Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 yalnız all-time average nedir ya? şuan satış ortalaması $3,69 humble bundle da bozdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Bu 1$'lık olanda verilen EU3'te son iki paket olan Heir to the Throne ile Divine Wind yok anladığım kadarıyla. Alacak olanlar ona göre alsın. Şu haliyle hiç çekici yanı yok bu bundle'ın benim için. İstediklerim hep var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 sürpriz KHXVL-2BLDE-VEZWC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Holy said: sürpriz KHXVL-2BLDE-VEZWC eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Leviathan warships koduna talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Half_Cow said: Bu 1$'lık olanda verilen EU3'te son iki paket olan Heir to the Throne ile Divine Wind yok anladığım kadarıyla. Alacak olanlar ona göre alsın. Şu haliyle hiç çekici yanı yok bu bundle'ın benim için. İstediklerim hep var zaten. paradox newsletterda beleş verdiklerinde bile vardı o 2 paket, bunda vermemeleri ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Evet, bana da gelmişti bir tane hatta. Duruyor öyle eşe dosta veririm diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Dost değilmiyiz :) Kullanmıyorsan ben talibim dlc ye. Ekleyeyim bf3'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 kredi kartım gg o yüzden fazladan europa 3 ve warship varsa talibim gogogoggoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 war of the roses fazla varsa öm pls. buraya yazmayın açlar kapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Red said: war of the roses fazla varsa öm pls. buraya yazmayın açlar kapıyor. ben de isterem arkadaşlar mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 weekly gene double fine bundle çıkacak diyorlar 1.5 saatte broken age verirler mi acaba starbound gibi first come first served ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 sabonis said: Red said: war of the roses fazla varsa öm pls. buraya yazmayın açlar kapıyor. ben de isterem arkadaşlar mümkünse. olm ne beleşçi adamsın yeter ya. ben bu arakdaş gibi beleşçi değlim ama fazla varsa alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Xenus said: weekly gene double fine bundle çıkacak diyorlar 1.5 saatte broken age verirler mi acaba starbound gibi first come first served ehehe eh double fine çıktı ama baya kötü broken age yok dedim belki sürpriz yaparlar meh https://www.humblebundle.com/weekly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 https://www.humblebundle.com/weekly?utm_source=Humble+Weekly+Sale+Newsletter&utm_campaign=a53f6e6a5a-TACAF_weeklysale&utm_medium=email&utm_term=0_a406d06e11-a53f6e6a5a-121008041 oynayan var mı bunları iyimidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 isteyen varsa gift: Offspring Fling https://www.humblebundle.com/gift?key=VEPeAPsamhKFtzr7 - Magical Diary https://www.humblebundle.com/gift?key=wG2sueKp5BuZqBhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 magical diary'i aldım teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 adam sırf beleş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 https://www.humblebundle.com/ Humble Star Wars Bundle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Bende yeni görüp indirim e yazdım ahah süper ya kotor felan =D Kotor oynayacaksanız buradan modlayın http://www.moddb.com/mods/the-sith-lords-restored-content-mod-tslrcm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 kotor 2 için 10 dolar vermek gerek diğerlerini oynamam ben ne anladım bu işten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 al abi sen diğerlerini bana giftle ben oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Bu iyimis ya kaptim hemen. Hicbiri yoktu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 3sn de aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar