okibye Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 progamer said: http://www.youtube.com/watch?v=P38EG97zlOgallah bin türlü belanı versin kardeş. son 3 saatimi bu video yedi. ve aklımda tek bir soru var: whur muh boats at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 yalnız yigritin attığı "önce ben seni öldürmezsem snow" ve benzeri liseli emo kız triplerinden anlıyoruz ki kesin sevişcekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 gene döktürmüş igor. viralin böylesine can kurban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Ardeth said: yalnız yigritin attığı "önce ben seni öldürmezsem snow" ve benzeri liseli emo kız triplerinden anlıyoruz ki kesin sevişcekler spo hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 sansa http://i.imgur.com/7p2RvCh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 moar pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 6 da falan düşüyo HD, napsak beklesek mi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 smart women do as they are told joffrey,bu bolum akti resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 3-2 john connor, pardon bran stark professor x çıktı da nihayet rahata erdi çocuk. psionic bombardıman ile kurtacak ailesini. theon kaçarsa stark cidden tutsak tutamayan tek aile olacak hikayede lol. cofri gibi sırıttım işkence ederlerken. marciri de az değil, monster ise monster rp'si yapar kanına girerim dedi lol. hound da nasıl düşmüş ellerine, neyse artık arya emin ellerde en azından. stark'ların kader sillesi yemediği bir bölüm nihayet. sonu süperdi, biryan yargıladı kingsileyah'ı. prot/heal sandı, retri spec çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bu adamlar 2 ye bölcekti 3. kitabıı direk kitabı ortasına geldiler 2. bölümde ne yaptıklarını çok merak ediyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ne sıkıcı bölümdü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Lectre said: Ardeth said: yalnız yigritin attığı "önce ben seni öldürmezsem snow" ve benzeri liseli emo kız triplerinden anlıyoruz ki kesin sevişcekler spo hmmm noldu? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 neyse bi an reed kardeşler hiç eklenmicek sandım anguy da elf cıktı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ardeth said: Lectre said: Ardeth said: yalnız yigritin attığı "önce ben seni öldürmezsem snow" ve benzeri liseli emo kız triplerinden anlıyoruz ki kesin sevişcekler spo hmmm noldu? :p spoiler yasal işte ondan hmm yazdım anlarsın koskoca boğaziçilisin diye arkadaş, moleküllere bakma o kadar dediydim aah aah yavrıım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 cok sey olabilir gercekten sevismislerdir ya da yigrit saka yapmayi sevmeyen biridir gercekten oldurmustur jon snowu. bunlarin hepsi spekulasyon oldugu icin spoiler sayilmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 3. ve 4. kitabi birlestirecekler bence, dizi icin daha mantikli oyle olmasi. Ayni zaman dilinde geciyor kitaplar bilmeyen icin, birinde olan bazi onemli karakterler otekinde yok. Ama kurgunun ne hale girdigini bilmedigimizden kitaplardan spo yok kuralini daha agir uygulayacagim, gorur gormez raporlayin bu nedenle oyle bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 3le 4 diilde 4. kitapla 5. kitap aynı zaman diliminde geçmiyo mudu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 4 direk 3'ten sonra değil mi ya cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Dogru, okuyali yillar oldu, karistirdim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 5'in ilk yarısı zaman dilimi olarak 4 ün tamamı ile kesişiyor. 5'in yarısında 4'ün bittiği yere gelip birleşerek ilerliyor. böyleydi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 http://i.imgur.com/9jm3YNk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 theonu kurtaracak eleman kesin ramsay bakın buraya yazıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 moar sansa: http://i2.minus.com/iuMjj7MMPVAuX.jpg - http://i.imgur.com/YG6kvim.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ne tırt bi duel di o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Bayik bolum .. ve duel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar