Ozan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Sahip olmak yeter :) Gerçi bir yerde Deathwing'i 10/10 yapacaklar gibi bir şey okumuştum. Umarım betadan sonra da gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Betakey yok mu şu halta ya? Ben de oynamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 fazla keyi olan var mı sevgili patiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Yavaş yavaş öteki destelere de girmeye başladım. Oyununoynadıkça beğeniyorum bu arada, MtG'nin kompleksliği yok dedik ama bunun da kendi güzellikleri var. Her hero faklı oynanışa sahip, bu en iyi yönü olsa gerek. Paladin oynadım bu gün biraz, tamamen farklı Hunter'dan ya da Priest'den mesela. Uzun ömürlü olacağına eminim bu oyunun. Mutluluğumu da paylaşmak istiyorum. TCG hastası bir adamım ben. Bu son dönemde bu kadar farklı ve iyi iki TCG çıkması çok iyi yahu. Zor bir şey oynamak istediğimde Scrolls açıyorum, saf eğlence istediğimde, taktik yormasın dediğimde bunu. MtG ikisinin tam arasında zaten. Daha önce PoxNora filan vardı ama hiç biri bunların seviyesinde değildi popülerlik olarak ki popüler olması bir TCG için en önemli şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Bende arıyorum beta key. Var mı fazla olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Hearthstone yayın yapıyoruz Priest öğrenmece :D http://www.twitch.tv/aelfricsc2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 hani ne zaman turnuva yapıoz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Sen keyleri gönderince *wink* *wink* *nudge* *nudge* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 *bombilo'ya göz kırpar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Evet paticik arası bi turnuva güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 AI dışındaki ilk maçımı bombilo ile oynadım baya da terletti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 bombilo said: hani ne zaman turnuva yapıoz? Grast said: Evet paticik arası bi turnuva güzel olur ulan 2 kere yazdık, şeyinize sallamadınız, dellendirmeyin beni :D sabonis said: sabonis said: haydi o zaman turnuva gençler. girmek isteyenler bir önceki yazan kişiyi alıntılayıp id'lerini yazsınlar. bir kura çekip bracket oluşturucam. sonra da yaparız turnuvayı. 3'e ulaşan kazanır şeklinde olur muhtemelen, belki baştaki turlarda 2 yaparız, sonra 3'e arttırız vs. bu konuda da fikrinizi şeettirin. sabonis#2847 lan olm dün bi sürü turnuva yapalım mesajı vardı, iyi ki organize edeyim diye bi mesaj attım kimse istememiş turnuva murnuva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 olm sen yazdığında ben key dileniyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Bu arada arena hakkında bikaç yorum yapiyim kartları tam anlamıyla tanımadan önceki arenalarım 3-3 gibi gidiyordu. Eu accountumla hunter focuslanmış şekilde gidiyordum. Bu sabah her classı açınca beleş Arena hakkı verdi. Arena'ya girenlerin %90 ının o free arena ile girdiğini düşünüyorum. Çünkü ya benim şansıma yada cidden çok noob adamlar oynuyor. 2-9 2-6 2-9 şeklinde 3 arena attım. Verilen para ödülleride yine şansıma olduğunu düşünsemde oldukça tatmin edici geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 yok mu şimdi fazla key kimsede? nereden alınıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 KEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 sabonis said: bombilo said: hani ne zaman turnuva yapıoz? Grast said: Evet paticik arası bi turnuva güzel olur ulan 2 kere yazdık, şeyinize sallamadınız, dellendirmeyin beni :D sabonis said: sabonis said: haydi o zaman turnuva gençler. girmek isteyenler bir önceki yazan kişiyi alıntılayıp id'lerini yazsınlar. bir kura çekip bracket oluşturucam. sonra da yaparız turnuvayı. 3'e ulaşan kazanır şeklinde olur muhtemelen, belki baştaki turlarda 2 yaparız, sonra 3'e arttırız vs. bu konuda da fikrinizi şeettirin. sabonis#2847 lan olm dün bi sürü turnuva yapalım mesajı vardı, iyi ki organize edeyim diye bi mesaj attım kimse istememiş turnuva murnuva Ace#2540 Arena tamamen draft şansına bakıyor yav. Draft bazen o kadar kötü geliyor ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Revell said: AI dışındaki ilk maçımı bombilo ile oynadım baya da terletti :) adam starter deck'le assassinate atıp deathwing'i mi yargıladı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 ysera mıdır nedir, onun verdiği kartları gördükten sonra elini ve boardunu silen deathwingi kim ne yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Aceace said: sabonis#2847 Ace#2540 bonesoul#2655 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Druid'e hayran kaldım.. "Choose one" mekaniği hakkatten çok güzel işliyor yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 bombilo said: Aceace said: sabonis#2847 Ace#2540 bonesoul#2655 Aelfric#2263 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Hoşuma gitti ya tutorial dan sonra mage ve druid ile denedim, daha tam oturtamadım ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Ekleyin beni. Imza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 elinde key olan var mi? tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar