sabonis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Any progress made during the beta after the wipe will be retained through the release of Hearthstone, such as new cards you obtain, levels that you gain and ranks you achieve. Basically, you’ll now be able to keep your stuff. ohannes bu baya iyiymiş lan. şu wipe sonrasında kassak baya çılgın olacak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 HAYIRRRRRR!!!!!! Tum herolar tekrar level 1'den baslaycakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 umarım ben key alana kadar hepinizin ki wipe yer paso. oynadıkça wipe yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 WIpe gelene kadar oynamam attik ben ama son wipe olmasi ya open beta yaklasti demek ya da adam gibi ranking sistemi geliyor demek SC2 tarzi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 KEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 oyunda yeterince yetersiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Wipe ın son olacak olması iyi zaten, adamlar ne zamandır wipelayacağız diyordu da ben release de yaparlar diyordum. Böyle iyi oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Yanlış topik Peki beta wipetan sonra open beta geliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 hayır ama baya invite gidecek heralde. belki bütün opt inler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Sparkcaster said: oyunda yeterince yetersiz var o zaman oynama da gerekli insanlara yer aç benim gibi. göz yaşlarınla serverları bozuyorsun her oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 eskiden böyle değildi bu spark. ne oldu da böyle oldu bilmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Sparkcaster said: hayır ama baya invite gidecek heralde. belki bütün opt inler falan. İnanmak istiyorum, tüm kalbimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Şu wipe dan sonra tüm karakterleri 10 larım artık =P silinecek diye elim gitmiyordu haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 günlük KEYYYYYYYYYYY ağlamamı yapıp gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Aceace said: Wipe mı? Abi ne wipeı ya. Bütün günü arenada geçirdim neredeyse. En az aldığım win sayısı 7. Mutluluktan uçuyodum... OOOFF.... OFFF!!! Pöfff... Abi arenada cidden mallar var. Çoğu questle gelen free arena pass ile giriyor. Adam kartlara bakıyor bi kart 2-3 2 mana isteyen kart, biri 5-4 5 mana isteyen kart. Of 5-4 bu daha iyi diyip pickliyor. Spelli okuyor of bu şurda gelse ne ezerim diyor. Sonra karşıma adam geliyor 4. turn de daha minion çıkamıyor. 800 gold birikti. Daily quest bile yapmıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 sabonis said: Any progress made during the beta after the wipe will be retained through the release of Hearthstone, such as new cards you obtain, levels that you gain and ranks you achieve. Basically, you’ll now be able to keep your stuff. ohannes bu baya iyiymiş lan. şu wipe sonrasında kassak baya çılgın olacak yani. şu çok büyük fail ama. beta verdiklerimize boost da verdik gibi olmuş. şimdi esas fırlar beta acc fiyatları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Zamanı belli mi şu wipe olayının. Gün falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 ya ben kesin hatirliyorum.. hearthstone'da bir sey alirsan daha sonra battle.net credit olarak geri donecek diyodu.. hatta bakmistim credit, diger odeme secenekleriyle birlestirilebiliyor mu diye.. simdi oyun icindeki aciklama da degismis.. hearthstone oyun ici gold olarak geri verecez diyolar.. neyse yine booster falan aliriz ama ayip su yaptiklari.. belki millet d3 exp almayi dusunuyordu gelecek credit ile (ben yapabilirdim belki).. ve bir beta key sahibi olarak closed betadan sonra bi daha wipe olmamasinin dunyanin en sacma seyi oldugunu dusunuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Spyro said: ya ben kesin hatirliyorum.. hearthstone'da bir sey alirsan daha sonra battle.net credit olarak geri donecek diyodu.. hatta bakmistim credit, diger odeme secenekleriyle birlestirilebiliyor mu diye.. simdi oyun icindeki aciklama da degismis.. hearthstone oyun ici gold olarak geri verecez diyolar.. neyse yine booster falan aliriz ama ayip su yaptiklari.. belki millet d3 exp almayi dusunuyordu gelecek credit ile (ben yapabilirdim belki).. ve bir beta key sahibi olarak closed betadan sonra bi daha wipe olmamasinin dunyanin en sacma seyi oldugunu dusunuyorum.. mart ayında yaptıkları açıklama Will the cards I earn or purchase in the beta test carry over into the live game? What happens if I purchased beta card packs for real money? Prior to launch your card collection will be reset, and any cards you acquired through a purchased card pack or earned during the beta test will be removed. However, any purchases you made during the beta test will be credited back to you in the form of new, unopened card packs at launch, equal to the value you spent during the beta test. Please note that these will not contain the same cards as those received from card packs in the beta test. Also, as a thank-you for testing out the in-game store during Hearthstone’s beta phase, everyone who purchased a card pack in the beta test will get a special gift. onun dışında beta'da olmayanlar için kötü ve tarafsız bakınca saçma wipe'sız live game'e geçmek. ama sevindim ben :D sonuçta bir ranking falan olacak ve oyun live'a geçince betacılar yeni gelen zibidiler ile karşılaşmayacaklar. çok dert yaratmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Hayır sen şirket olarak herkese aynı şansı vermek zorundasın. Play mod da, yeni başlayan ile pişmiş, adam gibi deste yapmış oyuncular karışmayacaksa sorun yok ama şu anda bile en basic desteme legendary ler ile çıkanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Lig tarzi seyler acacaklaridr belki, oyuna hepsi dolu baslamak istiyorlardir. Bilmiyorum. Ama herkesi esit baslatmak gibi bir zorunluluklari yok, her oyunda beta oyunculari ondedir. Hatta farkli bir acidan dusununce bu daha dogru bir karar. Betada oynayanlar combolari, deck buildingi, zamanlamayi filan daha iyi biliyor; eger mm duzgun calisirsa betadan sonra gelecekler icin daha iyi olur beta'dan kalanlarin ratinglerinin degismemesi. Yoksa beta'dan gelenler kotu dover yeni gelenleri ellerinde kart olmasa da ki olacak betada acilan boosterlardan dolayi. Bu daha iyi yani bence, cok yonlu dusunmuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 f2p oyunda birşey yapmak zorunda değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 adam gibi mm olmayacaksa zorunda tabii ki. Bunu yapmadan çıkartamaz demiyorum, isterse tek class, toplam 30 kartla da çıkarır oyunu, bana küçük einstein lıklar yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Grast said: Aceace said: Wipe mı? Abi ne wipeı ya. Bütün günü arenada geçirdim neredeyse. En az aldığım win sayısı 7. Mutluluktan uçuyodum... OOOFF.... OFFF!!! Pöfff... Abi arenada cidden mallar var. Çoğu questle gelen free arena pass ile giriyor. Adam kartlara bakıyor bi kart 2-3 2 mana isteyen kart, biri 5-4 5 mana isteyen kart. Of 5-4 bu daha iyi diyip pickliyor. Spelli okuyor of bu şurda gelse ne ezerim diyor. Sonra karşıma adam geliyor 4. turn de daha minion çıkamıyor. 800 gold birikti. Daily quest bile yapmıyorum artık. senin şansın o. bide 7 win üstü gelen gold tamamen random, her arenayı 9 0 tamamlasan bile 150 golddan fazla alamama ihtimalin baya yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Son 10 arenamın 6'sı fln 9 win'dir hiç birinde 150 gold alamadığım olmadı. Hatta açılanlarda direk 150 goldluk bir gift almadığım olmadı. 150 goldu alamamak ihtimal dahilindemi onuda bilmiyorum. Ortalama 200-250 gold arası bi gold geldi. Israrla söylüyorum Arena, ranked oyunlardan çok daha kolay az çok deck yapmasını biliyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar