Nekro Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 kekonun koylunun teki falandır muhtemelen o adam. İşe alacagin insandan bir beklintin vardır. O calisacak kisiden o beklentileri yerine getirmesini beklersin. İşvereni ilgilendirecek kısım budur. Kişi senin beklentilerini karsilayabilecek bilgi deneyim duzeyine sahip mi degil mi bu kadar. Bir insanın gelipte kafasını %100 senin işine vermesini beklemek icin baya özürlü olmak lazım. İster mmo ister adamın hayatındaki isten daha onem verdigi diger seyler. Birseyler kafasının bir yerinde olacak her zaman. Calisaninin kendini tamamen soyutlayip 8 saat boyunca seni daha cok zengin etmek icin ugrasmasini beklemek komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 doğru düşünce şu olmalı ki iyi firmalar bunu uyguluyor. adam işini iyi yaptığı ve yetiştirdiği sürece istediği gibi molasını verir, internette gezinir falan filan. haa ama bunu diyip azıcık iş verip bırakmıyorlar. dayıyolar işi. o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 ogrenciyken yaptigim stajlar dahil butun is basvurularinda kullandigim cv lerin hepsinde MMO oynamam ve Paticik bile bulunmakta. MMo oynamamis veya oynayamayan birisini zaten bilgisayar ve teknik bilgi istenen pozisyonlarda ise almamak lazim. patronuna bir fireball gonderdim. "3d18 +level" mi neydi fireball yanlis hatirlamadiysam. Tee masaustu donemlerinde DM bab sagolsun Merlin'i kizdirdigimizda uzuyordu level bonusu ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 yaptığın işte en iyiysen, mmo değil istersen arkadaşlarını çağırıp landan cs at hiçbi patron bişey diyemez. ha yeri gelince 5 gün ofiste kalacak iş yapacaksın. o işte sorumluluk duygusu oluyo, mmoyla alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Rasmon said: yaptığın işte en iyiysen, mmo değil istersen arkadaşlarını çağırıp landan cs at hiçbi patron bişey diyemez. dememelidir ha yeri gelince 5 gün ofiste kalacak iş yapacaksın. o işte sorumluluk duygusu oluyo, mmoyla alakası yok. fix'd =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 bazen aksam ne yesem diye dusunuyordum. iyi ki acmamisim insanlara oh the horror produktivite yerin dibinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Aluriel said: beyinsizmiş baya patronun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Seele said: Adamin asiri özgüvenini hal ve haraketlerini (bende adam biraz tuhaf) MMO'ya bagladi. Belkide kendi fantazi dünyasinda yasiyor dedi. En sonunda bir daha birini ise alirsam CV'de MMO diye bir sik olmali. Onu isaretliyeni ise almayacaksin dedi. Bizim bildiğimiz anlamda MMO'dan bahsetmiyoru herhalde. MMO'lar çok feci zaman yiyor, insanı sosyal aktiviteler de kopartıyor. "Kendi fantazi dünyasında yaşayacak" kadar bağımlıu derecede MMO oynayan adamın özgüveni yerlerde olur zaten. MMO oynayanı "özgüven"i bol diye işe almaması baya enteresanmış. MMO oynayıp iş hayatını aksatmıyorsa, boşver özgüvenli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Calistigin sektore bakar. Muhendissen, IT vesaire islerinde degilsen cvye MMo, bilgisayar oyunlari falan yazmak direk elenme nedeni olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 dsici said: Aluriel said: beyinsizmiş baya patronun empty quoting at its best acayip uyuz oluyorum şu olaya da he gerçi şimdi de öm yağacak büyük ihtimalle bunu dedim diye. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 CV'me hobi falan filan hiç bişi yazmadım yazmamda kadın sormuştu işte iş dışında naparsınız diye uyurum demiştim sdf kimseyi ilgilendirmez ya mmo işe alma/almama kriteri değil hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 ya birakin bu isleri bizim guildde polis memurundan tut IT gorevlisine, kulak burun bogazci doktora kadar herkes vardi haftada 3 gun gunde 3 saat 7'de girip 10.30 da cikiyolardi oyundan duyan da her oynayani world fist kill icin eve kapanip kasan sanicak nasil sacmalanmis burda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 öğrenci adamın işidir mmo bence. çalışırken anca dediğin gibi 8 - 10/11 gibi kısa bi aralık girebiliyorsun. o zaman da yalan oluyorsun deli gibi oynayanların yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 CV'sine mmo oynarım, çok pis fps adamıyım, simulasyon severmi falan gibi şeyler yazan adamın cv sini karalama kağıdı olarak kullanırlar en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 işin oyunsa en temizi. bizde mülakatta ilk sorulan soru oyun tutkusu üzerine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Aluriel said: dsici said: Aluriel said: beyinsizmiş baya patronun empty quoting at its best acayip uyuz oluyorum şu olaya da he gerçi şimdi de öm yağacak büyük ihtimalle bunu dedim diye. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 abicim mmo ile ise alinmanin ne alakasi var cozemedim, senin patronun buyuk sacmalamis, nasil patron olmus merak ediyorum diycem de burasi turkiye. mmo oynayan adam tam tersi daha genis bir hayal gucu ve dunya gorusu sahibi adamdir, daha once ise alinmasi gerekir diger duz adamlara gore ama tabi mmo oynayan da sosyal hayatini ilk sirada tutacak, mmo asla ilk sirayi almayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Sparkcaster said: Aluriel said: dsici said: Aluriel said: beyinsizmiş baya patronun empty quoting at its best acayip uyuz oluyorum şu olaya da he gerçi şimdi de öm yağacak büyük ihtimalle bunu dedim diye. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 DynamicK said: ogrenciyken yaptigim stajlar dahil butun is basvurularinda kullandigim cv lerin hepsinde MMO oynamam ve Paticik bile bulunmakta. bizim iş yerine biri başvurmuş WoW'da başardıklarıkları falan yazıyormuş. 2 haftada 1 falan konusu açılıyor böyle komik olaylardan falan bahsederken o elemanı anlatıyorlar asdfdasfdasfdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Wowda guild veya raid leader olmak kolay degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Seele said: Bugün baska bir firmada calisan ve MMO oynayan üzerine yorumlar yaptim patronum. şu cümle ne demek lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 mmo'yu nasıl oynadığına bakar. bg leecher'sa hayır, raid leader'sa evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 internet cafe işinde olduğum halde mmo cu işe almamaya çalışıyorum. tabi 1 yıl içinde hepsi de oynamaya başlıyorlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 bizim bakkal akşama kadar ko oynuyo. diyorum günde 15 saat oradasın bari iyi bi oyun oyna. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 abi adam cv sinde yazarda patronun yaşı 30- değilse nerden bilsin mmo yu wowu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar