-Deno- Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 BonePART said: Abi 3 gündür oynuyorum ufak tefek commentlerim var. Sistem çok farklı yaşlılıktan heralde kafam basmadı. Hala cypherlar ne işe yarıyo tam çözemedim. Zaten epi topuda 1 tane combat oldu deneme şansımda olmadı. Sırf standart D&D kelimeleri kullanmayalım diye o kadar zorlama terimler şeçmişler ki okuyana anlayana kadar beynim eriyor. Artwork ve seslendirme çok eksik bi karakterle konusuyosun boşluğa bakıyorsun. Zaten konuşma sırasında da zoom yapılmıyor kimle konusuyorum anlamıyorum. Tekrar dünyada çok karışık ezbere bilmediğim için dünyayı bazı şeyleri kafam bamıyor ne anlatıyo lan bu adam diyorum kendi kendime. Efendi gibi yeni bir darksun yada dragonlance oynu yapsınlar. abi sittir edin torment'i falan BONEPART'IN ANİDEN MUHTEŞEM YAZMAYA BAŞLAMASI NEDİR??? İMLA KURALLARINA UYUMA BAK, PARAGRAF UYUMUNA BAK, KONU BÜTÜNLÜĞÜNE BAK?????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 R I P https://forum.paticik.com/read.php?25,5791522 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Bu arada şunuda demeliyim oyun inanılmaz hoşuma gitti. Conversation menüleri olsun genel oynama stili olsun inanılmaz Baldurs Gatei andırdı o çok hoşuma gitti. Bide dövdüğüm adamların felan tipini görebilsem standart D&D olmadığından aklımda dacanlandıramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 cypher D&D scroll gibi iste. tek kullanimlik. farki mecburen uzerindeki slotlarda tasiyorsun. karakterlerin cypher limiti var. onu asarsan debufflar aliyorsun, oluyorsun. cypherlarin patliyor falan. cypher limiti arttiran itemlar ve skill var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 BonePART said: Efendi gibi yeni bir darksun yada dragonlance oynu yapsınlar. agzindan bal damliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 -Deno- said: R I P https://forum.paticik.com/read.php?25,5791522 Adam yaşlanmış işte, emekli başçavuş hesabı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 abi sorrowla sanctuaryde kapıstıgın olay sanırım oyunun en en en kötğ tasarlanmış kısmı bu kadar random bu kadar kötü bir encounter olamaz resmen yazık verilen emeğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 hardkor tormentçi olmayanlar beğeniyor bu oyunu heralde. ben de kurucam kesin beğenirim tek deneyimim lise sonda oynadığım planescape torment ne settingi biliyorum ne masaüstü oynadım. da topiği okudum releaseden itibaren silenler, ya da bunu mu backlemişim lan diyenler neden tam bir açıklama yapmamış. anlatın da bilelim merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Abi bir kaç sorun var. Birincisi bence DnD settingi olmaması. Alıştığımız bildiğimiz dünya ve sistem değil. İkincisi dil ve conversationlar çok zorlama. Evet oyunu neredeyse combatsız bitirebiliyorsun ama bunun tek yararı çok kötü combat sistemini kullanmamak zorunlu combatlar çile gibi. En en önemliside dünya ve karakter çok sarmıyor insanı. NPC'ler çok vasat. Toplasan hepsini Morte'nin bir dişi etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Genel olarak beğendim ama ömemli eksiklikleri de var. - Setting çok iyi. Elbette böyle settingler hiç sınırları olmadığı, her şeyin olabileceği evrenler oldukları için eleştirilebilir. Ama bu tarz settingler pek fazla kullanılmadığı için şimdilik orijinal. - Hikaye ve karakterleri beğendim. Torment kadar iyi bulmadım. Ama birçok başka rpg'den daha iyi. Mesela Pillars of Eternity ve Tyranny'e tercih ederim. - Combat'ı da beğendim. Öncelikle turn-based sistemleri real-time-with-pause sistemlere tercih ediyorum. Bir de rastgele combat yok. Hepsi belli bir senaryonun parçası olarak gelişiyor ve düz dövüşme dışında seçenekler de var. Tabii oyujndsa fazla combat da yok. Herhalde tüm oyunda aşağı yukarı on dea combata girmişimdir. - Effort sistemini hiç beğenmedim. Burada daha önceki bir mesajımda nedenlerini anlatmıştım. Özet olarak fazlasıyla kolay bir sistem. - Tides mekaniği de çok havada kalıyor. Oyunun hikayesiyle direk bağlantılı olmasına rağmen, oyunun büyük kısmında sadece allignmentımızı göstermeye yarıyor. Sadece bir iki yerde aktif olarak kullanabiliyoruz. - Bazı mekan ve karakterlerin oyundan çıkarılmasına karşı değilim. Herhangi bir kurgusal eserin yapım sürecinde bu tür şeylerin olması normal. Hata en başta bunları Kickstarter stretch goal olarak koymak. - Ama oyundan görsel ve ses olarak çıkarılan şeyler de var. Mesela şu aşağıdaki, oyun çıkmadan önce gösterdikleri videodaki sahne oyunda da var, fakat npc'nin portresi ve sesi yok. https://www.youtube.com/watch?v=iAKMmjazFjw Oyunda yanımızdakiler dışında hiçbir npc'nin portresi ve sesi yok. Özellikle portre olmaması bu tarz bir oyun için büyük eksiklik. Tahminimce enhanced edition tarzı bir şey ile bunları ileride eklerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Aynen portre olmaması çok saçma bir şey. Bende yazmıştım onu zoom yaparakta göremiyosun karakterleri. Oyunun başında şansa hırsız karakterle adamı seçtim bide değişiklik olsun keisn imba olcak diye Rhini aldım. Rhinden o kadar bezdim ki evine göndermek için takla attım resmen. Karakterlerde bir bağlılık yok beni en yoran şey o. Boktan kısmıda şu şimdi geri donup diğer npcleride alamıyorum kaldı öylece. Son olarak fast travel olmaması çok sıkıcı. Quest tamamlıcam diye loading ekranı izliyorum surekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 bronze sphere ı almadın mı? onu kullanıp diğerlerini yanına çağırabiliyorsun. Rhini eve yollasan da sonradan geri geliyor. kaçışın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 bronze sphere ne?nerden alcez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 portreler hakikaten buyuk eksiklik. olsa oyunun cehresi, hissiyati sekiz tier atlardi. combat driven shadowrun'da bakkalin bile portresi var. tek kisiye outsourcelayip halletmisler. questleri cok begendim. en kuvvetli yani o. super tasarim, genis opsiyonlar nedeniyle degil. guzel yazildigi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 BonePART said: bronze sphere ne?nerden alcez? sagus cliffs'in derinliklerindeki changing god'in mekani var hani main questle gittigin, makine odasi gibi. orada bir ayna var multi-function. aynadaki opsiyonlardan biri veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 alıp sattım mı lan aceba? bakarım aksam birde son soru 4554986 first onela karşılaştığın sonunda combata giden bi kısım var bloomda orası oyun sonu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 spoiler lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 BonePART said: alıp sattım mı lan aceba? bakarım aksam birde son soru 4554986 first onela karşılaştığın sonunda combata giden bi kısım var bloomda orası oyun sonu mu Aynen, ve baya tırt geldi neden bilmiyorum. Dün bitirdim, baya baya "whatever" diyip kapadım. Hiç bi karaktere baglanamadım da, hepsi kötü lan. İlk Torment'i oynarken "O" karakterine rastladıgında oha anasını satiim bu ne lan derdin, şimdi allahın Vendor'u bile "O" diger ucubelikte oldugu için laylaylom diye yürüyerek geçiyorsun her alandan, hiçbirşey dikkatini çekmiyor, less is more olayını çözememişler, karakterlerde contrast yok. Herkes çok ecayip, çok uçuk, herkesin gözleri fırıl fırıl yanıyor oralarında birşeyler uçuyor öööööööööööf tamam anladım dünya çok renkli ok. Yine de Torment'te balık satan teyze, Mourns For Trees, Reekwind gibi tatlı karakterler yok Numenera'da. Ve zerre cinsellik yok oyunda faggotlar harici bilmiyorum farkettiniz mi? Brothel yok lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 abi bağlanılcak bi karakter yok cunku npc questleri konusmaları felan cok yetersiz sırf gittiğin yere comment yapıyo adam nassın aslanım felan diyince bişi anlattıgı yok personel questler vasat bi aşk olayı bişel yok yad aben adam adama gittim diye mi olmadı aceba baya adam adama gruptum lan rhin geldi bi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Ben full hatun gittim Erritis harici. Harem kurdum kendime yine de herhangi bir cinsellik kokusu almadım bütün oyun kimseden, npc'ler dahil. Sexless bir evren var yani, fahişeler yok lan Bloom'da. Bloom'da nasıl fahişe olmaz kafayı yemişler ak. Full mech numeneralarla kaplı fahişeye rastlamamış ve beynimizi uçurmamış olması çok garip bence. Sonra partydeki diger hatunlar CIK CIK CIK yapıcak. Bunlar lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 abi bide şeye çok ayar oldum ulan epi topu zaten 5 tane companyon var 4 companyon sınırı niye bırak alalım hepsini neyi tercih ettiriyosun bana hane 10 tane olur 4 unu secersin oda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Baldurs Gate :( Hatunlar benim için birbirlerine giriyorlardı ne güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 hayır sadece senle değil kendia ralarında da bi iletişim yok npclerin sen sorunca sadece biraz birbirlerini çekiştiriyolar mere diye bi sistem var bi boka yaramıyo bişi değiştirmiyo tides denen sistem sadece zar tutmazsa diye konmuş resmen hiç bi işe yaramıyo alighnmentına göre farklı sonuç bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Bütün oyun bi boka yarıcak diye hayvan gibi okuyup tide kastım mavi mavi, geri dönüşü oyunun BAD END'ine sebep oluyor. Bütün oyun farmla, sadece tek bir diyalog tercihi tam en sonunda. Gittikçe sinirleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Oyuna çok gereksiz bok atmışsınız. Bir Planescape: Torment mi? Değil. İyi mi? İyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar