Feamer Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 küçük harita, dağlık, hard ve zorlu iklim, baya güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Grimnax said: modları bekleyin modları Mod tool çıkmadı daha di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 adam mod tool'u belki yaparım, oyun çıkınca başka şeyler yapmak istiyorum artık fln diyordu. hiç çıkmaya bilir yani mod tool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 o zaman patide pis bir yalanci var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
argoi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Yeni başlayanlar veya kafası birtakım şeylere takılanlar için güzel bir rehber hazırladık. Buyrun inceleyin. http://gamermorkedi.blogspot.com.tr/search/label/sim%C3%BClat%C3%B6r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 knox said: o zaman patide pis bir yalanci var. hype vardı hype. balon patladı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Tek kisinin yaptigi oyuna 27 sayfa 25 i hype :) Son zamanlarda hype sonrasi 3-5 sayfa ve bitiyor. Oynamaktansa hayali guzel bize :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 mod tool gelmiş + %50 indirim 15tl kaçırmayın alın.. GOT modu olursa ne oynanır ama. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 80mb indiriyor du omuymuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 mod gelmiş 15 tl bastım geçtim tatava yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 totemic said: mod tool gelmiş + %50 indirim 15tl kaçırmayın alın.. GOT modu olursa ne oynanır ama. asdf ne modu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 banished workshop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 sonsuz demir ve taş madeni gelmiş, eve gideyim de taş ve demir zengini olayım. Güzel modlar var, oynatır oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 olm buglımı lan bu oyun. yeni başladım 15 dk oldu ama ilk tarladan mahsülü aldık, gerizekalı farmerlar boş boş ben işsizim diye geziyo bi daha dikmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 farmerlar kurt mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 anlamadımki. kürt olsa dağa çıkardıda bunlar bildiğin deniz kenarında geziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Mevsime göre dikiyor farmerlar, kış gelirken tohum ekmiyorlar. Kışın başka işe yolla adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 denedim zaten baharda farmer yaptım yok yine banamısın demedi OYUNA İNDİRİMİ YAPTIKTAN SONRA BOZALIM DEMİŞLER HERHAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 farmer atamamışsındır herhalde adamları, bir de oyunu unuttum da, mahsulü kaldırmak için boş işçi atamak gerekiyordu sanki. O mu sıkıntı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Feamer said: totemic said: mod tool gelmiş + %50 indirim 15tl kaçırmayın alın.. GOT modu olursa ne oynanır ama. asdf ne modu ? %60 İndirim var şimdi, 12,5 TL'ye geliyor. Alalım o halde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Bu Coloniel Charter'dan 4-5 tane var Workshop'da (Maple Harpoon, Iron Curtain vs.) bunların farkı ne, hangisini yüklemek lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=448321101 Son versiyon bu üstad. Detaylar: http://colonialcharter.com/index.php/forum/welcome-mat/1255-colonial-charter-curse-of-the-golden-llama-1-4#11277 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Nasıl o mod, çok mu iyi? Bu aralar biraz simülasyon oynayasım var. Train fever'ın amerika dlc'si oynamayı planlıyorum ama gerçekten o mod sağlamsa banished'a kayabilir ibre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 yeni başladım oynamaya nüfus nasıl artıyo birileri doğuyo sürekli ama baya oynadım büyümediler hala 1 builder 1 laborerle devam ediyorum.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 pasture yaptım hayvan yok içinde nasıl alıcam hayvanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar