bingildak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 -Deno- said: bu tarz oyunları ssd'ye yüklemek çok fark ediyor mu? ssd'yi mayıs ayında taktım da, battlefront kadar geniş çaplı multi oynamadım şu ana kadar. ona göre yer açayım biraz c'de. loadlar çok fark eder. @da2019 : (tu) paran cebinde kalmış asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 abi tamam eder de ne kadar eder işte? single oyunlarda fark ediyor tamam da, multi'lerde bi noktada internet hızınla ilgili değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Yani launch hızlı olur ilk. Onun dışında map'i hızlı loadlasa nolcak ki zaten belli sayıda adam girmeden oyun başlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 o zaman ssd'ye yüklemiyim hiç, fallout 4 ve witcher 3 de yüklüyor olucam yakında. hdd'de dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 1 saat mi kaldi simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Oyun akıyor abi ya. Origin ID 'm OkanDRDYK ekleyin oynarız beraber (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Almayın oyunu, baya kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 https://help.ea.com/uk/refund/ Hatta refund linki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 oyun kotu degil ama baya content eksikligi var genede oynatiyor cok eglenceli modlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 abi neyin doyumsuzlugunu yaşıyoruz anlamadım ki, oyun gayet başarılı, en buyuk eksiklik content, buda gayet dogal EA dan bahsediyoruz.. PS: Hatta 16 yaşında başladığım cs yi 30 lu yaşlara kadar oynamış bir insan evladı olarak cs nin şuanki durumuna hayret ettiğimi de söyleyeyim, oynadık hatta bokunu çıkardık bitti gitti, hala yok turnuvaymış yok ona 5 bastım 10 aldım, yok silahdı skindi onunda boku çıkmış durumda ne hype mış anlıyamadım, sıkılmadınız mı cs cs ? cs oynamayanları tenzih ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 dice bf ye mod yapan grupken de başarılıydı halada başarılılar hatta bu işte 1 numaralar, varmı alternatif ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 abi greenmangaming abv ya. hala kod gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 şimdi bu oyun battlefield'ların star warslusu mu ? öyleyse her türlü oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Twitch'te izlediğim kadarıyla akıyor oyun. Oynanır yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 -Deno- said: abi greenmangaming abv ya. hala kod gelmedi. hala gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 mail mi bekliyoruz yoksa gmg/games f5 mi spamliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 http://i.imgur.com/7hvq7uB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Red said: şimdi bu oyun battlefield'ların star warslusu mu ? öyleyse her türlü oynanır. gunfight baya farklı bf'e göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Bright said: Almayın oyunu, baya kötü. oyun baya iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Oyun teoride güzel de pratikte baya kötü. Conquest mod yapmış adamlar flag'de spawn olamıyorsun, partner spawn hariç en arkada spawn olup dümdüz 1 ya da 2 flag'e saldırma şansın var. Walker Assault'taki spawn da aynı şekilde. Squad spawn zaten yok bi tek partner spawn var. Bi de herkesin elinde sürekli yenilenen grenade'lerin olduğunu düşünürsek dar alanda full serverda oyun oynamak ciddi sıkıntılı. Basitçe "X'e bas spawn ol, saldır, öl" üzerine kurulu oyun. Zaten stat, leaderboard ve server browser hikayelerini de koymamışlar, oynadığın server'ı seçemiyorsun, bütün console plebeian tek oyunda toplanmış. Oyunun en iyi yanı Origin'in refund'la seri şekilde parayı iade etmesi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 hates gonna hateeeeeee >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 40 dakikadır falan supremacy oynuyorum, baya kötü ya refundlıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Bastım direk refund açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 almadım bile ya dl datası bile gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Nitro'ya verdiğim 4 tl'ye yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar