Mal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 MrLevie said: 61000inci siradaydim themerda dün geldi key. Ama kasıyor ya daha seri o masi lazım. 40000 kullanımlık kod yayınlamışlar. şimdi denedim çalışıyor; MSTRCD ama daha temalar düşük çözünürlüğe ayarlanmamış UNSUPPORTED DEVICES: - All devices with 320x480 screen resolution - All devices with 480x854 screen resolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 galeri ya da mesajlarımı başkalarının karıştırmaması için kullanımı kolay uygulama önerebilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 hava durumu vs göstergesi için ne tavsiye edersiniz? accu weather vardı da onun yeteri kadar iyi olmadığına dair yorumlar okudum bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ayfon hangisini kullanıyor accu'nun yanıldığını gördüm de ayfon'un daha yanıldığını görmedim. gerçi muhtemelen aynı merkezden alıyordur iki serviste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 accu weather'ın açılış süresinden ben de şikayetçiyim, ama en iyisi o gibi kullandığım 3-4 uygulama arasından weather channel de çok fena değildi ama accu'dan daha memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 widget olarak da iyi midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 al ildo ben bunu baya seviyorum. hem saat hem yağmur ihtimalini falan filan veriyor. gayet hoş. https://play.google.com/store/apps/details?id=org.satok.gweather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Eye in the Sky baya hoşuma gidiyor benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Microsoft uzaktan bağlantı için uygulama çıkarmış; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.rdc.android Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 bu remote için host name ne abi yapamadım bağlantıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 aynen bi tuto olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Catze said: MasterHapLo said: tamamdir hallettim nası hallettiğini de yazsana sdkfjsdfsaBen kulaklığı takıp çıkarınca halloldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Telefon açılınca hangi programın çalışacağını ayarlayabileceğimiz bi program var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 var rom tool box ile ayarlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 launcher 8 free diye arayın metro ui nin birebir aynısı ve kasmıyor. herşeyi var. yeni telefon almış gibi oldum. microsoft bunu marketten kaldırtamaz mı? windows phone un olayı metro ui zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nobeid.uListenLite Youtube'dan sadece sesi stream ediyor. Kota için birebir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mal said: launcher 8 free diye arayın metro ui nin birebir aynısı ve kasmıyor. herşeyi var. yeni telefon almış gibi oldum. microsoft bunu marketten kaldırtamaz mı? windows phone un olayı metro ui zaten. o zaman Zplayer da dene sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 mp3 dinlemiyorum hiç pandora+orbot sınırlı bağlantıda (11kb/sn) takılmıyor hiç bi zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 tor iyi oldu hola mobile açmıodu pandora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ObuzHapsever said: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nobeid.uListenLite Youtube'dan sadece sesi stream ediyor. Kota için birebir. tam ihtiyacım olan şey (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 bbm hakkında ne düşünüyorsunuz gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 böyle said: . Yahudi malı bir uygulama . Siyonist israil'lilerin yazdığı bir uygulama. Türkiyeyi ikinci sınıf insan yerine koymalk için IP'lerden medet uman yawşak bir uygulama. Bir yahudinin mesajlaşma programını kullanmak bir Türk ve Müslüman için en kadar güvenil olabilir ki ???? Sizlere tavsiyem sırf tepki için indirin yorum yapın ve bu ırkçı köpek uygulamayı kaldırın. Anlaşılan bu itler bizim ne kadar güçlü olduğumuzu daha anlayamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 aktiftablet said: ObuzHapsever said: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nobeid.uListenLite Youtube'dan sadece sesi stream ediyor. Kota için birebir. tam ihtiyacım olan şey (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Ren said: bbm hakkında ne düşünüyorsunuz gençler. Aynı işi gören şeylerin artmasına karşıyım ben bu uygulama konusunda. İyi bi tane varken ki birden fazla var, gereksiz bence. Farklı bi tarafı var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Şu uListen çok şukela oldu cidden. uTube un kendi saçma sapan uygulamasında ekran kapanınca, arka plana atınca şarkı gidiyordu bu tam istediğim şey oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar