lierozip Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 erik gibi kuzeyli ablaları, kaslı sakallı viking abileri çeksinler, baltaları kalkanlara vurup shield walla dursunlar, arkaya karlı dağ mazarası koysunlar, bi taraftan da gıy gıylı müzik çalsın 99 sezon seyrederim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=iPsRG0-RQSg travis fimmel normalde de baya ragnarmış zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 birkaç haftaya çekime gideceğiz diyor, ondan. sokakta kadının biri evsiz sanıp para vermiş ahahaha. çok bomba röportaj. athelstan kızardı ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 rollo'yu normandiya dükü olan rolloyamı bağlıcaklar acaba ya? ragnarla bi akrabalıkları yok tarihsel olarak gerçi ama değiştirmiş olablirler karakteri göstermek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Arya'dan sonra kız isimlerinde Lagertha dönemi başlar artık bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 lagertha kötü isim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 floki cok iyiymis la su yukardakinde. rollo en normali sdf. floki gercekte de vikingmis ya la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 kötü isim dedim ama yaptığım kaba bir araştırmaya göre Hlaðgerðr(Old Norse name) isminin latinceye çevrilmiş haliymiş, Combination of HLAÐ and GERD HLAÐ: Germanic name element Old Norse hlað = 'lace-work, headdress' hlaða = 'to weave' GERD: Germanic name element Ancient Germanic *gardaz = 'enclosure' [1] Proto Norse (?) *garðiō = 'enclosure', 'protection' [2] Old Norse garðr = 'enclosure', 'protection' [2] [3] [4] [5] Gothic garda = 'yard' [1] gards = 'house' [1] Old Swedish gardher = 'enclosure' [4] Old Saxon gardo = 'garden' [1] Anglo-Saxon geard = 'enclosure' [6] Old High German garto = 'garden' http://www.nordicnames.de/wiki/Lagertha http://www.nordicnames.de/wiki/Hla%C3%B0ger%C3%B0r http://en.wikipedia.org/wiki/Lagertha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 ya bomba zaten kadın isimleri, "savaş kalkanı" vs anlamında tonla isim var çiçek isimleri yerine lol. <3 nords. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 rollo rollo , ragnardan sonra denmark krallıgını kuruyor tarihte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 http://tr.wikipedia.org/wiki/Rollo onu bilmiyorumda benim dediğim bu. Aha hakkatebde İngilizce wikisinde yazmışlar.Dediğim gibiymiş. ''A character based on the historical Rollo, played by Clive Standen, is Ragnar Lodbrok's brother in the 2013 TV series Vikings.''[12] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 güzel bölümdü gene, hepsi iyi de rollo bi ayrı güzel oynamış savaş sahnelerinde (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 güzel bölüm.şunun kadar güzel savaş sahnesi çeken başka dizi yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 tam bir lagertha ve rollo bolumu olmus, harikada olmus(tu) http://www.deadline.com/2014/03/historys-vikings-renewed-for-third-season/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 kalkan duvarını sıkı tutmadığın zaman, arkasında kalabalık olmadığın zaman neler olabileceğini de gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 işte viking birimlerinde brace yok, romalı birime komut vermeye alışmış ragnar sanırım. (:P) ama güzel bölümdü, lagertha da devlet gibi kadın. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 olm bu dizi muhteşemmiş ya hıyarlak edip izlemeden bok atmıştım savaş sahneleri de çok lezzetli ve gerçekçi bence mal mal konuşmuşum :D sayılar biraz daha fazla olsa çok daha iyi olurmuş gerçi ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 game of thrones'tan iyi savaş sahneleri var bence birde wiki okuyup dizi ile ilgili spoiler vermeyin şurda. en azından açıklamasına yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 her sahne özenle çekildiği belli sezon 2 5. bölüme geldik hala zevkle izliyorum sarıyorda. ilaç gibi geldi şu dönem true detective den sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 yeni bölümde iyiydi ya king horik malına da uyuz oluyorum ne zaman gidicek acaba lagertha <3 björn de tam kezbana denk geldi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Lagertha reis mi oldu ne oldu anlamadım ben. bir de önümüzdeki hafta "most shocking moment on television" varmış dizide güya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 borg a uzelmemek elde degil, ragnar tarafindan iki defa oyuna geldi. siggy de tam bir whore. floki ile olan sahnesi cok iyidi ama lol lagertha, kocasinin gozune bicagi sapladigi yerde ciglik attim lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Floki çok iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 döktürmüşler yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 çok iyi bölümdü (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar