Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Fin said: senin mana %en belirlemiyor yalnız lel. valla anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 alphankaplan said: Sen hala burda mısın? Git lfrlerini bitir B) Priest'e sardim onu kasiyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Bu orgrimmar kuşatması contentinde gelen legendary cloaklar transmogrify oluyor mu? Aylar yıllardır oynamadım hem bir ay açtırıp etrafa bakasım var hem de bu cloaklar kasılmaya değerse transmogrify oluyorsa falan kasıcak kadar incentive hissedip açtırabilirim accountu. http://wac.7725.edgecastcdn.net/807725/website/wp-content/uploads/2013/07/World-of-Warcraft-Legendary-Cloak.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 legendary itemları transmog edemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Kaldı ki o cloak a gelene kadar tiiii Taa ilk raid content inden gıdım gıdım düşen bir sürü tokenlar toplayarak başlaman sonra da her content te devam ederek ilerletmen lazım, haftalarca Flex/LFR/Normal filan kasman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Yok ya eski stepleri kolaylaştırıyorlar hep. Mesela 1 önceki step olan tablet mi ne toplama kısmında yeni raid instance daki bosslarda düşürüyor. Yeni başlayanların yetişmesi için kolaylaştırıyorlar, milletin alt karakterinde bile cloak var artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 ya şimdi bu ordos'a gitmek için bu cloak gerekiyor değil mi? Bu daha ilk gün Ordos'u kesenler nasıl kesti lan? Fast Cloak Guide tarzı birşey okudum da Wrathion'dan da bir şeyler yapılarak alınabiliyormuş ama ben daha Secret of Empire tokenlarının toplanması gereken questini daha yeni geldim. TOT raidlerini de yapmak istemiyorum halbuki :( Nedir olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Secrets of empire işte siege of orgrimmar bosslarından da düşüyor artık. Gerçi LFR 'si haftaya başlıyor sanırım. Lei shen e mahkum değilsin yani =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Updating Tools diyo kalıyor bu sabahtan beri. Ne yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 he sonradan wowhead'den bakmayı akıl ettim ona da yine çok fazla ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 ya bu shaoshao repu'sunu hızlı kasmanın olayı yok mu? 5 saat zar zor kastım, bitti diye sevindim. meğerse daha bi honored daha kasmam gerekiyormuş. Valla kasmam, VURURUM O IMPARATOR AYISINI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 ahaha abi o rep milleti çinli farmera çevirmiş ya. 10 sene önce knight oynarken harpy farmlıyorduk aynen öyle aoe kesiyor adamlar forst magele falan. uğraşılacak iş değil. bi mob 11 rep bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 üst kısımlardakileri kesiyorum ben birde, 7m canı falan olanları 22rep geliyor da bir 3000 kastım öyle, yanılmıyorsam 6000 olmuştur şimdi. Bok kasarım... Shado-Pan Assault repuları TOT'ta geliyordu. Bunlarda gelecekse yeni raidlerde sokarlar diyip kasmam LFR beklerim. İş mi lan bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 expansion bitmiş abi ne rep kasması allahasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 zaten mount var sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 görev geldi abi, zevkine kasmıyoruz rep'i :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 ne oldu şimdi son update ile, locklar iyi mi, shaman değişti güzelleşti deniyor, hunter bitik mi :)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 raid maid yapmıyordum da şimdi yapasım geldi bi tot falan döneyim diyorum da hiç raidlik gear yok. ne yapmalı? ilvl kaç civarı tota gireriz 515 mi? 505 gibi bişey var şamanda şuanda ama. var mı böyle twisting nether da low geared guildler falan eski şeyleri dönen. 1 kaç haftaya soo'luk kasabilsem keşke en azından flex falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Baslarim repine lan. 5-11 arasi rep geliyo her seferde. daha neutral'im bide. Istemiyorum kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 peçten sonra friendly'de çoğu şey açılıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 daily q e bitirince 250 rep vermişler guild hedesiyle 275 verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Madcat said: raid maid yapmıyordum da şimdi yapasım geldi bi tot falan döneyim diyorum da hiç raidlik gear yok. ne yapmalı? ilvl kaç civarı tota gireriz 515 mi? 505 gibi bişey var şamanda şuanda ama. var mı böyle twisting nether da low geared guildler falan eski şeyleri dönen. 1 kaç haftaya soo'luk kasabilsem keşke en azından flex falan? 505 le flex falan girersin rahat bosslar lfrden hallice zaten bi numarası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 LFR yine tank&spank mı, oturup taktik kasmak lazım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 lfr hep tank and spank olucak olayı o kontenti gor geri kalma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 çok heroic bir healerım arkadaşlar, benden geri kalmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar