BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 20yi çakarım acımam phantasmogorie var lan ilki 7 cd ikincisi 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 direkt kredi kartıyla alınıyo humbledan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 7 cd dedigin 5gb yapmıyo :p oyunun ederi cd sayısıyla alakasız tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 polıce quest ıcın alacagım. avoıd the noıd ve metal mutant olsa yanında 100 amerıkan dollares verırdım ergenlıgıme donmek ıcım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 abicim cd sayısı onemlineden dersen anısı var zamanında cd sayısıyla para veriyoduk oyuna 7 cd oyunu almak bi haftalık demekti nerdeyse anlayamazsınız kopukler felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 2000 lerin baslarinda bir dukkandan kopya Phantasmagoria bulup almistim, halen bir yerlerde olmasi lazim. Ciktigi donem devrim gibi bisiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 cüzdanımı masaj yaparak ekranıma yedirttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 abi muhteşem bundle. swat almıştık binbir türlü hevesle napacağımızı bi türlü bulamıyorduk yaşlı kadını öldürüp duruyorduk ya da o mu bizi öldürüyordu noluyordu kafayı yicektik. ve bulamadık abi. öyle kaldı o oyun. phantasmagoria da pcgamer'dan korka korka baktığım bir fantazi olarak kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 BonePART said: abicim cd sayısı onemlineden dersen anısı var zamanında cd sayısıyla para veriyoduk oyuna 7 cd oyunu almak bi haftalık demekti nerdeyse anlayamazsınız kopukler felan Kizin sevismesi 1de miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 hangi oyundaki sevisme ikisindede vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 bi tane wc fantazisi vardı o hangisindeydi bone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 wc 2de bdsm de var 2de 1de tecavüz var ne pis seriymiş lan dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 abi ergenler için inanılmaz oyundu işte tam o noktayı save alıp load edip duran tanıdıklarım var ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 "tanıdık" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 https://www.humblebundle.com/store/tropico-4-free-game Free tropico 4. Oynamamış olanlar varsa alsın oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 ÇAktım direkt, güzel mi tropico 4? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Pay what you want (min $1): RollerCoaster Tycoon 2: Triple Thrill Pack Devil Daggers Runestone Keeper BTA: (4.44$ şuan) Punch Club Stronghold Crusader 2 Prison Architect + more games 2nd week. $9.99+: Miscreated https://www.humblebundle.com/jumbo-bundle-7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 bu en güzel roller coaster oyunu gömdüm direk 4.45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 xunn said: ÇAktım direkt, güzel mi tropico 4? nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 roller coaster'a steamden 10tl mi ne verdiydim daha 1 ay olmadı sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Black-ice said: abi muhteşem bundle. swat almıştık binbir türlü hevesle napacağımızı bi türlü bulamıyorduk yaşlı kadını öldürüp duruyorduk ya da o mu bizi öldürüyordu noluyordu kafayı yicektik. ve bulamadık abi. öyle kaldı o oyun. phantasmagoria da pcgamer'dan korka korka baktığım bir fantazi olarak kalmıştı. Danayamadım :)... Silahı ona dogru tutuyon ama basmıyodun. Bunu bulana kadar 555 defa ekran kırıyordum. Yada farklı şeyler yaptım da geçtim. :). Ama geçmişti bolum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 3 tane oyun eklenmiş jumbo bundle'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 bu seferkindeki oyunlar ne öyle ya meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 1 dolar technobablyon var daha ne istiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 bu hafta software yapmışlar https://www.humblebundle.com/lifehacker-software-bundle cyberghost vpn var lastpass premium ne işe yariyor ? Freeware var,gayet güzel kullanıyorum. Premium ne sunacak ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar