pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 bu ne lan. en son 2005'de sıra gördüm ben. 1400 kişi diyor TN'de? Daguq? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Ally Outland Horde Twisting Nether Sıra sıkıntısı olan iki server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ee nerde kasıcaz babalar? TN zaten türkler sayesinde lame olmuş. Her ne kadar method falan da olsa. Baltasokan, Ibrahim vs. nickli elemanlar geziyordu. Gerçi sıra olmasa iyi gene de. Tarren Mill falan nasıl ki. yok mu şöyle sırasız bi server, alliance üstünlüğü olmayan progressleri iyi olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Baltasokan nikinin nesini beğenmedin? Caliginis , Cruciabilitatis falan mı demek lazım karakterlere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Baltasokan 90 Orc Warrior. ne bileyim sen beğendiysen beğenebilirsin de ben sevmiyorum. Türkçe olduğundan değil sadece, Skillzwarr gibi nickli heriflerle aynı mantık. Azcık lore kas, ya da hiç olmazsa açacağın ırkın bi wikisine bak bari benzer harf kombinasyonu ile bir şey aç. Timucin diye druid açma mesela. ----- Tarren Mill'de olan var mı? Free Migrate gelmiş Twisting Nether'dan. Oraya taşıyayım diyorum sıra olayı yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Benim monkun adı zahidem. Sevgilisinden alınıp zorla bir orcla evlendirilen genc panda kızının rp'sini yapıyorum. Sorun var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 asdafsadasdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Ben benim karakterlerin adını foruma yazamıyorum. Kesin uyarı var ban yerim =/ Gheylort diye belf lockum var ama. Gheylorttan bişey olmaz sanırım mehehe http://img2.mmo.mmo4arab.com/wow/20120216/wow4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Ben Shulee koydum monk panda nın adını :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=oXquxaHT2V8&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ya benim anlamadıgım şu sıra olayını çok seviyoruz sanırım. şimdi TN de türkler var ,sıra zaten acaip. Alliance türk oyuncular da silvermoon da toplaşmış sanırım yani benim bildigim 5 tane türk guildi var orada başka da alliance türk guildi yok diger serverlarda ve silvermoon da akşam acaip sıra oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 slyvanas ally da takılıyoruzda bu saatte 350 kişi vardı sıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalacam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Dragonmaw'a gelin sıra sıkıntısı fln yok.. türk guildi de var, casual takılıyoz öle haftada 1-2 gün raid yapıyoz, eğlenceli guild :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Horde boş serverda olan arkadaşlar var mı acaba? Farm falan yapiyorum da onların server'a geçebilmek için alt charlarından inv falan istesem arada? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 LFRte bir bossu kestim ve diyelimki para düştü ve elder nanesi ile rolladım item aldım veya alamadım. Ertesi gün gene o bossu kesersem ve elimde elder token hedesinden varsa item roll hakkı veriyor mu yoksa o hak her hafta sadece ve sadece o bossu ilk kestiğimdemi çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Elder naneleri her kesişte çıkıyor LFR de. Flex ve normal de emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 haftada bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 LFR de item roll elder charm olduğu sürece sınırsız değil mi yahu, millet sürekli empress kesiyordu hammer rollamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Anladığım kadarı ile LFRde elinizde rollama nanesi oldugu sürece bossu daha önce kesmiş dahi olsanız her yeni kesişte size item düşmüyor ama rollama şansınız oluyor 1 seferlik. Bir sorum daha var. Bu LFRde item rollamak için kullanılan Warforged Seals'ı haftada 3 taneden fazla almanın bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Bu garroshtan düşen silahlar 90-100 heirloom işi görüyormuş sanırım. Ama LFR'den bişey düşmüyor, en az flex lazım. Böyle flex yapan grup bulmak mümkün mü şu aralar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 millet bir başlıyor bir bırakıyor . pati den bulmak zor açıkçası:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 axedice said: Bu garroshtan düşen silahlar 90-100 heirloom işi görüyormuş sanırım. Ama LFR'den bişey düşmüyor, en az flex lazım. Böyle flex yapan grup bulmak mümkün mü şu aralar? Sene 2014, hala wow? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Bi contente bakip cikasim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar