sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 pod sahnesinde şu geldi aklıma http://lh3.ggpht.com/bokasid/SMzWA_-nuWI/AAAAAAAAAHE/rvO6V0oMhbY/esek_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 6. kitapda arya mezarını bulup gül bırakıyor bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 zeper said: 3. sezon 3. bölüm 1-Masa sandalye olayında Tyrion gene konuşturdu zekayı... 2-Robun karısını ben sevemedim arkadş..yakışmıyor ya roba. 3-Daha fazla duvarın ötesinde aksiyon istiyom...gene de o atların katledilmesi sahnesi hoş değildi, diğer kargalar nerede acaba noldu orayı atladılar. 4-Bence Danny dragonuna pişittrecek o kel herifi...nasıl ağzı bozuk len onun. 5-Jamie'i ilk defa şovalye gibi davranmış olbilir,o da yukarda da denmiş Ned Stark gibi bir bedele sebeb oldu.Yazık oldu ya. 6- O OKÇU KİM YAHU? bir tuhaflık bir gariplik var çok sevdim ben onu=) 2- Ondan iyisi samda kayisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 [spo]Ölü kargaları atlamadılar, açıkladılar. Karga dedikleri zaten gerçek karge değil Snow'un ekibinde ölenler. Wall'daki adamlara karga diyorlar. Atların oraya gittiklerinde de zaten konuştular, "ceset yok, sırf at var, şu anda ölenlerin ne olduğunu biliyosun değil mi?" falan diye, hatta "bak senin başgan da öldüyse de kaçtıysa da fena sıçtı ha" dediler. Nitekim ensestin oraya vardıklarında o da dedi "sayınız çok azalmış" diye. Kısaca duvarcılar orada girişmişler ww'lerle birbirine, çoğu yamulmuş. Yamulanlar da sonra ww olarak kalkmış geri işte. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ölenler wight olarak kalkıyor, white walker başka bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/7109922_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Sparkcaster said: ölenler wight olarak kalkıyor, white walker başka bişey nasıl başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Sparkcaster said: meryn trant yaşıyor, you figure out the rest tahta kılıçla zaten tank gibi kuşanmış adamları öldürüyorsa he is not a swordmaster he is a fucking mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 White walkerlar wightları kontrol ediyor, wightlar zombi gibi zekasız değiller ama özgür iradeleri de yok. Yüksek hdli undead gibi düşün wwleri, kendi başına bi subclass işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 pod sahnesinde anırdım resmen. asdadgasafsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 içine sıçılan karakterler kervanına pod da katıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 spark bok tadı verdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/7086380_700b_v1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Abi Theon göt sahnesi nedi ya dedim önce sezar şimdi theon.. razzRaziel said: o değil de ilk baş domaltacaklar sandım jamie'yi, kızı bozmayalım madem ama sen de bi sıkıntı yok diye dalacaklar dedim arkadan. yani her sahnede böle paranoyak olcaz bu gidişle. Theonu kurtaran eleman neyin peşinde anlamadım theonun sadakatini mi kazanmaya çalışıyo napıyo. Abi Jamie'nin el sahnesi nedi ya resmen en dramatik sahnelerden birinin içine etmişler.O müzik o sahneye oldu mu şimdi hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 orjinalinde yok muzik falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 cnbc-e de müzikli verdi, herhalde onlar orijinalini almışlardır heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Hala haşırt diye elini kestiğine inanamıyorum ya süper sahneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Sam said: cnbc-e de müzikli verdi, herhalde onlar orijinalini almışlardır heh. sahne bittikten sonra baslayan the bear and the maiden dan bahsediyosak o var. dizinin sonlarina eklenen muzik diye sovmus biri, sahne bitmeden basliyo diye dusundum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 sonunda dedikleri işte credits çıktığında giriyor müzik herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Son sahne ve arkasından gelen müzik çok iyi olmuş bence, o şarkı kitaplarda baya geçen bir şarkıdır diyeyim fazla spoilera girmeden. Çok beğendim valla bitişi. HBO yapıyor zaten bunu hep, True BLood'da da bir bölümde sonda 15-16 yaşındaki kızların kurduğu bir punk grubunun şarkısı giriyordu bir anda. Kitapta sürekli geçen şarkının da punk rock olarak uyarlanması kitaptaki şarkıları homoerotik bir biçimde ortaçağ şarkısı gibi yorumlayanlara TOKAT GİBİ CEVAP!!!!111 Güzel bölümdü valla, önceki iki bölümün dandikliğini aldı götürdü. Gerçi olmayan karakterlerin eksikliğini önümüzdeki bölümlerde görmeye başlarız gibi. kitapçılar için hayal kırıklığı olan nokta TAPPHİRETH! denmedi ya ona üzüldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 valla aynı şeyi joffreye yapsalar ne güzel uymuş oh dersiniz jamie e gelince vauuuvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 cofri adilikte grandmaster çünkü, bir tek stannis var yanına yaklaşabilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 stannis şu dizide en çok hakkı yenen adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 jamie çok mu iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 stannis niye adi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar