Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone [Beta Key Giveaway]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Yine baya kötü yani, 2 win 40 ken 5 win nasıl 60 ulan diyorum

farketmez, günde 60 kazanma şansın var artık. efficiency'e bakmıcan. zaten günde 8 maç falan atarsın yani nolacak ki. o 8'in de 5'ini kazansan 60 gold. öbür türlü 40 gold kazanıcan sadece.
Mesaj tarihi:
Araştırma işe yaradı. Birinden aldığım bir paladin destesine bir-iki oyundan sonra ufak birkaç değişiklik yaptıktan sonra birkaç oyun kazanmaya başladım diamond rankta. Paladin buffları pyroblasttan daha beter ediyor insanı.

En iyisi de son oyundu, 8/7 yaptığım minionı shaman 0/1 frog yaptı. Bir sonraki el o frog 7/5 oldu. Heal olayı da az değil. Consecration diğer board temizleme kartları kadar güçlü değilse oldukça işe yarıyor yine de.
Mesaj tarihi:
FUUUUUUUUUUU

blizortun bağlı olduğu mail hesabına bi bakayım dedim, invite falan gelmiştir belki diye. gmailin promotions sekmesinde +1'i görünce epey heyecanlandım.

Siege of Orgrimmar geliyor, 7 gün belej wöw oyna gel mailiymiş :(
Mesaj tarihi:
Paladin ile Spell power falan almayın allasen. Direct damage'e yönelik çok az spelli var.

Ayrıetten unutmayın. 6 manaya ulaştığınız andan itibaren equality consecration ikilisi ile ne olursa olsun temizleme şansınız var.

Spell power paladinde çok sux.
Mesaj tarihi:
Kaçırdık gerçi ama pcgamer.com sitesinden key vermiş. Dün siteye girip düğmeye basabilenler almış keyleri. Sık kullanılanlara atın isterseniz.
Mesaj tarihi:
Peh...22 çok az.

http://www.youtube.com/watch?v=JFQPsk8q1dA

Priest karşısında oynayınca yüksek healthli minion bırakmayacaksın ortalıkta.

Var mı arttıran? :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...