bingildak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 eğer bu akşama yanıt gelmezse salıya kadar yalan olur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Dimi :) haftasonu var siestası var adamlar geniş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 öğle uykusundan kalkıyorlar birazdan asdasd, 5:30'a kadar görürlerse iyi. hayatım boyunca gördüğüm en tembel millet ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Dear Customer, Please try changing your regional and language settings to English U.S. In order to do that, please do the following: 1. Click on 'START' button 2. Click on 'Control Panel' 3. Click on 'Clock, Language and Region' 4. Click on 'Region and Language' 5. On the first tab in the window that opens, click on the 'Format' pull-down menu and choose "English (United States)" You may need to reboot your computer before trying to rerun the game. Let us know if your issue was resolved. Regards, Customer Support Gelen cevap arkadaşlar.Darkfall un orjinalinde de bu böyleydi.Şimdi patch indiriyorum deneyip neticeyi tekrar buraya yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 benim region ve language english default olarak asdasd. hiç aklıma gelmedi ya aynı muhabbet DF'de vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Argoel girdi oyuna bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Problem solved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Şu oyunların yükleme kısmını süper zor ve meşakkatli yapmak mantıklı bir olay, komünite biraz sabırlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 haha oyuna girince sorunlar bitmiyor ne yazık ki. ben customer supporttan 1 haftadan önce yanıt geldiğine bile çok şaşırdım. 15 dk'da yanıt gelince şok oldum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Ahah çalıştı benim de, hiç düşünmezdim böyle basit bişeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 axedice oyun güzel mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 axe akşama spar yapalım, hala birine vuramadım çok doluyum asdasd @mortis : sen ne yaptın kurdun mu bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 İşteyim şimdi çok bakamadım oyuna, sırf çalışıyor mu denemek için bi girmiştim. Bu akşam bizim civ5 tayfasına sözüm var ama yarından itibaren nolifer oyundayım (tu) Zaten bi peşine takılırım bıngıldak oyunu öğret öğret diye. Bu arada her serverda tek bi karakter mi açabiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 tamamdır bende haftasonu on'um akarız, bende bu akşam maden falan toplarım bize item düzerim biraz. evet tek karakter server başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 bingildak said: axe akşama spar yapalım, hala birine vuramadım çok doluyum asdasd @mortis : sen ne yaptın kurdun mu bu arada? abi dün gece aldım torrente attım yattım sabah yüklemişti işteyim şu an eve dönecem işte 7 gibi, patch match yapar eğer sıkıntı çıkmazsa benim de herkes gibi hata vs. girerim oyuna bu akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 sorun çıkarsa çözüm bu abi 1. Click on 'START' button 2. Click on 'Control Panel' 3. Click on 'Clock, Language and Region' 4. Click on 'Region and Language' 5. On the first tab in the window that opens, click on the 'Format' pull-down menu and choose "English (United States)" You may need to reboot your computer before trying to rerun the game. Let us know if your issue was resolved. önceki oyundaki muhabbet konuşuruz akşama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 axedice denemiş olmuş galiba. ben de yaptım şimdi 200mb ekstra bişey indiriyo sonra girip bakıcam neymiş oyun nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 mumkunse bı ılk bakıs falan yapın lutfen son kale kaldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 obaa bende girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 çalıştı beyler. sağ ol bıngıldak tech support yaptın resmen sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 oyunun sslerinden bir gothic II tadı aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 np yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. bu arada diğer başlıkta baya yanlış bilgi vermişim. warrior başlayıp gayet skirmisher skillerini falan kasabiliyorsun. seçtiğin class'a göre skill limitlemesi yok anladığım kadarıyla. ayrıca statları da pointler ile arttırabiliyorsun boostların dışında. metal armor ve temel silahları yaptım iyi kötü iletişime geçin de oynaşalım aldrede egecourt (randomladım) nick - human başlama bölgesindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Swarley Swarley şu sivri kulaklı çirkin ırktan açtım eheuh onlar nerede başlıyorsa oradayım. şimdi oyunda değilim gerçi. gece bir ara girerim tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 bingildak said: sorun çıkarsa çözüm bu abi 1. Click on 'START' button 2. Click on 'Control Panel' 3. Click on 'Clock, Language and Region' 4. Click on 'Region and Language' 5. On the first tab in the window that opens, click on the 'Format' pull-down menu and choose "English (United States)" You may need to reboot your computer before trying to rerun the game. Let us know if your issue was resolved. önceki oyundaki muhabbet konuşuruz akşama yani şu sorun halen varya ne diyelim artık shadowbane alliance den arkadaşla konuştum, herkeş her istediği skill gene kasabiliyor dedi, yani değişim hiçmi olmadı sabah akşam kasanlar god mode olucaksa ne anladım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 her skillini kasman bir şey ifade etmiyor anladığım kadarıyla. çünkü mana ve stam problemi çekiyorsun. transferlerin etkisi çok düşmüş. stam ve mana problemi çekmeden uzun süre devam edemiyorsun kombata. tek 1 classı* kullanarak stamina/mana bitiyormuş zaten. yani atıyorum bitmeden transferler ile 10 skill kullanabiliyorsun, neler seçtiğin fark etse de kullanabildiklerinin sayısı artmıyor. DF'deki gibi sürekli transferleri spamlayıp günlerce kapışamıyorsun. transferler = common skills. mana to stamina, stamina to health gibi fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar