toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Lectre said: en basitinden schalke maçında defansın kestiği tek top dahi yok defansın kestiği top yok derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Bu arada Umut'un attığı o son golün yarısını Muslera'ya verdiniz değil mi? Değilse ayıp edersiniz de ;) Tam içimden lan zaman geçir az tut topu elinde manyak mısın diyodum ki pasın gittiği yeri görünce içimdeki sesi susturdum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 abi tabiki bir ramos, alves, evra, luiz vs. değiller ama yetenek ve tecrübe eksikliğini giderip aradaki farkı kapatıcak etken oyun tarzı, hoca, taraftar vs. milyon tane etki giriyor araya. galatasaray nou campa gitse takımın taraftar baskısına girmesiyle barçanın arenadaki baskıdan etkilenmesi bir olur mu. oyun tarzları ona göre şekillenicek, hocalar anlık müdahalelerde bulunacak vs. milyon tane etken var. oo psgnin kadrosu şöyle gsnin defansı dandik demekle olmuyor ki. gs uefayı aldığı zaman arsenal mi kötüydü leeds united mı kötüydü abi? barça gelirse barçaya göre oyun oynanır sahada. dün nasıl şalkeye karşı gol bulana kadar müthiş bir baskı uygulanıp sonrasında oyun skora göre defansif/kontra bir şekle büründüyse aynısı orda da olur. ha barça/madrid vs. öteki takımlar dün gsnin attığı goller gibi golleri yerler mi orası ayrı mesele =) bu mesajı da 1 saat önce yazıp unuttum kaynamamıştır konu inşallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Seele said: selcuk-muslera-burak derken abi abartma sampiyonluk felan.abartmiyorum. tabi ki diger oyuncular gokhan zan ile amrabat olursa sampiyonluk gelmez. ama bir takimin iskeletini iyi kurarsan gerisi ona uyum saglayacak kalitede olmasi yeterli. fenerbahcede ornegin bunu lugano-emre-alex seklinde kuruyordu, forvet uyduramiyordu. su an fenerbahce de buna yakin aslinda iyi bir stoper bulursa. galatasarayda da semih cok iyi bir stoper adayi, su an cok iyi degil ama iyi. ama dany hala bu seviyenin oyuncusu degil diyorum. eboue'yi, riera'yi yakistiramiyorum bu takima. su haliyle drogba ve sneijder de burak'tan, umut'tan iyi degiller. amrabat hic bu seviyenin adami degil, aptal bir oyuncu resmen. ha tabi ki alternatiflerine gore bakinca eboue/sabri, riera/hakan, dany/gokhan, sneijder/emre falan diye bakinca elbette ki is degisir ama galatasaray o yukaridaki 3 oyuncuyu kaybetmezse seneye de ligde ilk 2'ye girer. sampiyonluk derken cl sampiyonlugu demiyorum tabi lan, ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Holy said: aaa öyle deme muhammed üzülüyo :( muhammet devamlı oynasa şans verilse belki muhteşem olacak ama türkiyede mantık öyle degil. gençsen yetenkliysen klübüde çürüme oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 yahu turkiye liginde sampiyonluga oynamak icin ne zaman cok iyi bi kadroya sahip olman gerekti ki? buyuk takımlar bir sekilde idare ediyor. arada sırada bocaladıgı sezonlar oluyor sadece. hani ilk ikiye oynar yerine her sene sampiyon olur, ambargo koyar desen anlarım. ama ilk ikiye oynamadıgı zaman zaten takım cok kotu durumdadır. onun dısında yuruyerek de ilk ikiye giriyor gs, fb bir sekilde. ben hem gs'nin hem de fb'nin aynı sezonda ikisinin birden ilk iki sıra dısında kaldıgı bir sezon hatırlayamadım su anda mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 muhammed son yılların en büyük balonu. bi jenerasyon üstte özer hurmacı vardı aynı tip balon, şans verilince ne olduğunu gördük. ha tabi ki net olarak bir şey söylemek mümkün değil şans verilmediği için ama genelde böyle oyuncular kiralık gönderilip anadolu kulüplerinde pişiyor bizde. Beşiktaş'ın onu bile yapmaması üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Livered said: Holy said: aaa öyle deme muhammed üzülüyo :( muhammet devamlı oynasa şans verilse belki muhteşem olacak ama türkiyede mantık öyle degil. gençsen yetenkliysen klübüde çürüme oluyorsun. pek oyle degil. yetenekli olanlar sıyrılıyorlar bi sekilde. sans verilmemesi falan bahane hep. koparıp alırsın formayı cok iyiysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Bizim genç yeteneklere bak bide adamların Drexler'ine Götzesine bak yaratık gibiler insanüstüler, yazık lan bize. Age ofta köylü basar gibi star basıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Drogba'ya bir nebze cak cuk denir de Sneijder formu düşene kadar çatır çatır oynuyor her maç. Attığı ara paslar, hiç yoktan yarattığı pozisyonlar, koşular, verkaçlar falan takımın yapısını değiştirdi resmen. Adamın ilk çıktığı maçları hatırlayın, kimse paslarını karşılayamıyordu; top kaptırıyorduk vs. şimdi takır takır paslaşıyorlar. Drogba'ya gelirsek, zaten kendisi söylüyor; bu düzey için yeterli değilim şu an diye. Seneye kadar sakatlanmaz da oynar, antreman kaçırmazsa önümüzdeki sezon yaşına rağmen çatır çatır oynayan, kan alan Drogba olacak yine. Bu ikisi haricinde zaten Burak, Muslera, Selçuk ve Semih için hiç bir şey söylemeye gerek yok. Her sene oynadıkları futbolun üstüne koyuyorlar. 2 sene daha bu adamlar bizimle kalırsa ve bir felaket olmazsa CL'de yarı final, Avrupa Liginde final falan görürüz. Ben defansımız şu an sıkıntılı olsa da, yarı finalin çok zor olduğuna inansam da bu takımın başarılı olacağına inanıyorum. Yıllar sonra ilk kez dün gece bir avrupa maçı izlerken bu kadar heyecanlandım, bu kadar keyif aldım. Bu sene belki olmaz ama önümüzdeki yıllar için güven veriyor takım fazlasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Kaç yılda bi arda yetiştirdik o da kezban çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 "Tatar Ramazan" said: Bizim genç yeteneklere bak bide adamların Drexler'ine Götzesine bak yaratık gibiler insanüstüler, yazık lan bize. Age ofta köylü basar gibi star basıyolar. Abi bizim genç yetenekler peşlerinde minionlarıyla dürümcü dürümcü gezerken o Draxler'lar köpek gibi antreman yapıyor, normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 alman ekolü normal. disiplin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Bu arada dünkü maçın kahramanı birazda artiz kaleci Hildebranttı, panayır kalecisi gibi şov kalecisi sadece. Gs'nin bu sistemde kanatlarda zaaf yaşayacağı bariz gözüküyor, dün motivasyon sayesinde çok iyiydiler ama her maç böyle olmaz. Hamit ve Selçukta her maç böyle güçlü kalıp savaşamazlar ortada. Drogba cidden çok ağırlaşmış, ama bu hali bile Shaqın yaşlısı gibi dominant ve ezici, hücumda istasyon olup duvar olup o göğüs paslarıyla da çok asist yapar Buraka. O Drexler nasıl bir çocuk anlamadım bu arada, neyle besliyorlar nerede yetiştiriyorlar böyle patır patır çıkartıyorlar vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 herif 17 yaşından beri oynuyor takımında. biz hala daha 22-23 yaşındaki adamlara tecrübe kazanması lazım diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 hildebrand baya kötü kaleciymiş ya iki kaleci yer değişse 4-5 yerdik büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 toggie said: yahu turkiye liginde sampiyonluga oynamak icin ne zaman cok iyi bi kadroya sahip olman gerekti ki? buyuk takımlar bir sekilde idare ediyor. arada sırada bocaladıgı sezonlar oluyor sadece. hani ilk ikiye oynar yerine her sene sampiyon olur, ambargo koyar desen anlarım. ama ilk ikiye oynamadıgı zaman zaten takım cok kotu durumdadır. onun dısında yuruyerek de ilk ikiye giriyor gs, fb bir sekilde. ben hem gs'nin hem de fb'nin aynı sezonda ikisinin birden ilk iki sıra dısında kaldıgı bir sezon hatırlayamadım su anda mesela.yok sunu kastediyorum ben. fenerbahce 2004'ten beri yalnizca 1 sene sampiyonluk yarisinda olmadi, o da aragones'in oldugu yildi. 2004'ten beri de dedigim kadro var ve fenerbahce daima 1 veya 2. bunun sebebi de kadronun iskeleti. galatasaray niye bir sene ilk 2'de, sonraki sene 3. 4. oluyordu ? adam gibi iskeleti yoktu cunku. simdi o iskelet kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 dün koyduk eğlendik bi içtik yeni uyandım.. selam. mesajlara bakıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Xenus said: hildebrand baya kötü kaleciymiş ya iki kaleci yer değişse 4-5 yerdik büyük ihtimal adam kaç tane top çıkardı yine. bi yere kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 BlackRose said: Bu arada Umut'un attığı o son golün yarısını Muslera'ya verdiniz değil mi? Değilse ayıp edersiniz de ;) Tam içimden lan zaman geçir az tut topu elinde manyak mısın diyodum ki pasın gittiği yeri görünce içimdeki sesi susturdum :) orda aslan payı selçuğun. pası almak için muslerayı 3snde ikna edişi hamiti değil umutu düşünmesi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 pff neyse kaydadeğer bişi yok, ara ara kıskanmalar olmuş pek sallamamak lazım. neyse http://www.youtube.com/watch?v=3UM8iEcpYfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 ya aklıma şey geldi, bu drogba yardım falan yapıyor fildişinde derneği falan var yanlış bilmiyorum dimi? şu önümüzdeki sezon sözleşmesi bitmeden böle aysal başkan kafalasa bunu, drogba gel kal devam et biraz dana mentorluk yap bişi yap 45 dakka oyna kal, bizde bu almanyadaki spor okulu gibi bir tane de spor okulunu fildişine açalım senin dernekteki genç yeteneklere de iş kapısı olsun fırsat doğsun gelecekleri kurtulsun falan. şunca zamane tanıdıysam drogbayı direk olur falan der yani sdfs. arayın söyleyin ünal'a halletsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 CthuLhu said: BlackRose said: Bu arada Umut'un attığı o son golün yarısını Muslera'ya verdiniz değil mi? Değilse ayıp edersiniz de ;) Tam içimden lan zaman geçir az tut topu elinde manyak mısın diyodum ki pasın gittiği yeri görünce içimdeki sesi susturdum :) orda aslan payı selçuğun. pası almak için muslerayı 3snde ikna edişi hamiti değil umutu düşünmesi falan. abi aynen, muslera orda yatmaya falan çalışıcaktı selçuk zorla top aldı musleradan. ve hani berabere kalınca da zaten turdan çıkılıyordu ama o gol hem ülke puanı hem de kulübe ekstradan 500 bin euro kazandırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/302112_507706102621643_1102296583_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 CthuLhu said: BlackRose said: Bu arada Umut'un attığı o son golün yarısını Muslera'ya verdiniz değil mi? Değilse ayıp edersiniz de ;) Tam içimden lan zaman geçir az tut topu elinde manyak mısın diyodum ki pasın gittiği yeri görünce içimdeki sesi susturdum :) orda aslan payı selçuğun. pası almak için muslerayı 3snde ikna edişi hamiti değil umutu düşünmesi falan. Olsun Muslera durumu kavrayamayabilirdi, sonra eliyle öyle topu ilerdeki adamın önüne cuk diye her kaleci atamıyo vs.. Muslera da ortak bence gole :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar