BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 selamlar, bana şimdilik; güzel bir browser ps/nes64/vs emülatörü medya oyantıcı lazım, samsung tab10.1 var onunla gelen browser da fena değil ama daha efektişf olanı illaki vardır diyorum medya oynatıcı da henüz üstündekini denemedim ama tırt görünüyor CCCP gibi bir şey varmıdır acaba? bir de sizin tavsiye edebileceğiniz android noobu için ne tür uygulamalar var? tenks kenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 apex, nova türevi bir launcher. mxplayer media oynatıcı olarak. holo locker türevi bir lockler. browser olarak chrome yeterli hız problemim yok bookmarklar güzel senkronize oluyor passwordlerde öle o yüzden chrome başarılı. onun dışında opera mini deneyebilirisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Lan en sevdiğim icon pack Minimal miui kaldırılmış marketten. Google iyice mala bağladı son zamanlarda, ne zararı vardı bu uygulamanın namussuzlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 BabacumMostors said: samsung tab10.1 var rom kullanıyormusun? hangi versiyon android var tablette? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 kendi üstründe geleni kullanıyorum rom olayına henüz girmedim de gerek var mı bilmiyorum avantajları dezavantajlarını henüz oturup incelemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Swype betadan çıkmış ve Google Play'de yerini almış. 0.99 dolares ücreti var. alsak mı ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Al al. Bunu haber vermeye gelmiştim. Türkçede qwerty layout da gelmiş. Süper olmuş. Direk aldım. Bugün indirimde sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 aldım bakalım zaten epi top 3tl etmiyor. bi dolmuş paraso sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 benim gibi ics xperia kullanıp stock veya cyanogenmod kamera appinden yaka silken varsa camera zoom fx tavsiye ederim baya iyi. sola'da shutter tuşu çok sert olduğu için volüm tuşuna ayarladım bi de baya rahat oldu. foto üzerinde netleştirme ışıkla oynama ya da ne bilim smoothing gibi ufak şeyler için de perfectly clear tavsiye ediyorum. direkt çektiğim her fotoyu bundan geçiriyorum bi, %90 ihtimalle daha iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 swype iyi olmuş (zaten olmuş bi appti türkçe dictionarye universal layout desteği ile kullanılabilir olmuş). Ama sanki swypetan sonra sense arayüzünde yavaşlık başladı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 fast for facebook en iyi facebook app'i. net. eklentisiyle push notification da yolluyor. son sürat çalışıyor. 512raminiz olup da benim gibi normal facebook appine lanet ediyorsanız deneyin. 60mb ram mi yer bi app ya durduğu yerde? skdfj fusion music player en beğendiğim player bu oldu. hızlı basit şık. bir sürü online radyoya erişim imkanı sunuyor, tag editleme imkanı var, album coverlarını size çaktırmadan otomatik indirip önünüze de koyuyor. daha ne olsun? moon+ reader e-book için en beğendiğim app bu oldu. gayet iyi. camscanner belge döküman tarayıp pdf yapmak için çok güzel. çok net algılıyor yazıları falan. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 mcafee security bugün lisansı bitiyor, bedava bişeye geçeyim diyorum avast varmış. mcafee çok güzeldi, basit, iş görür ve hatasız. avast'ı kullanan ve tavsiye edecek olan var mı? sim protection ve antitheft için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Telefon çok doldu, sıfırlamak istiyorum ama rehberim, mesajlarım ve whatsapp mesajlarımı yedekleyip tekrar yükleme şansım var mı? root yok telefonda nasıl yapıldığını da bilmiyorum, yaparsam garanti gider mi onu da bilmiyorum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 hani ne kadar antivirüs olarak geçer bilmiyorum ama ben lookout kullanıyorum. Appleri falan yüklemeden önce tarıyor ediyor. bi de telefonu kaybedince falan yerini tespit etme olayı da var. root yapınca komple ne var ne yok siliyor, backup yapmadan o işe girme sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 artık devler commentlere cevap verebilicekmiş, playstoreda güzel bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 veriyordu zaten sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ya bu googleplay'de illa türk gugıl pıleyi gibi birşey var ona mı girmek zorundayım? top bilmemneye giriyorum kuran oku, namaz nasıl kılınır, ayetler falan games'e giriyorum islami bilgi yarışması falan bu nedir ya ne abi bu? yok mu mesela avrupa şeysi ona girebileyim illa bu top chartlara mı bakmak zorundayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 eğitici öğretici. oyun yapıp yaranamıyorlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Finklorpeyniri said: ya bu googleplay'de illa türk gugıl pıleyi gibi birşey var ona mı girmek zorundayım? top bilmemneye giriyorum kuran oku, namaz nasıl kılınır, ayetler falan games'e giriyorum islami bilgi yarışması falan bu nedir ya ne abi bu? yok mu mesela avrupa şeysi ona girebileyim illa bu top chartlara mı bakmak zorundayım? market access var ama root gerektiriyor. istediğin ülkenin market içeriğine girebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 ben root diye bağırsam telefona telefon brick olur o yüzden. anlamadığım işe kalkışmayayım o vakit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Claiborne said: Finklorpeyniri said: ya bu googleplay'de illa türk gugıl pıleyi gibi birşey var ona mı girmek zorundayım? top bilmemneye giriyorum kuran oku, namaz nasıl kılınır, ayetler falan games'e giriyorum islami bilgi yarışması falan bu nedir ya ne abi bu? yok mu mesela avrupa şeysi ona girebileyim illa bu top chartlara mı bakmak zorundayım? market access var ama root gerektiriyor. istediğin ülkenin market içeriğine girebiliyorsun geçen gergenin verdiği apk ile denedim, seninde bildiğin varsa bişi solermisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 bildiğim 2 uygulama var işte market access ve market enabler. markette yoklar zaten ".apk" şeklinde aratınca çıkıyor googleda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 en son market enabler çalışmıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Google Hangouts Google talk yerini aldı, diğer chat programlarının yerini alır mı bilmem ama hangout olayı güzel bir +, bir çok kişiyle aynı anda görüntülü konuşma yapılabiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 acayip lazımdı böyle birşey. telefonda gtalk ve varyasyonları çok uyuz ediyor. bakalım google nasıl yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar