reampage Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 app aslında launcher bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Nerden gelmiş la key, bize niye gelmiyor =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 said: You have signed up for Themer beta! There are 143,884 people in front of you. kaç yıllık üyeyim allahsızların yaptığına bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 team view gibi evdeki bilgisayarı kntrol edebileceğim bir program var mı? "şu exeyi aç" fln yapsın istiyorum.. yada direk team view işte ya.. tamam direk team viewer varmış eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 çok var da direkt teamviewer uygulaması en temizi. diğerlerini salla. edit: üzerine dyndns ya da static ip ile wol kurdun mu tadından yenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 o kadar iyi oldu ki şu adamlar daha geçen hafta androiğd markete çıkarmış AHAHAHAH şansa bak :) artık hem evdekilere yardımcı oaliblirim evde yokken hem de animelerimi fln indirmek için akşama kadar beklemeyecem!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 update'dir geçen hafta. bayadır kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 BabacumMostors said: o kadar iyi oldu ki şu adamlar daha geçen hafta androiğd markete çıkarmış AHAHAHAH şansa bak :) artık hem evdekilere yardımcı oaliblirim evde yokken hem de animelerimi fln indirmek için akşama kadar beklemeyecem!! 1 yıl önce falan kullanıyordum ben lan. o gördüğün son update tarihidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 61000inci siradaydim themerda dün geldi key. Ama kasıyor ya daha seri o masi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 bana 2-3 günde geldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 BabacumMostors said: team view gibi evdeki bilgisayarı kntrol edebileceğim bir program var mı? "şu exeyi aç" fln yapsın istiyorum.. yada direk team view işte ya.. tamam direk team viewer varmış eheh teknolojiyle yeni tanışan yaşlılar gibisin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 bir hafta önce 5800 kullanan ve bununla yetinebilen biriydim.. teknoloji kullanımı bakımından çağ atladım http://img343.imageshack.us/img343/9620/aztecqh2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Ya allah belanı vermesin açıp civ oynıycam şimdi senin yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 benim de bi canim cekmedi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 axedice said: Ya allah belanı vermesin açıp civ oynıycam şimdi senin yüzünden oyna ama montezumayı seç, götünde don yok bismarck a kafa tutuyor fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 hatta açın da karşılıklı oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 acalim da sen oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 masaya bırak ve dışarı çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 ne çok foto edit appi varmış lan. az daha instagram kızına dönüşüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 autodesk inki baya guzel tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 selam, şu an nezleyim. gözlerim falan pek iyi değil. ve uyuyamadım. elim telefona gitti istemeden. ancak minimum brightnessı bile öldürüyordu beni night mode diye bie app var. allah razı olsun. brightnessı baya bir kısabiliyor. kullanın kullandırırn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 aklıma nez geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 bu gba emulator için myboy iyi midir. 5$ atsam mı save load için? yoksa gerçek bir erkek gibi mi oynayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 GBA.emu free diye bi app var ben bunu kullaniyorum gayet guzel memnunum. Save load state fln herseyi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Yandex'in navigasyon çıkmış. Trafik durumuna göre falan yol seçiyor, alternatif güzergahlar arasında kolay seçim yapılabiliyor falan. Fena olmamış, sygic kullanıyordum ama bunu da kullanırım arada. bedava hem, ama online kullanılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar