Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Lumia 620 de çok hoş o fiyatlara, donanım olarak Krait ile yeterli. OS güzel epey. Market yavaş yavaş doluyor ama yetersiz diyebilirsin yine de. Donanım olarak SIII Mini'den daha iyi ama kullanımda fark yaratmıyor pek. Ben bu hafta aldım bir tane, memnunum. Windows Phone güzel diye hep söylüyordum zaten, her şeye app var ama iOS ve Android benzerleri kadar kaliteli değiller bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4968&idPhone2=4967 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Tasarımı başarısız kime göre, neye göre? Lumia'ların tasarım çok iyi bence. Nokia Maps, Nokia Music gibi atrıları da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 http://www.darty.com.tr/e_commerce/TELEFON/Cep-Telefonu/SmartPhone/SAMSUNG/i9250-Galaxy-Nexus-Titan-um-Silver-c-12-p-94612.htm?ref=akakce&v=1.12.7 Benden de bu gelsin tavsiye olarak. Antalya Darty de yokmuş yalnız. 2 gün önce eşime aldım Mediamarkt Antalya da 999 tl ye, belki sizin oralarda da aynıdır fiyat. Benim eski telefondu Aletten de çok memnundum. Satıp gidip LG Nexus 4 aldım, ondan da memnunum , Hatta eşime bile gene Nexus 3 aldım gidip. Şu anda o fiyata Fiyat Performans Samsung Galaxy Nexus 3 tür bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Lumia 920'nin tasarımı başarısız. Ele alındığında oyuncak telefon hissi yaratan bir malzemesi var. Çok kalın ve kasanın tamamı plastik neredeyse.. Türüne piano kaplama mı deniyor bilmiyorum mesela sarı rengi çok sırıtıyor telefonda ve komik duruyor insanın elinde.. Kimine göre kötü kimine göre iyi.. http://cdn.pocketnow.com/wp-content/uploads/2012/11/Marko-Lumia920.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Lumia'nın hedef kitlesi gençler. Hitap ettiği kitle çok beğeniyor telefonu. Onun haricinde market eksiği olsa da OS'u çok kullanışlı. Hatta bence metro dizaynı stock androidlerden daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 market canavar gibi büyüyor ve iphone, htc sensation kullanmış bir zat olarak şu an çok mutluyum lumia 920 ile. çok akıcı bir şekilde çalışıyor alet. fotoğraflarım şahane, uygulamalar yeterli. tavsiye ederim kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Babam Lumia 920 aldığından beri yanına gittikçe inceliyorum telefonu beğeniyle, güzel çok. Marketi gözümün önünde büyüyor ama Nokia appları da çok çok iyi. Özellikle tüm Türkiye'yi offline olarak indirebilen Nokia Maps. Sonunda gittim Lumia 620 aldım işte. Bir de (sözüm Android üreticilerine) Nokia'nın flagship'i ile budget modeli arasındaki fark çok az alıştığımızın aksine. Lumia 620 Android olsa mid range olur açık sekilde: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4967&idPhone2=5147 Galaxy SIII Mini'den, Xperia P'den filan bariz daha iyi kağıt üstünde. Yavaş çalışma sınırının çok üstünde, Windows Phone Store'da en ağır programları takılmadan çalıştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Bende bugun hatuna galaxy s2 aldim. Baya guzel geldi gözume yauv, yillardir iphone kullaniyorum, bende kurtlandim acaba androidemi gecis yapsam diye. Guzelmis baya, akici falan os baya, kullanisli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 aramil said: market canavar gibi büyüyor ve iphone, htc sensation kullanmış bir zat olarak şu an çok mutluyum lumia 920 ile. çok akıcı bir şekilde çalışıyor alet. fotoğraflarım şahane, uygulamalar yeterli. tavsiye ederim kesinlikle. şunu diyen bi arkadaşım 1 hafta içinde patlattı aleti, + aşırı ağır telefon iphone 5 ve s3 ten sonra alışılacak gibi degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 How about iphone? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 620 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Telefon'dan beklentisi cok olmayan icin 620 en iyilerden ama disarda tek alet olarak kullanilicaksa, yani bir tablet yoksa yetersiz gelecektir hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 920 lumia pil sorunu var, bulaşmayın hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Gereken her sey var telefonda ama gerekenden kastin eposta, muzik, audible, mail, sms, takvim, alarm, internet, harita filansa. Kacinci kez soyluyorum bilmiyorum ama Nokia app'lari cidden cok iyi. City Lens, Drive, Maps filan kat kat deger katiyor alete. Onlar buyuk bir faktor oldular 620 secimimde benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Undisclosed said: 920 lumia pil sorunu var, bulaşmayın hiç. nasıl bir sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Aylardir kullaniyor babam, daha bir kere pili erken bitiyor dedigini duymadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Bende hem android tablet hem de giriş seviyesi android bir telefon var ama telefon bana yetersiz geliyor. Üst sınıf android telefonlara yöneliyorum. Windows 8'in de arayüzünü sevmiyorum. Renkli renkli kutucuklar hiç estetik durmuyor ve çok basit gözüküyor. Mesela HTC Sense 5 arayüzüne bakarsak çok havalı ve estetik duruyor, basit durmuyor. Bu durumda android, windows seçimindeki çoğu faktör kişisel zevklere ve tercihe dayalı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 demin vatan'a gittim s3 aldım elime fln bi de mini s3 aldım. arasında kararsız kaldım. 920 lumya da çok büyük ve kalın geldi s3'lerden sonra dedim s3 alayım en iyisi. derdim büyük olmaması benim ama alışırım gibime de geliyor ya. s3 çok daha kalite gibi duruyor miniye göre her açıdan. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 mini iyi aslında bir çok iş için ama s3ün fiyatıda epey düştü 1000 liraya var ya nerdeyse garanti düşünmezsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 anlatayım pil olayını. iphone 3g den geçtim lumia 920 ye. belirtmemdeki amaç ikisinin pil ömrünü kıyaslayacak olmam. gunde ortalama 20-30 dakika telefonla konuşan biriyim. 3-4 kere gün içerisinde maillerimi kontrol ederim. 3g (çıktığı hafta almış olmama rağmen) son demlerinde bile ortalama 2 gün pil ömrü sunuyordu bana. daha yeni 1-2 aylık sayılan lumia 920 ise 1 gün, hatta bazen 1 gündende az pil ömrü sunuyor bana. pil ömrünün telefonun değişik kriterlere göre değiştiğini biliyorum. 920 nin default olarak açık gelen, ve pil ömrünü negatif yönde inanılmaz derecede etkileyen çeşitli durumlarından bahsedeyim biraz. -wi fi kapatılmış durumda -backgroundda program çalışmıyor durumda -ayarlardan arkaplan uygulamalarının hepsı kapatılmış durumda -tuş sesleri gibi pil ömrünü kısaltan herşey kapanmış durumda -mail ve sosyal medya sitelerini 30 dakika aralıklarla check etme zımbırtısınıda manuele ayarladım. bunları telefonu ilk aldığım ayarlarda kullanırsam zaten abartmıyorum 6 saat, biraz kurcalarsan 5 saat ömrü var o pilin. pil ömrünü uzatmak adına yaptığım bu ayarlardan sonra işte 1 gün maksimum dayanıyor. nokianın hem kendi sitesinde hemde unofficial forumlarda bir yığın insanda benim gibi bu durumdan muzdarip. telefonun kendi içinde yazılımsal bir sorundan kaynaklanıldığı düşünülüyor. genel olarak forumdaki insanların ve nokianın görüşü bu yönde. 2 tane patch çıktı bu sorunla ilgili. lumia 920 si olanlar yüklemişlerdir zaten yeni versiyon olarak. etrafımda lumia 920 kullanan arkadaşlarımında aynı dertleri var. hatta var demeyeyim artık, bi ben kaldım satmayan :) kısaca bu telefonun pil ömrü buysa, bana yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 uzun uzun yazmışsın, eyvallah =) çok enteresan, çünkü çıktığından beri ben de lumia 920 kullanıcısıyım, pilinin muadili telefonlara göre daha başarılı olduğunu düşünüyorum =) ama büyük farklar yok yine de, dediğin gibi 1 gün. 2. güne ancak çok pasif kullandıysam yetiştirebiliyorum ama o segmentteki telefonlarda normal bir şey bu. pil için özel bir ayar da yapmış değilim. telefonu da hardcore değil ama oyun dahi oynayacak biçimde kullanıyorum. genel olarak da (ilk patch'ten sonra) pil konusunda hep olumlu yorumlar duymuştum. o yüzden sormuştum, garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 S4 ve One kullanan varmi? Pil durumlari nasil? Kararttim gözumu valla alcam ikisinden birini. Buarada android icin ne kullaniyoruz yedeklemek vs icin itunes yerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 neyi yedekleyecegine bagli satin aldigin appler direk google tutuluyor contactlarda oyle Bide cikmadi mi hala htc one ya ben cikti saniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Android icin oyle genel bir program yok, ayarlari, indirilen programlari, kisileri filan Google kaydediyor ama sistemi oldugu gibi yedeklemek istersen uretici firmaya bakar. Lumia konusunda evde hem 920, hem 620 var, ikisi de sorunsuz her sekilde. Forumlarda herkes dertli dedin ama sirf Q4'de Lumia serisi 4.4m satti, bunun Q1'i var bir de. Sirf 920 2.5m pre-order aldi. Bunlarin arasindan hepsi sorunlu olsaydi dedigin gibi yer yerinden oynardi, Nokia batardi. Onlar dertli olduklari icin forumda olan azinlik. Lumia guzel olmus, Nokia applari ve Windows Phone da iyi. Tavsiye ediyorum kesinlikle ama dedigim gibi, yaninizda tablet de tasiyorsaniz almaniz daha iyi, tek alet olarak temel isler icin yeterli sadece. Market hala yeterince kaliteli degil. Benim telefonda harita, Readability, Audible gibi klasik seyelr disinda app yuklu degil; mobil oyun zaten oynamiyorum. Bazi insanlar icinde 100 kusur app yuklu Android'lerle dolasiyor, surekli mobil oyunlar oynuyor; onlara gore degil bu Lumia daha. Anlamissinizdir iste dedigimi teknolojo okur-yazari Pati halki olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar