totemic Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 aynen ya yutüb ve twiç yayınlarını izlerim olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 İşte sorun orda, oyun grafik/ses/engine/gameplay olarak harika ötesi. Tek sıkıntı içerik. Şu oyun BF4 içeriğinde çıksa başından kalkmam herhalde. Ama işte onu Battlefront 2'ye saklıyorlar. Yani ilerde hem Galactic Battles, Space Battles, Prequel Trilogy Content falan ekleyecek adamlar, sonunda Battlefront 3'te hayvan gibi içerik olacak. Şu oyun demo resmen sadece. Ama işte VPN'le 40$ verip alacağım, sonra Season Pass'i de içeriğine göre alırım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Luke'le Vader hariç diğer herolar: Han, Leia, Boba Fett, Sidious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Bekleyin bir sene. 10 dolara inince alirsiniz. Piyasada sanki fps kitligi var. Bir seyler katsa ilgincligi olsa neyse de. Olay sadece sw skinleri. Herifler emote satiyor lan para ile. EA in dokunup da pic etmedigi bir sey var mi? Gaming in kanseri diyince kiziyorlar bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 beta'sı oynadığım en kötü beta (PS4) TR'de bir konsol oyun grubuna üyeyim: yaklaşık 60 kişi alıcaktı, şu an 10 kişi kaldı. onlar da ağır fanboy. oyun iyi olduğu için almıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 tüm gazı söndürdünüz almıcam oyunu biraz daha okursam lksadjlksaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Arkadaş alacak bende yanlısı olacağım sec hesap ile:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 valla ben preorder yapmıştım ama bakiyeyi kaldırdım karttan. almicam. negatif yorumlarınız için tşkkrlr :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Benim öyle bir imkanım yok maalesef. Preorder verdiğimle kaldım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 originde refund vardı sanki ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 mail at, refund iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 refund var originde https://www.origin.com/en-ie/how-to/great-game-guarantee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 DA2019 said: Benim öyle bir imkanım yok maalesef. Preorder verdiğimle kaldım. :( iyi de preorder daha çekilmedi. cancel order yapabiliosun sitesinde order history den. nereden biliosun dersen, ben rusyadayken sanal karttan 2.000 ruble diye hazır preorder vermiştim ama tutarı çekmedi. şu anda da kartta para fln yok ama oyun hala inventory de görünüyor. hatta müşteri hizmetleri ile görüştüm "arkadaş ne zaman çekecek bunu bu" diye, "oyun release olmadan yakın bir tarihte çeker" demişti. dedim ki "para olmazsa napacak peki o tarihte?" "o zaman oyun inventory den silinir" diye cevap verdi ekstreni kontrol et? ha çektiyse bile cancel order yapınca geçiyor direk 1 haftada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 https://help.ea.com/en/ manage your account kısmından order'lara girip refund isteyebilirsin hiç uğraşmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Ben greenmanden aldım abi. EAden diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Neyse, ticket açtım bakalım. game looks shit falan dedim. Hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 DA2019 said: Ben greenmanden aldım abi. EAden diil. he annadım =/ ggwp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 OHA ABI! Adamlar iki dakika içinde refund ettiler paypalden mail geldi şimdi. Yuh dedim. İtiraz bile etmemiş adamlar. Çok sevindim bu işe. :D Tamı tamına üç dk: James (Green Man Gaming) Oct 23, 12:25 Hey DA2019, I'm happy to inform you that your refund has been processed. As it's a PayPal payment, please be aware that the refund could take up to 48 hours to process. Thanks, and happy gaming, James Green Man Gaming & Playfire Customer Service Oct 23, 12:22 Hello, I would like to cancel my preorder of Star Wars Battlefront. The game looks very bad and I want to buy another game from your website with my credits. Thank you very much for your prompt reply. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 niye itiraz etsin abi preorder'ı iptal etmek için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 "game looks shit" nerde hani gayet kibarca refund istemişsin, bizde atarlandın zannettik ooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 İşin ucunda refund var diye game looks bad yazdım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 bu oyunu bi tek deno oynayacak herhalde. bi de lath Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 deno yine şaşırtmadı... gızlarla kikirdiye kikirdiye oynar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 20 dolar olsa ben de oynardım. o kadar da kötü değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 ben 90 liraya alabiliyorum ya iptal etmicem preorderı sajkldhsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar