna benzer birseyse aradigin whatsup a filan goggle maps in adres cubugunu yapistirdiginda gosterebilir gibime geliyor ama ayrica app yok sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 deneyeyim bakalım dediklerinizi. sağolasınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar