Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Türkün devlet kurma hakkı varsa kürdünde var lazımda var çerkezin de var ,hele kolektif gibi tipleri gördükçe bugünden kursunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 toplanin kuruyoruz cerkezistan. istanbul avrupa yakasinda, merkeze yakin biyerlere kurariz. izin vermezlerse elimize silah alip bahcesehire cikariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Kurtlerin ezilisi edebiyati hala devam mi ediyor ya? Sanki devlet kurtleri zorla kenar mahallelere atti. ya da sanki hic kotu sartlarda yasayan turk yok. sanki kurtlerin hepsi kotu sartlarda yasiyor, hic sartlari iyi kurt yok. Geciniz bu ayaklari. Akli basinda olan, egitim pesinde kosan, ekmegini hirsizliktan, gasptan, uyusturucudan, haractan degil bileginin ve aklinin gucunden kazanan herkes bi yere geliyor. Turk ya da kurt olmasi onemli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Hayir bide bu kafadaki adam devlet kursa iki gune batacak ekonomik acidan. Yemekhanede bedava yemek vericez diye dolasip matematigini yapamayan adamin ulke ekonomisi yonetmeye calistigini dusunuyorum, gehen gehen diye guluyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 kolektifinsan said: @Aket Çanakkale savaşı kurtuluş savaşının bir parçası değil... daha şu yazıya kadar okudum şu cümle de BSoD verdim ben. vah vah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 bu arada bu arkadaşın, milletin konuşmalarını dinleyip dinleyip yorumlamadan, düşünmeden aktardığı düşüncesindeyim. neyse kolay gelsin valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 kolektif e çok üzüldüm. ne bu stress . 25 ini geçtiğinde gerçek hayat yüzüne sağlam çarpacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 kollektif tam bir kofti anarşist yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Dworgian said: daha şu yazıya kadar okudum şu cümle de BSoD verdim ben. vah vah o cümlede "dE" birleşik olacak lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Çok konuşmayın lan kampüste olmadan. Anca medyadan okuduğunuzla bikbikbik. Adamlar kütüphaneye girip bize destek vereceksiniz, bizle slogan atacaksınız yoksa hepinizi burda yakarız diye girdiler. Yok siz ders çalışıyosunuz biz dışarda savaşıyoruz bilmemne. Ayrıca terörist ne zaman öğrenci oldu? Bildiğin partizandı o içerdeki elemanlar. Ağızları maskeli, kafaları kapalı, ellerinde bitakım eşyalar koşa koşa sağı solu indirdiler de polis geldi. Olayın birebir içindeydik. 3,5 saat kampüste bir oraya bir buraya kaçıştık. Bide yarısından çoğu edebiyattan çıkıyo zaten bu tiplerin, direk dibimizde yaşandı olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Forumda 3-5 tane adam var mimlediğim, onların yazdıklarını okurken, kelimeleri tersine çevirip okuyorum direk. Böyle "haklı" diyor mesela "haksız" yapıyorum falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Azmi haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 okulumuza faşist dolmuş vurun gardaşlar vurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Terorist demeyin, onlar ozgurluk savascisi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 gerillaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Ahaha kolektifinsan döktürmüş yine. Adam soyut düzyazı türünün öncüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Aluriel said: gerillaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa biji biji biji tililililililili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 ADIM JÎN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Kolektifinsan ve savunduğu fikirleri okudukça kelle avcılığı kanunu çıksın diyorum ...acilen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Ben bunların hepsini zamanında söylediğimde bu gençleri kandırıyorlar ülke de protesto kültürü bozulsun diye masuz bunları meydanlara salıyorlar gerçekten hakkını arayacak onurlu vatandaş hakkını arayamasın diye bu terör bağlantılı adamları masuz sol un içine soktular dediğimde çoğunuz birsürü laf söylediniz bana. Alın işte canlı örneği. Adam gelmiş paticiğe maaşlı işçi gibi sosyal medya takipçisi çalışanı gibi çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 masuz mu çalışıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 ibretlik lan şu başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 deadwoll said: Forumda 3-5 tane adam var mimlediğim, onların yazdıklarını okurken, kelimeleri tersine çevirip okuyorum direk. Böyle "haklı" diyor mesela "haksız" yapıyorum falan. me bro? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Seni fişlemedim daha sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar