Silphatos Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 https://www.humblebundle.com/weekly yeni bi şey çıkarmışlar her hafta bi indie oyun PWYW, milyon tane bundle yüzünden zaten indieleri storedan alan pek kalmamıştı artık kalan 10 kişi de burayı bekler. he açılış oyunu bastiyan sıvaynşıtayger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 1 cent 1 cent hepsini alırım artık. steamworkse gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 50 cent ver bari la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 abi şu aralar 3 tane farklı yardım kuruluşuna yardımda bulunuyorum minimal maaşımla :D inşallah ileride bu adamlara da yardım yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 yardım yapmıyosunki bunda oyun satın alıyosun, ben direkt %100 developera veriyorum hatta charity ve humble tip'i sıfırlayıp asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Aahah resmi görünce içim acıdı,:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 artık bastion sahibi olmayanı da ıslak odunda dövmeye başlasınlar tam olsun. iki güne kalmaz f2p yaparlarsa da şaşırmam bu hızla giderken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 şunun dota 2 announcerını satsalar rekor kırarlar , oynaayan kalmış gibi hala bastion veiryolar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 announcer ne ya ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 bastion ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 lan işte bastiondaki narrator, dota2 de pentakill megakill godlike felan diye bağırıyo, arada yorumlar yapıyor. harika yapmışlar :/ valve'ın dota 2 ye yaptığı en güzel eşy olabilir alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 biliyom da o tür item, şapka, anonscu dede falan bu tip şeylere para verenleri sevmiyorum LethE said: tamma işte bende humble bundle a gelsin diyorum -_- ps: paslaşmaya devam post kasılsın. humble sadece güzel indie oyun (bi de batan fakir AAA firma varsa onların) satar, öyle lamer yeto şeyleri kapısından içeri sokmaz. post kasama diye eski postu güncelledim nub xdxdxd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 tamma işte bende humble bundle a gelsin diyorum -_- ps: paslaşmaya devam post kasılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 bu arada bastionu yükledim de bildiğin oyun eksik yapılmış gibi ya da teması öyle sdfsd. hayatımda hiç oynamadığım için oyunun mesela yardım menüsüne falan giriyorum help_item rt gibi oyun içinde controller_help vsvs şeyler görünüyor yazılarda. bir de kenarlardan düşmek gibi bir olgu var mı oyunda çünkü bildiğiniz boşlukta falan yürüyorum bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 senin bastion patatese bağlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 bildiğin hb'nin verdiği dl linkine tıklayıp yükledim alalal neden öyle oldu ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 google'da araştır bence biraz, normal değil dediğin şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 aynı hatayla karşılaşan olursa diye; http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2675505 non-steam'ler için If you are running the game through a different service, right-click on your shortcut to Bastion, and select "Properties". Then add that launch option to the end of the "Target" field, click OK and run it. The line should look something like this: "C:Program FilesBastionBastion.exe" -lang en şu şekilde yapınca düzeldi bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Humble mobile bundle Steam'e de eklenebiliyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 http://www.humblebundle.com/weekly?thq Humble Bundle THQ $1+ Darksiders (with soundtrack) Red Faction: Armageddon (with Path to War DLC and soundtrack) Beat the average: Darksiders II (with soundtrack) Red Faction Guerilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 ObuzHapsever said: Humble mobile bundle Steam'e de eklenebiliyo mu? hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 yuh ds2 veriyolar, amazondan birkaç ay önce almıştım daha dl bile etmedim ake. gerçi 7'ye season pass vs 20 tane dlc ile birlikte almıştım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 bu humble bundle da şuan zombies vs plants var bu mobil olarak nasıl oluyor satın alma işlemi key falan mı veriyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 key falan yok android app var bi tane onda otomatik çıkıyo veya apk var manual kurarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 average geçip alan varsa the room apk'sını upload etsin bir yere. Android'e çıkmadı yazıyor her tarafta, nasıl satıyor bunlar anlamadım. APK deniycem oluyorsa ben de alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar