Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 bende sacred 2 de yoktu, sr2-3 de yoktu, risen 2 de yoktu bi tek dead island vardı, 1 dolara bu kadar karlı alışveirş OHŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 dead island 5 dolarda zaten mezar soyguncusu seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 dead island'ı da GMG'de birikmiş dolarcıklarla beleşe almıştım hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 abi ben alirken 1 cent artmis humble bundle vermedi bana dead island goty boyle sacmalik mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 sonradan arttırabiliyorsun diye biliyorum verdiğin miktarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Keyleri verdigi sayfanın en üstünde click to increase your order amount var. Denemedim ama işe yarıyabilir Oski. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 he gordum ben de simdi deniyorum eyvolle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 sen de yuvarlayıp bi 4.80 filan verseydin ama, biraz da senin ayıbınmış o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 sacred citadel nirde yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 tamam 4.80 e cikardim aldim. SAKIN OLUN BEYLER DENEDİM 100% CALISIYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 LethE said: sacred citadel nirde yazıyor Bir yerde yazmıyor ama adamlar araştırmacı olduğundan bundle A bundle B den sonra steam de bundle C yi bulmuşlar, haftayada onlar gelir muhtemelen diyorlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Flassh said: bonussuz paketi alırsam risen eklenince gelicek mi? sırf risen için alabilirim diğerleri meh ben de bunu sorcaktım, 1 dolarlık versiyonu alınca sonradan gelen oyunlar direk mi eklenicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 keyleri ayrı ayrı mı veriyo bende saints row 3 var birine veririm bare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 yok hepsini tek key'de veriyor, veremiyorsun o yuzden baskasina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 bende sr3 var keyi girince ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 salak saçma bişi bu ya neyse ekledik heseba 5 dolardan kimse ölmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Seru said: bende sr3 var keyi girince ne oluyor? Bişe olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 milet bana bunu birisin alsın siteden 5 dolarlık olandan benim steam wallet'da 5 dolar var ben de ona birşey alırım hallederiz. yurtdışındayım kart mart yok alamıyorum. var mı bir yağız delikağnlı halledebilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 harbi epic bundlemış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 weekly de yenilendi: King's Bounty ve Men of War oyunları var bilimum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Şu Kings Bounty oyunları da iki haftada bir indirime giriyor. Bir ara kapaktaki bikinili hatunun hatırına alıcam 1 cente. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Homm türünü seviyorsanız kings bounty gerçekten çok güzel bir oyun. Müzikleri felanda bayağı güzel. Firmanın adı pek duyulmamış olabilir ama oynayın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Men of War Company of Heroes 2'den daha güzelmiş lo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 X Universe bundle geliyor http://steamdb.info/sub/30191/#section_apps BTA http://steamdb.info/sub/30192/#section_apps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Kings Bounty cok hantal ve yavaş gelmişti bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar