BonePART Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 abi işte özellikler bulursun troll mod fake viral felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 MTG tarzı olursa iki kişiden fazla oyuncuyla oynanabilir mi peki? Olmazsa da salla iki yeter mi dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 iki kişi yeter fast paced olsun zaten, kaynakalrı o yuzden mınımal dusundum ben bı sıstemde akrar verırsek kart dizaynı için tempalte yaparız bitane, her kullanıcı bir kart yaratır belli kurallar cercevesindi, kartı kim tasarladıysa onun adını yazarız magic kafası bol miktar kartımız olur ki userlardan cok eventlerden donmesi daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 yeni gördüm pes bana. görsel preview isteriz ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Kendi avatarım var benim forumda kullandığım, onu kullanın kart resmı olarak. Sabit ve büyüğünü bulurum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Mirage said: MTG tarzı olursa iki kişiden fazla oyuncuyla oynanabilir mi peki? Olmazsa da salla iki yeter mi dersiniz? abi mtg 2 kişiden fazla oynanıyo ama nasıl diyim starcraft 2 yi 2 vs 2 3 vs 3 oynamak gibi ciddi bi competition yok bole ozel kuralları var yane biraz daha cheese açık oluyo cunku oyun ama onun dısında oynanır neden oynanmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 aptal saptal modları var mtg nin 2 kişi üstü için hiçbiri beş para etmez 1v1 odaklı olsun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 ya diyorum ya işte zorlarsan oynanıyo mantık aynı olsun 1 vs 1 odaklı olsun kasarsan 2 vs 2 oynansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 1v1v1v1 mtg oynamayi seviyorum ben cok. ozel kurali yok, sirayla oynuyorsun iste. two headed giant filan sacma yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Mirage said: fixed. ;) Örnek oyun akışını hazırlamaya başladım. Oyunun başlangıcını ve oynanışını 3-5 el üzerinde adım adım anlatan resimli bir örnek olacak. Önümüzdeki 3 gün tatilde olduğum için devam edemicem büyük ihtimalle. Pazartesi ya da salı bitirmeyi planlıyorum. ıhım ıhım benim puanımı da güncelleyebiliriz artık 3 madalyam var efenim :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 ben kart olamamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Viktor said: iki kişi yeter fast paced olsun zaten, kaynakalrı o yuzden mınımal dusundum ben bı sıstemde akrar verırsek kart dizaynı için tempalte yaparız bitane, her kullanıcı bir kart yaratır belli kurallar cercevesindi, kartı kim tasarladıysa onun adını yazarız magic kafası bol miktar kartımız olur ki userlardan cok eventlerden donmesi daha mantıklı Dworgian said: yeni gördüm pes bana. görsel preview isteriz ayrıca biraz kart cesidi orneği düşünülsün, özellikler biraz netleşsin haman cakarız preview'u. Departmanı var forudma bu işin!!! hatta hazırım ben mirage ne zaman isterse eskiz'e girerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 oyun mekanikleri konusunda yardım lazım olursa ben de varım mirage-odyssey arasında mtg oynadım. mtg dışında da epey tecrübem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Chemical said: ben kart olamamışım Ardeth'i de unutmuşlar :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 meme kartı olsun açıldığında ben de aktive olayım. ne vuruyorsam 1.5 katını vurayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 chemical e anti sünnet özelliği verilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 dasaaa said: meme kartı olsun açıldığında ben de aktive olayım. ne vuruyorsam 1.5 katını vurayım meme ye dair herhangi bir özellikli kart açıldığında desteden dasaayı bulup koyalım, önünde başka emem kartı açık olamyanı olumsuz etkilesin artık genel anlmada özellik olarak ne olacaksa yada dasaa oyuna girince karşı tarafın meme özellikli kartını patlatsın aslında dasaa oyuna girince inşaat mühendislerine bonus da verebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captiveserpil Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 fikir iyide ben birşey anlaamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 sisteme, oyun mekaniğine bu kadar kafa yoruyorsunuzda bunu oturup oyun haline getiricek babayiğit coder kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 imamizer said: sisteme, oyun mekaniğine bu kadar kafa yoruyorsunuzda bunu oturup oyun haline getiricek babayiğit coder kim? şunu sorcana ilk mesaja bi baksaydın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 bide ben mod'um la görsel sanatlarda! patchlenmeyi talep ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 BonePART said: imamizer said: sisteme, oyun mekaniğine bu kadar kafa yoruyorsunuzda bunu oturup oyun haline getiricek babayiğit coder kim? şunu sorcana ilk mesaja bi baksaydın ya sorma cavap yo korda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 kart destesinde iki tane deno var. hem tarafsızım hem pozitifim noluyor bana böyle DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar