Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Xaenin said:

Yancılık falan değil abicim, şurada spoiler yiyince ilk tepkiyi ben verdim. Şurada kibarca "nazik olun" demeye çalışıyorum, ağlıyorsunuz gidin vizyon bölümünden diye kendinden geçiyorsun.

tamam abicim söyle tw arkadaşlarına başlığa diziden spoiler yasak yazsınlar, bir hafta geriden gelerek tartışılsın.

ya yazacağım o kadar çok şey var ki yazamıyorum.

bir gün bir buluşmada görüşürsek söylerim.

bak altı üstü bir forum, bunu anlıyorum, ama gerçekten bazı insanların şuradaki davranışlarına, hayatı görüş şekillerine tahammül edemiyorum sorun bu.

neyse ben gidiyorum, mesajlarım hakkındada gereken işlem yapılsın, mümkünse vizyondan banlayın beni, her seferinde pişman oluyorum yazdığıma.

bok gibi dizi ayrıca, bu kadar basit, hayatımda bu kadar iğrenç bir uyarlama görmedim. ki şunun spoilerını yedim diye ağlayan, hayatında eline kitap almamış insanlar var, sözüm meclisten dışarı.

görüşürüz.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

İnsanların haklarına karşı biraz daha duyarlı olunması istendi, şurada laf üstüne laf yenmesinin tek sebebi bu yani, inanılmaz.

eyvallah abicim özür dilerim.

çok içten bir şekilde söylüyorum bak bunu.

hata benim, yani belliki aynı şekilde düşünmüyoruz ve ben seninle konuşarak ortam hazırlıyorum tartışmaya. gerçekten bak hani iğneleme falan yapmıyorum, onu farkettim ben, eleştirel postlar atmamalıyım, üzülüyor insanlar gerek yok.

sabonis senden de özür dilerim bebeğim, eyvallah.
Sosyal ağlarda paylaş

spoiler kullanmak çok reröre asdfd

şaka bi yana topiğe izlemeden girmiyorum hiçbir şekilde, ama "spoiler" konseptini göz önüne alınca kullanmak şart abi.

sezonu komple izleyen birini göz önüne alalım. yarıda bıraktı, biraz keyfine bakmak istedi ya da kafasına bir şey takıldı forumu eşeliyor, ne gerek var abi gereksiz spoilera denk gelip keyfini kaçırmaya?

adı üzerinde "spoiler" abi.

JAIME YGRITTE'IN YANINDA OSURUYOR, BUNU GÖREN JON KENDİNİ KARLARA GÖMÜYOR. NEDEN GÖMÜYOR ABİ?

bunun ne gerek var abi apaçık durmasına? bunun yanında spoilera girmeyen bir ton şey de var burada tartışılan abi. önceki postlara bakmak yeter bunu görmek için.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

Lectre said:

ben seninle aynı dünyada dahi yaşamak istemiyorum xae ama napalım hayat.

http://www.troll.me/images/advice-dog/remember-suicide-is-always-an-option.jpg

ya şükrü deyince kızmasını biliyorsun tanışıyor muyuz diye, içten içe biri yazsa diye bekliyordun şunları neden trollüyorsun ^^

neyse ya doc topiğine dönüyorum ben, alıntılamazsanız sevinirim, kutu dolacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de tahammül edemiyorum abi forumdaki insanların çoğuna, bence de çoğu gerizekalı ama bunu bu şekilde dile getirmek istemiyorum. Kendi fikrim, %90 haklıyım ama burası bir community, elimizden geldiğince birbirimizin haklarına saygı duyarak vakit geçirmemiz gerekiyor. Benim de hayatımın çok az bir kısmını oluşturuyor paticik ama girdiğim zaman hayatımın %1'ini bile oluşturmayan bir dizinin spoilerını bile yemek istemiyorum. Ne kadar önemsiz olursa olsun benim bir şeyden keyif hakkım elimden alınıyor ve bunun önüne geçilmesi çok kolay demeye çalışıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Ben de tahammül edemiyorum abi forumdaki insanların çoğuna, bence de çoğu gerizekalı ama bunu bu şekilde dile getirmek istemiyorum. Kendi fikrim, %90 haklıyım ama burası bir community, elimizden geldiğince birbirimizin haklarına saygı duyarak vakit geçirmemiz gerekiyor. Benim de hayatımın çok az bir kısmını oluşturuyor paticik ama girdiğim zaman hayatımın %1'ini bile oluşturmayan bir dizinin spoilerını bile yemek istemiyorum. Ne kadar önemsiz olursa olsun benim bir şeyden keyif hakkım elimden alınıyor ve bunun önüne geçilmesi çok kolay demeye çalışıyorum.

sigara içilme örneğini verdim işte. daha basit ve daha doğru bir örnek daha olamaz.
ben gidip yeni çıkan bir oyunun topiğinde de ilk 10 saatte bitirip ondan sonra bütün senaryoyu dümdüz yazıcam. abi X karakterini öldürmem gerektiğinde çok üzüldüm falan dicem mesela. gelip orada kimse bana laf etmeyecek mi? ben öküz müyüm de böle bişi yaziim spoiler'a yazmadan. hep derim spoiler kültürü, başkasının hakkına saygı diye bir şey var.

gidip sixth sense hakkında bir yerde spoiler yiyip ağlamıyor insanlar yani (ki ben 6 sene sixth sense'i izlemeyip, spoiler yememeyi başarmış bir insanım).
Sosyal ağlarda paylaş

Olay benim spoya almamamdan çıktı nerelere gelmiş :D

bölüm çıkmış bilmem kaç post atılmış, ben de üzüntümü dile getirdim bölümle ilgili.

Maşallah izlemediğiniz halde bütün mesajları sindire sindire okuyormuşsunuz üzerine atar yapıyorsunuz. Kusura bakmayın akıl edemedim. Sanki facebookta durumumu güncellemişim sizde istemeden görmüşsünüz gibi davranmayın bari.

Herkes mesajını spoya alsın siz girseniz de bişi okuyamayın ozaman öylece bakın bundan sonra. Hatta bütün mesajlar otomatik spoilera alınsın.

Ha bu arada spoluk birşey yazdığımı düşünmüyorum. Anime topicinde mangadan spo yakışık olmaz, bunda da kitaptan spo yakışık olmaz. Çıkmış bölümü istediğin kadar anlat arkadaş bölüm çıkmış 7 saat geçmiş neyin sposundan bahsediyonuz !
Sosyal ağlarda paylaş

Hala ne olur diyorsunuz abi. Ne işin var senin topikte spoil yememek senin icin bu kadar onemliyse ya. Nasil bir mantık biri aciklasin. Herkes spoiler icinde post atacaksa ne anlamı kaldı birseyler yazmanın. Acip tek tek spoilerla ugrasmak cok mu mantıklı. ne kadar bencilsiniz
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...