escape Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Niye öyle diyorsunuz ya ben de oynamak istiyorum... İlk defa oynuyorum hayatım boyunca. Ben her şeyi hızlı yapıyorum hiç durmuyorum hayır benden hızlı nasıl yapabilir ki anlamıyorum. Ama all visib yapıp bakıcam bu iyi fikirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 quixef said: lol Ne gülüyon lan age of empires ile mi doğdun doğuştan mı biliyorsun ben de öğrenicem işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Siktir et onu oynamaya bak sen, twitchte yayıncıları izle viper tatoh falan onları izleyince anlarsın ne kadar eksik ve yavaş olduğunu. Bi de elin alışınca steam onlinedan noob oyunlarına katıl 1200-1300 elolu. Daha hızlı alışırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Bence sen herseyi hizli yaptigini zannediyorsun sdffd 2-3 turnuva replayi izle durumu anlarsin kabaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 escape said: benjani said: Oyun başında duvar çekerseniz 5-6 hardest ı rahat yenersiniz.hep aynı hamleleri yapıyor. Aynen botlara karşı stratejik duvarlar çekince gelmeleri gecikiyor. Bir de nasıl bu kadar hızlı olabiliyorlar anlamıyorum her şeyi son hız ve vakit kaybetmeden yaptığım halde yine 10-15 asker basmış gelip bitiriyor oyunu sinir krizi geçiyorum. Hiç mantıklı değil. Botlar bir de akıllı, oyun başı scout ile harraslarsan uyuz olup daha erken Rush atmaya başlıyor.... Campin dibinde bir yerde barack kuruyor camp kuruyor herkesi oraya yığmış oluyor. Nedir abi şimdi her yere duvar mı çekicem onunla aynı hıza gelene kadar? Çünkü hardest 1200 kaynakla başlıyor sen 200 le başlarken, o yüzden imkansız baş etmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 escape said: En kolay seviyenin bir üstünde oynuyorum en zoru değil. Bunu görmemiştim.en iyisi oyun Videoları izlemen,oyun başında neler yapman gerektiğini öğrenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 https://www.youtube.com/channel/UCE4Kto8GDOLjGNFQHEH-fVg eycofcu diye bi kanal var. ben de kardeşimden duydum arkadaşı bu eleman. twitchten falan yayın da yapıyolar. turnuva vs düzenliyorlar. bakabilirsin bunların videolarına yayınlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Ay duygulandım, 2018'de eycofa başlayan birisini görünce. Go go, arkandayız eskeyp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 İşçi bas işçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 mokoko said: https://www.youtube.com/channel/UCE4Kto8GDOLjGNFQHEH-fVg eycofcu diye bi kanal var. ben de kardeşimden duydum arkadaşı bu eleman. twitchten falan yayın da yapıyolar. turnuva vs düzenliyorlar. bakabilirsin bunların videolarına yayınlarına. Tamam abi haklısınız Ben en iyisi dediğiniz gibi yayınları ve videoları izleyeyim. Klavye kısayolların bir kısmını biliyorum ama hepsini öğrenmem gerekiyor. Oyun içinde kısayolları kullanmamak bile totalde zaman kaybı. Teşekkürler yardım ve destek için Bir şey olursa yazarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 https://www.youtube.com/user/TheViperAOC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Don't DAUT the micro https://clips.twitch.tv/LitigiousWrongRavenPeteZaroll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Ace çok komik ya, 3 işçiden fazlasını basmıyor yeter bana bu kadar diyo geçen bi oyunda gördüm Ace i hiç oynayamıyor Ace de hiç iş yok adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Abi 3 işçi yeter diyen biri 10. dk'yı bile göremez ki AoE'de sfds. İşçi sayın ordundan bile büyük olmalı çoğu zaman. Rush atıyorsan farklı tabi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 quixef said: Ace çok komik ya, 3 işçiden fazlasını basmıyor yeter bana bu kadar diyo geçen bi oyunda gördüm Ace i hiç oynayamıyor Ace de hiç iş yok adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Eski oyun oynayacakssnız homm3 oynayın bundan daha zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Biri tbs öteki rts.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Mal said: Eski oyun oynayacakssnız homm3 oynayın bundan daha zevkli ikisini de oynayan biri olarak alaka göremedim. hala da oynuyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 üstten görünüşlü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Aceace said: Biri tbs öteki rts.... İşte ondan daha zevkli Seneler önce ne olduğunu bilmeden başına oturup 2 günde bitirmiştim. Age ofu kuruyorum kuruyorum kaldırıyorum 2 senede bir periyodik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 homm zaten crackli vcmi ile beraber falan hiç silmedim bazen açar gireriz arkadasla coop. ama age of'u senede 1 ay falan oynarım tadımı alır sonra nadasa bırakırım hep:P yaşın da vermiş olduğu hantallıktan rts'de belli bi elo üstüne çıkmak böyle iş gibi üzerine düşmeyi gerektiriyo. ben o kısıma artık giremiyorum casual ftw. steamde elo hep 1900-2000 arası yükselir sonra bilerek düşerim oyun bulayım diye. genelde 1650 civarları sweet spot.her türlü oyun çıkıyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 olm yazık lan bu cocuğa ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 sanssizsansli said: yaşın da vermiş olduğu hantallıktan rts'de belli bi elo üstüne çıkmak böyle iş gibi üzerine düşmeyi gerektiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 grassDaut the lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar