Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hd iskenderdeki anlamsiz israrcilik

chrome

Öne çıkan mesajlar

Yavuz İskenderoğlu'nun şubelerine gidiyosunuz. Fiyat yüksek, her zaman gidemezsiniz ama gittiğinizde adam gibi et yersiniz en azından.

Bursa'da olmama rağmen iskender hariç bi yerde "of iskender yiyim" diye oturmuşluğum yok. Bursa dışında zaten hiç yenmez iskenderden başka yerde.
Sosyal ağlarda paylaş

istanbulda iskenderoğlu var bir kaç şubesi var gerçek iskenderi yapan sülale isim hakkı falan onlarda yemenizi tavsiye ederim bir kaç yıl önce yemiştim 25tl idi porsiyonu ama diş kullanmadan falan yiyorsun kendi kayboluyor ağıza atınca o derece bişi yapıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

Oski said:

beşiktaş'ta ali baba iskender var. ben seviyorum onu.
nerde bu ? fiyat ne ? iskenderi nası ? merak ettim.

ıhlamurderenin üstünde. gala kokoreç var karşısında. tam nası diyim böyle, ıhlamurdere'de yürürken sağ tarafta balıkpazarına giden yolun başladığı noktada.
Sosyal ağlarda paylaş

matama said:

sahibi arkadasim, oyle soylediginiz gibi mafya falan degil

gayet iyi nazik modern insanlar, cok fazla subeleri var ve ne yazikki muhtemelen buradaki bazi insanlari kontrol edemiyor olabilirler. ama emin olun haberleri olsa cok uzulurler bir bebekli cift in basina boyle birsey geldiginden.

hd hakan demirag demek, adam adini soyadini koymus, daha once actiklari bir iskenderciyi zaman icinde, daha halka ulasilabilir hizli hale getirmisler

yavuz iskenderogluda yakin tanidigim, onlarin konsepti baska biri 25 lira ya porsiyon satiyor biri 10 liraya, tabiki arada hizmette fark olacaktir.

Arkadasimin iddiasi etin en kalitelisini vs yi kullandigini soyluyor, cok buyuk alimlar yapiyor normaldir bu dedigi.

birde dusundugunuzden bayag buyuk bir kurum, ankaradada guzel bir ofisleri var, gayet gidilebilir oyle kafanizdaki kiro kebapci imajindan bayag uzaktirlar.

ayni seyi yavuz iskenderoglu icinde soyleyebilirim :)

eminim öyledir.

http://forum.paticik.com/read.php?13,6489837,page=12#msg-6504706
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Yavuz İskenderoğlu'nun şubelerine gidiyosunuz. Fiyat yüksek, her zaman gidemezsiniz ama gittiğinizde adam gibi et yersiniz en azından.

Bursa'da olmama rağmen iskender hariç bi yerde "of iskender yiyim" diye oturmuşluğum yok. Bursa dışında zaten hiç yenmez iskenderden başka yerde.

Hacı Uludağ Kebap?
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

SeaGle said:

Hacı Uludağ Kebap?

Onu hep unutuyorum ben ya. Nedense üvey kebapçı gibi hissediyorum sdf.

Evet uludağ listeye eklensin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...