İnsallah... overwatchtan daha keyifli geliyor bana sw. Bahaneyle arklari da kandiririm ;)
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Star Wars Battlefront
4 dlc sonunda release e hazır bir oyun olacak gibi =)
Ben oyunun vanilla halinden dahi keyif alanlardandım (fanboy), yeni DLC epey heyecanlandırdı.
- 4 hafta sonra ...
http://starwars.ea.com/starwars/battlefront/news/news-from-star-wars-celebration-europe?sf47493164=1
Yeni dlc ile space combat ve bircok yenilik geliyor.
Yeni dlc ile space combat ve bircok yenilik geliyor.
[video]https://www.youtube.com/watch?v=pvKFHYb0oCU?feature=oembed" width="459">
- 4 hafta sonra ...
- 3 hafta sonra ...
Death STar DLC'sinin gelmesine tahminen son 10 gün. Ve enfes görünüyor.
Oyun ilk çıktığı dönem grafiklerin, seslerin ve atmosferin harikayken içeriğinin ne kadar kısıtlı olduğundna haklı olarak dem vurulmuştu.
Battle of Jakku, Outer Rim, Bespin ve Death Star, 4 DLC geldi arkadaşlar. Yukarıdaki sebepten oyunu bırakanlar gelsin son halini tekrar görsün, gayet doyurucu seviyeye geldiğini anlayacaklar.
2017'nin başında da Rogue One filmi için bir DLC daha gelecek, yeni herolar da filmden Jyn Orso ve Director Krennic olacak.
Oyun ilk çıktığı dönem grafiklerin, seslerin ve atmosferin harikayken içeriğinin ne kadar kısıtlı olduğundna haklı olarak dem vurulmuştu.
Battle of Jakku, Outer Rim, Bespin ve Death Star, 4 DLC geldi arkadaşlar. Yukarıdaki sebepten oyunu bırakanlar gelsin son halini tekrar görsün, gayet doyurucu seviyeye geldiğini anlayacaklar.
2017'nin başında da Rogue One filmi için bir DLC daha gelecek, yeni herolar da filmden Jyn Orso ve Director Krennic olacak.
dlc'ler parali mi?
hahahah güzel espri
15 yuro her biri için yazıyo originde lol
- 3 hafta sonra ...
https://www.youtube.com/watch?v=eRtNR_1fMv4&ab_channel=EAStarWars
- 2 ay sonra ...
oyun kaç para ne alınması gerekiyo anlamadım şu an. deluxe var standart var SP var nedir bunlar? kaç para vermem gerekiyo bi de hilecilerin durumu ne şu anda?
Hocam SW hayranı iseniz bilemem de varsa parayı BF1 yönünde kullanmak şu an için bence daha doğru bir tercih olacaktır.
İllaki bu da zamanla iyi bir indirime girer...
İllaki bu da zamanla iyi bir indirime girer...
oyun kaç para ne alınması gerekiyo anlamadım şu an. deluxe var standart var SP var nedir bunlar? kaç para vermem gerekiyo bi de hilecilerin durumu ne şu anda?
ultimate edition alacaksin, season pass'ida veriyor yaninda. 30 dolar falan olmasi lazim. pc'de oynamadigim icin hile konusunda birsey diyemicem.
2 falan gelmiyor dimi yakın vakitte?
sekiz yüz milyon gb'mış zaten. insin origin acces'le dener sonra discount ile alırım. ne güzel sistemmiş.
Su an full oyun 20$ season pass 30$ US PSN'de
bunda trade federation republic falan da yok di mi. pii inene kadar fikrim değişecek resmen sdab.
season pass de 60 tl ama bendeki oyun US.
TR'den season pass alıp US'e geçirmek mümkün mü?
TR'den season pass alıp US'e geçirmek mümkün mü?
bu oyun alınır mı ?
bf gibi akıyor mu multi.
bf gibi akıyor mu multi.
- 3 hafta sonra ...
buraya da sorayim :
Star Wars Battlefront originsde indirimde, single player olarak oynama secenegide cikmis sanirim. ultimate versiyonunu season passle 30euromu neye satiyorlar. deger mi almaya?
aradigim star wars havasi ve single olarak oynayabilmek. bildigim kadari ile campaign, story vs de yok ama sw yansitabiliyorsa alabilirim.
Star Wars Battlefront originsde indirimde, single player olarak oynama secenegide cikmis sanirim. ultimate versiyonunu season passle 30euromu neye satiyorlar. deger mi almaya?
aradigim star wars havasi ve single olarak oynayabilmek. bildigim kadari ile campaign, story vs de yok ama sw yansitabiliyorsa alabilirim.
Betasında oynamıştım ve baya keyif almıştım. Beni tam SW havasına sokmayı başarmıştı ancak bir BF'in yanında content olarak çok kıt kalıyor. ( Ben araçlarla takılmayı seviyorum. ) Oyun daha çok piyade ağırlıklı combat yaptırıyor. Bu yüzdende almadım ama bu tarz seviyorsanız SW havasını gayet iyi yansıtıyor.
Öne çıkan mesajlar