escape Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 yerken oldu ya. hatta sonlara doğruydu yemeğin. yok yemek önüme gelmeden garsonlara atar yapacak kadar salak değilim dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 tükürük olsa iyide öyle harekete yoğurt yerine çocuk bıraksa yeridir adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 beyler nerde yiyirouz şimdi iskender? eski hd topiklerine bile baktım 2-3 tane yer söylenmiş hepsi bursada. canım çekti çok gidip en iyisini yemek istiyorum istanbulda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 abi bursa a'la iskender var şubeleri vs orayı bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Yavuz İskenderoğlu'nun şubelerine gidiyosunuz. Fiyat yüksek, her zaman gidemezsiniz ama gittiğinizde adam gibi et yersiniz en azından. Bursa'da olmama rağmen iskender hariç bi yerde "of iskender yiyim" diye oturmuşluğum yok. Bursa dışında zaten hiç yenmez iskenderden başka yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 burda anlamsız ısrarcılık sizde. hd iskendere niye gidiyorsunuz ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 hd yıllar önce bozdu yeni diilki yıllar dediğim temiz 10yıl oldu heriflerin her porsiyonu aynı sadece tabak büyüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 beşiktaş'ta ali baba iskender var. ben seviyorum onu. ama iskender'den anladığım falan söylenemez. kendimce beğeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 açken bile tadı güzel gelmiyor ama en azından mutfağı temiz öyle ümit ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 istanbulda iskenderoğlu var bir kaç şubesi var gerçek iskenderi yapan sülale isim hakkı falan onlarda yemenizi tavsiye ederim bir kaç yıl önce yemiştim 25tl idi porsiyonu ama diş kullanmadan falan yiyorsun kendi kayboluyor ağıza atınca o derece bişi yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 bi nokatalama işareti kullan yahu bi soluktamı yazdın naptn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Oski said: beşiktaş'ta ali baba iskender var. ben seviyorum onu.nerde bu ? fiyat ne ? iskenderi nası ? merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 evet şuan nefes alıyorum iyiki hatırlattın ...***---///!!!,,,;;; üstü kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 fizban said: Oski said: beşiktaş'ta ali baba iskender var. ben seviyorum onu.nerde bu ? fiyat ne ? iskenderi nası ? merak ettim. ıhlamurderenin üstünde. gala kokoreç var karşısında. tam nası diyim böyle, ıhlamurdere'de yürürken sağ tarafta balıkpazarına giden yolun başladığı noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 kaç para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 adam espriyi yapıp kaçmış +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 iğrenç bi iskender yapıyolar hazır etten. gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 matama said: sahibi arkadasim, oyle soylediginiz gibi mafya falan degil gayet iyi nazik modern insanlar, cok fazla subeleri var ve ne yazikki muhtemelen buradaki bazi insanlari kontrol edemiyor olabilirler. ama emin olun haberleri olsa cok uzulurler bir bebekli cift in basina boyle birsey geldiginden. hd hakan demirag demek, adam adini soyadini koymus, daha once actiklari bir iskenderciyi zaman icinde, daha halka ulasilabilir hizli hale getirmisler yavuz iskenderogluda yakin tanidigim, onlarin konsepti baska biri 25 lira ya porsiyon satiyor biri 10 liraya, tabiki arada hizmette fark olacaktir. Arkadasimin iddiasi etin en kalitelisini vs yi kullandigini soyluyor, cok buyuk alimlar yapiyor normaldir bu dedigi. birde dusundugunuzden bayag buyuk bir kurum, ankaradada guzel bir ofisleri var, gayet gidilebilir oyle kafanizdaki kiro kebapci imajindan bayag uzaktirlar. ayni seyi yavuz iskenderoglu icinde soyleyebilirim :) eminim öyledir. http://forum.paticik.com/read.php?13,6489837,page=12#msg-6504706 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 SeaGle said: Yavuz İskenderoğlu'nun şubelerine gidiyosunuz. Fiyat yüksek, her zaman gidemezsiniz ama gittiğinizde adam gibi et yersiniz en azından. Bursa'da olmama rağmen iskender hariç bi yerde "of iskender yiyim" diye oturmuşluğum yok. Bursa dışında zaten hiç yenmez iskenderden başka yerde. Hacı Uludağ Kebap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 onun da hasi bursada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 caddebostanda uludağ kebapçısı var baya iyi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerobaba Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 En son, şefim bize birer iskender birer kola başka birşey almayacağız dememe rağmen başladı yine seri bir şekilde sormaya. rahatsız edici. bir daha gitmedim. şan iskenderde iskenderin üstüne koydukları köftemsi şeyden servis ediyorlar, oraya gidiyorum. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 demek için mi üye oldun. vay hizmeti kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Aket-Atum said: SeaGle said: Yavuz İskenderoğlu'nun şubelerine gidiyosunuz. Fiyat yüksek, her zaman gidemezsiniz ama gittiğinizde adam gibi et yersiniz en azından. Bursa'da olmama rağmen iskender hariç bi yerde "of iskender yiyim" diye oturmuşluğum yok. Bursa dışında zaten hiç yenmez iskenderden başka yerde. Hacı Uludağ Kebap? Onu hep unutuyorum ben ya. Nedense üvey kebapçı gibi hissediyorum sdf. Evet uludağ listeye eklensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 hd iskender turizm sirketlerinin metrosu dandiklikde her turlu rekoru kırabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar