Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Regalya said: Bende leap botu varda daha hiç bi yeni class seti görmedim charlarla ayrıca o shard ne lan kürdan çıkmış fdshsdfh bu shard dediginiz blood shard degil herhalde. item falan mı? çok cahil hissettim şimdi kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Shard of hate, silah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Catze said: Maxrep o offhandi vir bana virr Party ye adam arıyorum arada. Olsaydı keşke. Şansıma en çok one- hand, bot ve kemer çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 uff tam eksik olan itemlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaymz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Arkadaşlar bir sorum olacaktı, Mesela silahta(weapon) %12 fire dmg yada 1200 fire dmg var, bu özellik barbarian'ın fire ile ilgili rune skillerini etkiler mi ? mesela earthquake yada avalanche fire rune skillini arttırır mı ? yoksa silah dışında her şey mi arttırır ? iyi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 1200 fire damage varsa, bütün skiller "Weapon Damage" bazlı olduğu için dolaylı yoldan etkiler. %X bonus to fire varsa, fire skillerini direk olarak o oranda arttırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaymz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Merhaba, Yani silahtaki + elemental damage'lar, barbarın elemental skillerini etkiliyor diyebilir miyiz ? Mesela şu linkte silahtaki etkilemez yazıyor http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12331143475 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 şu pet buffi ancientları da etkiliyormuş ya. dün akşam düşünüyordum nasıl olur o tarz bi build diye ve az önce şunu buldum asdsad http://www.youtube.com/watch?v=ILjanM_GPng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 abi yalnız o leap botluyla leap/earthquake seti ne op olur la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 var bende set + bot. çok deneyemedim daha ama pek sevmedim açıkçası. gerçi statları bok gibi olduğu için hem dmg hem hp hem toughness düstü baya onun da etkisi var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 op olmasda eüheüheü olur kesin. hulk gibi zıplıya zıplıya gezinicen etrafta işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 şöyle düşündüm ben itemlari şimdilik. helm - andariel crit/as/lightning dmg/str chest - blackthorn str/vita/all resist/ 3 socket pants - blackthorn str/vita/allresist / socket shoulder - aughild str/vita/allresist/ %life bracer - aughild str/critchance/lightning dmg/ vita yada all resist glove - trifecta biseyler (buildde ancients varsa Tusker) boots - ice climbers str/vita/WW dmg/ all resist belt - thundergod lightning dmg/str/vita/all resist ring1 - stone of jordan lightning dmg + dmg arttıran bişeyler ring2 - ring of royal grandeur amulet- lightning dmg/critchance/crit dmg/ str (tam emin degilim bundan henüz legendarylerde güzel şeyler var gibi ama şimdilik) silahlar da shard of hate + TF bunlardan bot,stone of jordan ve bracer eksik şu an için. set yüzügünün de strli versiyonu lazım tabi asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Cuce said: op olmasda eüheüheü olur kesin. hulk gibi zıplıya zıplıya gezinicen etrafta işte 3 kere zıplayabiliyorsun arka arkaya sonra cd bekliyorsun vs. ama potansiyel var tabiki statları da güzel olursa setin. asıl o değil de ben şu furious charge setini istiyorum kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 barbarı kasmak istiyorum ama bir türlü düzgün bir build tutturamadım ya. 65-70 arası ve 70'de gear'ı oturtana kadar (legendary dependant olmayan) bir build paylaşabilir mi bilgili bir barbar? birkaç build denedim hep böyle iki tuşlu gameplayler çok sıkıldım. avalance - ancient spear oynadım mesela. tamam çok güzel 5 milyon critler falan çok hoş, fakat yolda trash mob kesemiyorsun arkadaş, illa toplaman gerekiyor, archer geliyor 5 tane ayrı köşede bir araya toplayana kadar çatlıyorsun, kessen bir dert kesmesen bir dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Abi t6 hellrift bounty farmlayanlardan rica et 5-6 kere son mobu keserken invite etsinler seni. Her rift 1 lvl veriyor aşağı yukarı. Ha ben kasacağım vs. dersen hammer of ancients falan dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 hammer rage veren ww avalanche temel skiller abi her türlü. gerisini sey et işte. biraz masterda farmalman gerekir ama ordan yürürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Cuce said: abi yalnız o leap botluyla leap/earthquake seti ne op olur la yapılmışı var https://www.youtube.com/watch?v=g_bnZuOx79s http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12472017238?page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 http://eu.battle.net/d3/en/profile/ulubatl%C4%B1-2624/hero/5984 iki set yaptım. T4 de bile ölmüyorum. Ancak damage olarakta çok etkili olamıyorum. Tavsiyeleriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 maxrep said: http://eu.battle.net/d3/en/profile/ulubatl%C4%B1-2624/hero/5984 iki set yaptım. T4 de bile ölmüyorum. Ancak damage olarakta çok etkili olamıyorum. Tavsiyeleriniz var mı? Act1 bounty farmlayip Ring of Royal Grandeur u bulman oncelikli hedefin olmali. Ondan sonra cok daha verimli setler yapabilirsin kendine Aughild Cain gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 abi lut socks + might of the earth bonusu + cold runelu earthquake OP. çok eğlendim bugünkü son partyde ya asdasfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Olm yeni setler hiç düşmüyor lan hiç bi charıma sadece demon huntere maraudermi ne bot düştü onun harici moe miş akkanmış firebirdmiş şuymuş buymuş bi bok yok bütük charlar high torment ayar olcam sonunda sadece t1 kasıcam set düşürebilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 RIP SoH :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 tantun said: maxrep said: http://eu.battle.net/d3/en/profile/ulubatl%C4%B1-2624/hero/5984 iki set yaptım. T4 de bile ölmüyorum. Ancak damage olarakta çok etkili olamıyorum. Tavsiyeleriniz var mı? Act1 bounty farmlayip Ring of Royal Grandeur u bulman oncelikli hedefin olmali. Ondan sonra cok daha verimli setler yapabilirsin kendine Aughild Cain gibi Bilgi için teşekkür ederim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 tantun said: RIP SoH :( Dün gece 2 tane düştü bana.. Zamanlama da çok manidar.. Al bak gör, neleri kaçırmışsın gibi.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 throw buildleri hala viable mı? pre-ros çok enteresan throw buildleri vardı, yanına çekip patlatmalı hoplatmalı zıplamalı. var mı bu tarz build gören/kullanan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar