mardox Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 pve için sorduğunu farz ediyorum. 530+ yaparsan flexlere yer bulursun sonrası gelir zaten. onun için de belt satın alabilirsin 5-6k paran varsa, timeless coin farmalyıp 535 gear alabilirsin LFR zaten beleş 528 gear valorlarla gear alma, upgrade için kullan. ama mümkünse 528 ve üzerine harca upgradeleri bi de 560 cloak görevini başlatabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 evet pve için. pvp'de elim ayağıma karışıyor ben zaten ne olduğunu anlayana kadar release spirit'i görüyorum. bir de 522'lik olan pvp eşyaları karşılaştırınca üstümdekilerden bariz iyi ama "but this is pvp gear" diyorlar. üzerlerine yazmayan bir penalty vs falan mı var pvp diye? timeless isle'deki dört spirit'in olduğu arena'da bir tane 561 pantolon düştü şansıma. bu akşam 522'lik chest alacağım mesela pandaria'daki pvp vendor'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Çatlağa bak herif bütün achivementları yapmış =D http://eu.battle.net/wow/en/character/razuvious/%D0%A5%D0%B8%D1%80%D1%83%D0%BA%D0%BE/advanced According to him, Realm First of every class on the same day by transferring to a low population PvP realm and multiboxing while his guild killed anyone trying to level before him. Yuh yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 pvp itemlarında ekstra statlar düşük oluyor. hit expertis mastery crt gibi. o yüzden base statları yüksek olsa da pve için çöp oluyorlar çoğunlukla. lfr'den aldığın itemlar pve için daha iyi olur yani %90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 PvP gear ile DPS ve biraz Tanklama yapılıyor LFR için ama heale yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 bir de uygun fiyata fel quest itemi ariyorum argent dawn' da duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Flex'deki Norushen Orbları ne zaman çıkıyor. Yani boss belli bir yüzdeye düşünce mi çıkıyor yoksa ilk combat başladığı andan itibaren var mı orblar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 başından itibaren var oyuncu sayısına göre değişiyo olabilir orblar 10mde 2şer 2şer 25mde 3er 3er giriyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 hadi size bir şey itiraf edeyim, shackle undead dahil herşey bindlı fakat mind sear değil, değil arkadaş, tıklıyorum hep thrashte, bindlamak istemiyorum, hiç sevmiyorum skilli, evladım olsa baba demesin diye eve gelmem, ne yapayım? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 shaman tyrannical kalkmis. iyi ki zamaninda toplamisim. acik ara en guzel shaman seti. orkuma alamiyoumr o yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 ağaç kütüğü giydirilmiş gibi gözüküyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 twisting netherda raid yapan var mı? beraber yapak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 var bi sürü zaten çok fazla türk guild'i var general'den yaz onlar bulur seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 26 sına kadar gaze of black prince geldi yine, legendary cloak kasanlara duyurulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 5 bossta 1 tane düştü bu nasıl buff abi? valla normalde daha çok düştü geçen hafta secret edit:harbi güzel buff mış. 12 bosta 5 secret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 yıllardır oynamıyordum şu mereti, oyunu sıfırdan kuracağım. mists of pandaria alınca direk ordan kursam oluyor mu? yoksa en baştan tek tek bütün expansionları da mı kuracağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 mopun ilk zamanlarından beri oynamıyorum lan, şu legendary cloak hikayesi nedir herkesin uğraştığı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 client'i indir ordan wow'u indir de o hepsini indiriyor zaten sen sadece key'leri al gir Luxor said: yıllardır oynamıyordum şu mereti, oyunu sıfırdan kuracağım. mists of pandaria alınca direk ordan kursam oluyor mu? yoksa en baştan tek tek bütün expansionları da mı kuracağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 DRaGoN_SLaYeR said: mopun ilk zamanlarından beri oynamıyorum lan, şu legendary cloak hikayesi nedir herkesin uğraştığı? legendary quest chaini var bi tane aha şu linkten bak http://www.wowhead.com/news=217993/mists-of-pandaria-legendary-cape-guide-updated-for-5-4 son partta sana legendary backi veriyor. baya hayvan gibi bi back bu arada ilvl unutmadıysam upgrade ile 616'ya çıkıyor. back'i alınca world boss Ordos'un oraya gidip ordosu kesebiliyosun. back yoksa gidemiyosun zaten. diğer bütün 90 ların yapabiliyo Ordos olayını. ayrıca back arada sırada bişiler procluyodu benim paladinin dpsi sadece backi değiştirince 50 60k artmıştı. paladin diyorum bu arada eğer şanslıysan 4 5 hafta şanssızsan 8 9 hafta bile sürebiliyo bu quest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 vay la baya bişi kaçırmışım, yine içimden wow.exe ye tıklayasım geldi aminiyum. he bu arada çok şanslıyımdır 15 haftada anca alırdım o back i o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Oyun şu an tam 0'dan başlamalık. Her şey ucuz, legendary falan kolay yapılıyor; raid gearı hemen toplanıyor ve LFR sayesinde content görülebiliyor komple. 15 haftada alman imkansız, çok şansa dayalı değil olay. En şanssız adam bile 9 haftada tamamlar chain'i. Kaldı ki black prince buff'ı olunca zaten takır takır düşüyor quest itemlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 yok 15 hafta imkansız ya senden toplam 15-20 tane falan bosstan düşme şansı olan 1 item istiyo. sadece lei shen denen bosstan %100 drop. diğerlerinden şansına. haftada çok şanssızsan 4 5 tane düşüyo zaten. çok şanslıysan 8 10 tane bile oluyo. yani bazen 1 quest için 2 3 hafta beklemek zorunda kalıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 deadwoll said: Kaldı ki black prince buff'ı olunca zaten takır takır düşüyor quest itemlar. ha eet ben tam legenderyi aldığımda böyle bi zımbırtı gelmişti anasını satayım askdgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Valla biz ilk hali ile sürüne sürüne yaptık onu ya haftada 1-2 taneyle. Sonradan buffladılar. Birde üstüne prince şeysei geldi mis yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Sıfırdan başlarsanız 3k valor kasma zımbırtısı vardı değişmediyse 4 haftayı o yiyor zaten. Parçalar buffla rahat toplanır soo'da attığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar