Theridone Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 dikkat et kendine başkan sçs by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 yahu tam kapatıyodum adam yine alıntıladı ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 aykut iyi adam ya sadece aşortmanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 escape said: Liebe said: escape said: Liebe said: yani avrupa fatihi konusunu bilemicem yorum yapmıyorum ama ben bir önceki sayfada şansın da yanınızda olduğunu söyleyince flame on yaptınız. keşke daha da şanslı olsaydınız en azından malaga gelseydi, real barça birbiriyle eşleşip yarı finalde de karşınıza çıkmasaydı vs. ben sadece türk takımlarının avrupada başarılı olup artık o büyük 5-10 takımın yanına katılmasını istiyorum. türkiye ligi çöp olsun isterse umrumda değil yani. bunun için de olabilecek bütün şans faktörleri yanımızda olsun artık rakiplerin ayağı mı kırılır uçakları mı düşer bilemiyorum :D eger gerckten turk takimlarinin avrupadaki basarisini istiyorsan o sansi da dike getirmezdin.. yani sevinirdin ki icten ice gicik oldugn icin "sanss yeeaaw" diyosun ki bizim gruplarda ilk maclardaki berbatligimiizi biliyorsun. rlyani gruptan cikamaaz dediler ama rovanslarin hepsini aldik. bu kolay bisi degil.. ustune ustuk turkiye ligi standartlarinin cok cok ustundeu bir takimi schalkeyi eledik.. bunlar hic de sans dgl. adam resmen hazmedemiyor, beyni yandı ben galatasaray için sevindim deyince, kabullenemedi. çünkü sizin yerinizde fenerbahçe olsa senin yapacağın şeyler bunlardı. gelip yalan mı atıyorum sanıyorsun, al en daşaklı galatasaraylılardan cthulhuya sor, çocukluk arkadaşımdır. çoğu gsın avrupa maçını beraber izleriz hareketlerimde samimi miyim yoksa burda gelip götümden mi atıyorum belki o zaman birazcık inanırsın ama yine de içten içe yok ya kendini avutuyo böhehe sevinemez hiç bir fenerli buna kesin yalan diye geçiriceksin. tamam da kardeşim eğer o kadar samimiysen eğer o kadar istiyorsan başarı vs dile getirmezdin diyorum şans mans vs.. biz zaten şansımızı kendimiz yarattık ŞL'de dipten çıkıp geldik. elimizi kolumuzu sallaya sallaya maç da almadık. senin çitulu ile izlediğin maçlar bu derecedeki maçlar oldugunu sanmıyorum. burda ikimizde fanatik taraftarız, tamam başarı isteriz ama içten içe kıskanır uyuz oluruz. birbirimizi kandırmaya devam edeceksek ben çok güzel yaparım bunu. bak gerçekten fenerbahçe benim umrumda değil, o klupte emre, aykut, aziz gibi adamlar oldukça da umrumda olmayacak yani bir "türk" takımı olarak ele almıcam. ama şuan ülke puanı için zart zurt galibiyet lazım. anlatabildim umarım HEEEEEEEEEE ANAM HEEEEEEEEEEEE TAMAM OK LETS GO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 yoksa kişiliğinde bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 başkalarından etkilenecek kadar kişiliksiz olmamalı bir insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Cons said: aykut iyi adam ya sadece aşortmanlı italyaya gitmişken bi takım alır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 konulmuşmuydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 2001'deki GS-RM maçını izledim de şimdi, RM ne kötü oynamış ikinci yarı. Futbol kalitesi de totalde çok kötüymüş gerçi ama RM yine de RM yani sonuçta :) İki takım da bambaşka şu anda kabul, oyuncular açısından da çok fark var ona da kabul ama o maçı izleyip şu andaki takımların da şimdiye kadarki maçlarına baktığımızda GS'ın işi o zamankinden çok daha zor şimdi. Yine de olmayacak şey değil, umarım avrupalıların ummadığı olur da yine GS kazanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Esh said: Medyada da hemen burak vs ronaldo karsilastirmalari yapilmis. Ne gaz memleketiz arkadas ya. http://www.marca.com/2013/03/15/futbol/liga_campeones/1363350757.html :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 hangisi daha apaçi karar veremedim ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62675F61645F6361626451616A6B65676B6364A88882879E.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 lol bu iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 http://estaticos.marca.com/imagenes/2013/03/16/revista_de_prensa/1363421633_extras_mosaico_noticia_1_g_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Xenus said: http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62675F61645F6361626451616A6B65676B6364A88882879E.jpgahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 sdfgdsfgsdfgdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 screwy said: escape said: siz uefa kupasini almadan rahat yok evet.. sl ceyrek final aryiniz vardi onu da tamamladik. ne kaldi geriye? kadikoy de galibiyet. o da 33.hafta. ee sonra? nerde ustunlk sdfhgceyrek finali de once biz yaptık bu arada o macı da realle oynadık taa yıllar 2001 iken.cocuk o sirada ceyregin noldugubu bilmiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgesnisatanferarri Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 MeSh said: Wyand said: HAHAHAHAHA https://pbs.twimg.com/media/BFZOq5VCYAA0A8I.jpg AHAHAHAHAalsjkfhaf destekliyorum takımı avrupada ama bütün oylamalarda her takım kendine galatasaray'ın çıkmasını istiyordu resmen.. çok güldüm lan ahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgesnisatanferarri Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Fenerbahçe cidden 2. lig takımı arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 reale gol atma taktiği http://this11.com/boards/abEqGpRabU.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Abicim RM kurasiyla ilgili amma dalga gecilmis, yok ezecekler vs. CL ceyrek finalde ezmeyen takim mi var? Sirf beklediginiz skor cikinca gelip gulmek icin hazirlik yapiyorsunuz. Hayir bu sefer de olmazsa sacmaliyacak bahane de yok, RM kotuydu falan mi denilecek ahah. Diger taraftan, bizim topculari RM'ninkiler ile karsilastirmak yersiz, hepsi ustun, ustun olanimiz olsa bizde oynamaz zaten, drogbayi 32 de alabildin mi alamadin, ancak futbol sansi var (celtic vs barcelona), motive olmak var, gununde olmak var, var oglu var. FT nin MU macinda dedigi gibi, yenersek olay yenilirsek kolay, ciksinlar aslanlar gibi oynasinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 mallorca eziyor madrid'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Muslera'nın refleksler daha önce de dediğim gibi Casillas'tan iyi. Sergio Ramos Pes 2012'de 84 puandaydı, Sabri'yse 85 puandaydı (inanmayan açsın oyunu baksın), ki o Sabri yedek daha iyisi Eboue var. Dany Pepe'den daha hızlı bir adam. Varane Semih kadar iyi parlayamadı. Riera Marcelo'ya göre daha tecrübeli bir oyuncu. Selçuk Xabi Alonso'dan daha çift yönlü, öldürücü ara paslar atıyor.. Melo Khedira'dan daha teknik. Hamit son maçta Di Maria'dan daha formdaydı. Sneijder Mesut kadar R.Madrid 10 numarası oldu, üstüne gitti Inter 10 numarası oldu. Burak-Ronaldo, kafa kafaya, dediğim gibi 8-8 golleri. Drogba ile Benzema karşılaştırılırsa da zaten Drogba'nın önde olduğu ortada. Kadro olarak zaten eziyoruz. Ama dendiği gibi şans faktörü var, adamların şansı tutar kazanırlar, belli olmaz. buna da sarcasm notu düşesim geldi, yoksa eminim atlayacak sazanlar var. düşesim geldi, düşes... nothingam düşesi elizabeth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Şu maç adeta biz umutlanalım diye oynuyor real ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar