Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MMO ve CV

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kekonun koylunun teki falandır muhtemelen o adam. İşe alacagin insandan bir beklintin vardır. O calisacak kisiden o beklentileri yerine getirmesini beklersin. İşvereni ilgilendirecek kısım budur. Kişi senin beklentilerini karsilayabilecek bilgi deneyim duzeyine sahip mi degil mi bu kadar.

Bir insanın gelipte kafasını %100 senin işine vermesini beklemek icin baya özürlü olmak lazım. İster mmo ister adamın hayatındaki isten daha onem verdigi diger seyler. Birseyler kafasının bir yerinde olacak her zaman. Calisaninin kendini tamamen soyutlayip 8 saat boyunca seni daha cok zengin etmek icin ugrasmasini beklemek komik.
Mesaj tarihi:
doğru düşünce şu olmalı ki iyi firmalar bunu uyguluyor.

adam işini iyi yaptığı ve yetiştirdiği sürece istediği gibi molasını verir, internette gezinir falan filan.

haa ama bunu diyip azıcık iş verip bırakmıyorlar. dayıyolar işi. o ayrı.
  • Admin
Mesaj tarihi:
ogrenciyken yaptigim stajlar dahil butun is basvurularinda kullandigim cv lerin hepsinde MMO oynamam ve Paticik bile bulunmakta. MMo oynamamis veya oynayamayan birisini zaten bilgisayar ve teknik bilgi istenen pozisyonlarda ise almamak lazim.

patronuna bir fireball gonderdim. "3d18 +level" mi neydi fireball yanlis hatirlamadiysam. Tee masaustu donemlerinde DM bab sagolsun Merlin'i kizdirdigimizda uzuyordu level bonusu ile.
Mesaj tarihi:
yaptığın işte en iyiysen, mmo değil istersen arkadaşlarını çağırıp landan cs at hiçbi patron bişey diyemez.

ha yeri gelince 5 gün ofiste kalacak iş yapacaksın. o işte sorumluluk duygusu oluyo, mmoyla alakası yok.
Mesaj tarihi:
Rasmon said:

yaptığın işte en iyiysen, mmo değil istersen arkadaşlarını çağırıp landan cs at hiçbi patron bişey diyemez. dememelidir

ha yeri gelince 5 gün ofiste kalacak iş yapacaksın. o işte sorumluluk duygusu oluyo, mmoyla alakası yok.

fix'd

=)
Mesaj tarihi:
Seele said:

Adamin asiri özgüvenini hal ve haraketlerini (bende adam biraz tuhaf) MMO'ya bagladi. Belkide kendi fantazi dünyasinda yasiyor dedi. En sonunda bir daha birini ise alirsam CV'de MMO diye bir sik olmali. Onu isaretliyeni ise almayacaksin dedi.

Bizim bildiğimiz anlamda MMO'dan bahsetmiyoru herhalde. MMO'lar çok feci zaman yiyor, insanı sosyal aktiviteler de kopartıyor. "Kendi fantazi dünyasında yaşayacak" kadar bağımlıu derecede MMO oynayan adamın özgüveni yerlerde olur zaten.
MMO oynayanı "özgüven"i bol diye işe almaması baya enteresanmış. MMO oynayıp iş hayatını aksatmıyorsa, boşver özgüvenli olsun.
Mesaj tarihi:
Calistigin sektore bakar.

Muhendissen, IT vesaire islerinde degilsen cvye MMo, bilgisayar oyunlari falan yazmak direk elenme nedeni olabilir.
Mesaj tarihi:
dsici said:

Aluriel said:

beyinsizmiş baya patronun

empty quoting at its best

acayip uyuz oluyorum şu olaya da he

gerçi şimdi de öm yağacak büyük ihtimalle bunu dedim diye. meh
Mesaj tarihi:
CV'me hobi falan filan hiç bişi yazmadım yazmamda kadın sormuştu işte iş dışında naparsınız diye
uyurum demiştim sdf
kimseyi ilgilendirmez ya mmo işe alma/almama kriteri değil hani
Mesaj tarihi:
ya birakin bu isleri

bizim guildde polis memurundan tut IT gorevlisine, kulak burun bogazci doktora kadar herkes vardi

haftada 3 gun gunde 3 saat 7'de girip 10.30 da cikiyolardi oyundan

duyan da her oynayani world fist kill icin eve kapanip kasan sanicak

nasil sacmalanmis burda ya
Mesaj tarihi:
öğrenci adamın işidir mmo bence. çalışırken anca dediğin gibi 8 - 10/11 gibi kısa bi aralık girebiliyorsun. o zaman da yalan oluyorsun deli gibi oynayanların yanında.
Mesaj tarihi:
CV'sine mmo oynarım, çok pis fps adamıyım, simulasyon severmi falan gibi şeyler yazan adamın cv sini karalama kağıdı olarak kullanırlar en fazla.
Mesaj tarihi:
abicim mmo ile ise alinmanin ne alakasi var cozemedim, senin patronun buyuk sacmalamis, nasil patron olmus merak ediyorum diycem de burasi turkiye. mmo oynayan adam tam tersi daha genis bir hayal gucu ve dunya gorusu sahibi adamdir, daha once ise alinmasi gerekir diger duz adamlara gore ama tabi mmo oynayan da sosyal hayatini ilk sirada tutacak, mmo asla ilk sirayi almayacak.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

Aluriel said:

dsici said:

Aluriel said:

beyinsizmiş baya patronun

empty quoting at its best

acayip uyuz oluyorum şu olaya da he

gerçi şimdi de öm yağacak büyük ihtimalle bunu dedim diye. meh
Mesaj tarihi:
DynamicK said:

ogrenciyken yaptigim stajlar dahil butun is basvurularinda kullandigim cv lerin hepsinde MMO oynamam ve Paticik bile bulunmakta.

bizim iş yerine biri başvurmuş WoW'da başardıklarıkları falan yazıyormuş. 2 haftada 1 falan konusu açılıyor böyle komik olaylardan falan bahsederken o elemanı anlatıyorlar asdfdasfdasfdasfa
  • Yeni Oluştur...