okibye Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 progamer said: http://www.youtube.com/watch?v=P38EG97zlOgallah bin türlü belanı versin kardeş. son 3 saatimi bu video yedi. ve aklımda tek bir soru var: whur muh boats at
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 yalnız yigritin attığı "önce ben seni öldürmezsem snow" ve benzeri liseli emo kız triplerinden anlıyoruz ki kesin sevişcekler
Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 gene döktürmüş igor. viralin böylesine can kurban.
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Ardeth said: yalnız yigritin attığı "önce ben seni öldürmezsem snow" ve benzeri liseli emo kız triplerinden anlıyoruz ki kesin sevişcekler spo hmmm
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 sansa http://i.imgur.com/7p2RvCh.jpg
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 6 da falan düşüyo HD, napsak beklesek mi :/
knox Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 smart women do as they are told joffrey,bu bolum akti resmen
Sam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 3-2 john connor, pardon bran stark professor x çıktı da nihayet rahata erdi çocuk. psionic bombardıman ile kurtacak ailesini. theon kaçarsa stark cidden tutsak tutamayan tek aile olacak hikayede lol. cofri gibi sırıttım işkence ederlerken. marciri de az değil, monster ise monster rp'si yapar kanına girerim dedi lol. hound da nasıl düşmüş ellerine, neyse artık arya emin ellerde en azından. stark'ların kader sillesi yemediği bir bölüm nihayet. sonu süperdi, biryan yargıladı kingsileyah'ı. prot/heal sandı, retri spec çıktı.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bu adamlar 2 ye bölcekti 3. kitabıı direk kitabı ortasına geldiler 2. bölümde ne yaptıklarını çok merak ediyorm
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Lectre said: Ardeth said: yalnız yigritin attığı "önce ben seni öldürmezsem snow" ve benzeri liseli emo kız triplerinden anlıyoruz ki kesin sevişcekler spo hmmm noldu? :p
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 neyse bi an reed kardeşler hiç eklenmicek sandım anguy da elf cıktı lan
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ardeth said: Lectre said: Ardeth said: yalnız yigritin attığı "önce ben seni öldürmezsem snow" ve benzeri liseli emo kız triplerinden anlıyoruz ki kesin sevişcekler spo hmmm noldu? :p spoiler yasal işte ondan hmm yazdım anlarsın koskoca boğaziçilisin diye arkadaş, moleküllere bakma o kadar dediydim aah aah yavrıım
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 cok sey olabilir gercekten sevismislerdir ya da yigrit saka yapmayi sevmeyen biridir gercekten oldurmustur jon snowu. bunlarin hepsi spekulasyon oldugu icin spoiler sayilmaz
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 3. ve 4. kitabi birlestirecekler bence, dizi icin daha mantikli oyle olmasi. Ayni zaman dilinde geciyor kitaplar bilmeyen icin, birinde olan bazi onemli karakterler otekinde yok. Ama kurgunun ne hale girdigini bilmedigimizden kitaplardan spo yok kuralini daha agir uygulayacagim, gorur gormez raporlayin bu nedenle oyle bir sey.
Rukin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 3le 4 diilde 4. kitapla 5. kitap aynı zaman diliminde geçmiyo mudu?
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 4 direk 3'ten sonra değil mi ya cidden?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Dogru, okuyali yillar oldu, karistirdim =(
df Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 5'in ilk yarısı zaman dilimi olarak 4 ün tamamı ile kesişiyor. 5'in yarısında 4'ün bittiği yere gelip birleşerek ilerliyor. böyleydi sanırım.
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 theonu kurtaracak eleman kesin ramsay bakın buraya yazıyorum :D
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 moar sansa: http://i2.minus.com/iuMjj7MMPVAuX.jpg - http://i.imgur.com/YG6kvim.jpg
Öne çıkan mesajlar