Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 abi keske kore more olsa, silme hun herkez. o pathfingingleri falan patlatmamıs olsunlarda biz kendi aramızda oynarız icivik ırklarla ps: ha bide mongol, hunu döven ırk olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 teuton TC rush ellerinizden oper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 bu arada bakiim hafiften ateşleyelim: çocukken çok eğlendik multiplayer ile ama bu oyun taş kağıt makas oyunu, X Y Z rush'larını durdurmak imkansıza yakın vs, hani oturup matematik kasmamışlar sanki SC'deki gibi. O yüzden SC all the way! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 steamworks te buna ne biçim model kasarlar var ya. oyun bi anda coşar. HD nin hd si olur 2 aya o grafik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 age of competitive bi oyun degil, eglencesine oynanan bir oyun hani oyun oynamış olmak için (ki zaten oyunların genel olayı bu diilmi?) oynanan bir oyun balans işi tourneyfaglere kalınca nasıl bir oyun ortaya çıktığını cok iyi biliyoruz http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/118/542/Bayeux_Final_Destination.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 lol viktor en doğrusunu demiş, neydi o meşhur ghostcrawler mı demişti, "FAST-PACED COMBAT" ehueh direkt oyunların ocağına incir ağacı dikme kafası, aman dokunmasınlar. arcane said: balance ile uğraşacağız desinler vereyim 20yi hemen, trink. çünkü bunu alıcan hemen multi atıcan o gazla, adam alıcak koreliyi at arabasıyla javelin atacak veya katapırasa spamlicek sam gibi adamlar falan uğraşılmaz sdfs http://www.gamespot.com/features/aoe2_teutons/screens/age7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 abuk subuk indie oyunlara para veriyosunuz yılların age of empires'ına vericeğiniz 20 $ a mı acıdınız. gidin yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 bas git len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Rhom said: abuk subuk indie oyunlara para veriyosunuz yılların age of empires'ına vericeğiniz 20 $ a mı acıdınız. gidin yahu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 abi bi gidin allaseniz. adam eski oyunu hd yaptı diye 20 dolar vermek (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 competitive olmayan oyunlarda sıfır balance olabilir yani? OK BABS. birbirinizle oynayın bir hafta cheeseleyin de aklınız başınıza gelsin. Rhom said: abuk subuk indie oyunlara para veriyosunuz yılların age of empires'ına vericeğiniz 20 $ a mı acıdınız. gidin yahu şimdi biri senin yaşın kadar age of kutusu koyacak menüden hesabı kapata tıklamak zorunda kalacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 mameluk'u teketekte alabilen bir unite goremedim ben kite yaparsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 ya oyunun bütün olayı herkesin random seçip oynaması zaten. balance falan yok da mikro-makro olarak map control olarak yine süper oyun işte. resource'lar mal gibi belli bölgelerde toplanmadığı ve base mantığı olmadığı için baştan +598656 başlıyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 goth'un halberdlerinde hızlı koşma yok muydu? onlar yakalar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Bu kadar eski bir oyunun HD versiyonu için 20 dolar çok fazla. Hoş ben zaten AOE serisine hiç ısınamadım. Rtslerde işçilerle uğraşmayı sevmem, AOE serisi de işçi sayısının en fazla olduğu rts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Sovereign said: mameluk'u teketekte alabilen bir unite goremedim ben kite yaparsam. düz okcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 belki longbowman.. o da hp'ye bakar. Mounted unitelerin her zaman daha fazla hp'leri infantrylerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 yok böle düz okcu, tif tif ok otan crossbow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 chu ko nu da alabilir http://ageofempires.wikia.com/wiki/Chu_Ko_Nu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 çini alırım abi direkt, acımam. ra ta ta ta ta ta diye ok atıyorlar miss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Kore. nokta koydum bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 vietnalılar çılgın oynuyor buoynu twitchte arada bi belirip yok olan en az 4 5 k izleyicisi olan bi vietnam kanalı var sırf garip versiyon bi aok oynuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 %10 indirime girmiş kaçırmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 beyler almayı düşünüyorum ama yenilik olarak ne geldi şimdi tam olarak anlamadım ben. grafikler aynı, multi-monitor desteği yazmışlar new multiplayer diyor? ne yani sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 oyuna yenilik yok. Sadece steam üzerinden milleti oyuna çağırma koymuşlar. Bir de workshop desteği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar