Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RTÜK ün verdiği onca cezadan sonra, Behzat Ç. 96. bölümde Final

ExtraJudical

Öne çıkan mesajlar

RTÜK'ün verdiği cezalardan sonra diziyi yayınlamaya ceserat edecek başka kanal olmadığından bitmesi gerekiyor. Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, bugünkü köşe yazısında Adam Film'in yöneticilerinin sözlerini
aktardı. Adam Film'in yöneticileri, 'Behzat Ç.'nin 96'ncı bölümde 'final' yapacağını söyledi. Yazın çekecekleri filmle de 'Behzat Ç.'nin serüveninin biteceğini söyleyen yöneticiler, "RTÜK'ün verdiği onca cezadan sonra, diziyi yayınlayacak başka kanal kalmadığı için mecburen bitiriyoruz" dedi

http://cadde.milliyet.com.tr/2013/03/08/YazarDetay/1677559/-behzat-c-icin-tek-yol-final-
Sosyal ağlarda paylaş

adam ne sallamış ne sallamış. Dizinin biteceği daha sezon başında söylenmişti. Daha fazla uzatıp bokunu çıkarmak istemiyorlar. Zaten Emrah Serbes yeni Behzat kitabı yazmayı düşünüyor ve Behzat'ın bundan sonra belirli aralıklarda çıkacak Bond vari filmler olmasını hayal ediyorlardı.

Süresinin kısaltılması da iş yükünü hafifletmek ve uluslararası standartları yakalayabilmek içindi.

Firmanın zaten çok önceden açıkladığı şeyleri böyle suni gündem yaratmak ve kendini önemli gibi göstermek isteyenlerin elinde bok olması ne kötü...

Burada da hemen atlamışsınız doğal olarak. Yeter ki kötüleyelim, kaynağı veya sebebi önemli değil kafası tam gaz devam...
Sosyal ağlarda paylaş

e röportajı yapan yapımcı firmanın sözlerini aktarmış. öyle diyor. var mı elinde başka kaynak o sözlerin yapımcılara ait olmadığına dair ?

said:
Son günlerde dizinin hayranlarından, “Behzat Ç. dizisi bitmesin, başka kanala geçsin” şeklinde tweet’ler ya da eposta aldığımı ilettim kendilerine.
Verdikleri yanıt aynen şuydu:
“RTÜK’ün verdiği onca cezadan sonra ‘Behzat Ç.’yi yayınlayacak kanal kalmadığı için mecburen bitiriyoruz diziyi.”
Sosyal ağlarda paylaş

Kasım ayında oyuncularda son sezon olarak anlaştıklarını söylemişlerdi. Erdal Beşikçioğlu'da Can Dündar ile yaptığı bir röportajda bu sezon sonu kesin bitiriyoruz ve film çekeceğiz demişti. O röportaj daha önceydi sanırım, he birde ardından filmler gelebilir üst üste belki demişti.

Set içinden gelen bilgiler zaten ekibin artık sinemaya yönelmek istediğini gösteriyor. Ayrıca Erdal Beşikçioğlu'nun da artık dizi olarak Behzat'ı canlandırmak istemediğini ve tiyatroya yine eskisi gibi yoğun olarak geri dönmek istediği söyleniyor. Ha birde yeni bebeği mi ne olmuştu sanırım dizi setlerinde çalışınca onlara zaman ayıramıyorsun ve bende bunu istemiyorum demişti. Ki zaten dizinin sonunun gelmesine en büyük etken olarak gösteriliyor. Bayağı geçimsiz bir adammış aslında set ortamında ve özel hayatında falan asdfsd

Ayrıca RTÜK cezaları falan deniyor da siz bu sektörde ne kadar paranın döndüğünün farkında değilsiniz sanırım. Ortaya atılan RTÜK CEZA KESİYOR HELOLOY haberleriyle kazanılan para bile her bölüme 4-5 ceza kesilse bile karşılayabilecek cinsten...

Behzat'a rekor ceza diye kesilen 270.000 TL'yi her ay 6-7 kere Esra Erol'un programına kesiyorlar tek tek, Doktorum ve benzeri programlarda sezaryen, ultrason vs. gösteriliyor diye defalarca 700-800.000TL ceza kesildi. TV8'deki turistik programa 300k mı ne kesilmişti.

Sistem o kadar saçma sapan ki her boka ceza kesiliyor. Cezalar saçma sapan ayrıca miktarları caydırıcı değil. İyi ki caydırıcı değil çünkü üstüne hiç gidilmezdi. Şuan hem cezalar bu yapımlara koymuyor hemde yerine gelince iyi reklam yapmayı sağlıyor. Hadi ben pasifim artık sektörde bıraktım neyse de Lathspell'e sorun, adamlar ne kadar kazanıyor ve ne ortamlar dönüyor. Çıkıp büyük kanallarda prodüksiyon işine soyunan adamların hiçbir şekilde ceza ödemeleri yüzünden bitiriyoruz diye mızmızlanmaya hakkı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erdal B.:Biz eleştirilere rağmen yapıyoruz yapacağımızı… Ama Muhteşem Yüzyıl’da ben “ceddimize hakaret” gibi bir durum görmüyorum. Durun bakalım, belki daha başındayız; belki hikaye sonradan savaşa açılacak. Belki padişah, harem çatışmalarından sıkılıp savaşa çıkacak. Bu anlamda müdahaleyi doğru bulmuyorum. Beğenmeyen, alternatifini çeker.
Can D.: Aynı kanaldasınız. Sıra, “ekranın asi çocuğu Behzat”a gelir mi?
Erdal B.:Böyle bir tedirginliğim yok. Behzat Ç., bu sezon bitiyor zaten… Ama ikinci sinema filmi gelecek. Belki sonra üçüncü, dördüncü, beşinci filmi de çekeriz. Belki her ay bir sinema filmi çekeriz. Belki internette devam ederiz. Biz üç yıl evlere konuk olduk, belki bundan sonra seyirci bize misafirliğe gelir.

http://www.milliyet.com.tr/-behzat-c-bitiyor-ama-sinemada-devam-edecek-/pazar/haberdetay/02.12.2012/1635746/default.htm

Röportajı buldum. Okuyun komple zaten hoş yazı. Burada az çok değiniyor. 2 Aralık imzalı bir röportajmış. Kasım'ın başı diye hatırlıyordum ben
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...