sabonis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 dreagloth said: Yine baya kötü yani, 2 win 40 ken 5 win nasıl 60 ulan diyorum farketmez, günde 60 kazanma şansın var artık. efficiency'e bakmıcan. zaten günde 8 maç falan atarsın yani nolacak ki. o 8'in de 5'ini kazansan 60 gold. öbür türlü 40 gold kazanıcan sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Bu oynıyan arkadaşlar maillerine baktımı extra key gelme ihtimaline karşı accountuna :( ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 ya ben mi çok kötüyüm yoksa bu mage deck mi ? daha 1 win alamadim 15+ oyunda haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 ohannes aıhdsasudas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Vurun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 ben cok kotuyum yani bumudur ? haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 baya kötüsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 ben seni böylede seviyorum grim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 yet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 gençler banada bi beta key pls +rep veririm 2 de malbuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 e banada yollayın madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 KEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 quixef said: KEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Araştırma işe yaradı. Birinden aldığım bir paladin destesine bir-iki oyundan sonra ufak birkaç değişiklik yaptıktan sonra birkaç oyun kazanmaya başladım diamond rankta. Paladin buffları pyroblasttan daha beter ediyor insanı. En iyisi de son oyundu, 8/7 yaptığım minionı shaman 0/1 frog yaptı. Bir sonraki el o frog 7/5 oldu. Heal olayı da az değil. Consecration diğer board temizleme kartları kadar güçlü değilse oldukça işe yarıyor yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 2 tane +spell power minion koy spell lere odaklanıyorsan, çok can yakıyor. Bende avenging wrath var, +2 ile 10 vuruyor, al sana pyro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 ya da cons+equality combosu yapcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 FUUUUUUUUUUU blizortun bağlı olduğu mail hesabına bi bakayım dedim, invite falan gelmiştir belki diye. gmailin promotions sekmesinde +1'i görünce epey heyecanlandım. Siege of Orgrimmar geliyor, 7 gün belej wöw oyna gel mailiymiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 O kartların hiçbir bende yok...henüz. Hala ağırlık verdiğim deste mage, o desteye toz harcıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paladin ile Spell power falan almayın allasen. Direct damage'e yönelik çok az spelli var. Ayrıetten unutmayın. 6 manaya ulaştığınız andan itibaren equality consecration ikilisi ile ne olursa olsun temizleme şansınız var. Spell power paladinde çok sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Kaçırdık gerçi ama pcgamer.com sitesinden key vermiş. Dün siteye girip düğmeye basabilenler almış keyleri. Sık kullanılanlara atın isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Ahahah şarkıyı açışı, tacı takışı.. Bombanın geldiğini anlıyorsun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Ahaha çok iyimiş video :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 çok boktanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Peh...22 çok az. http://www.youtube.com/watch?v=JFQPsk8q1dA Priest karşısında oynayınca yüksek healthli minion bırakmayacaksın ortalıkta. Var mı arttıran? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar