katliamci Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 iTunes'tan alabiliyosun.Zamundada da var.dadadadada
katliamci Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=oiWSjWKLK70
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 abi herkesin yogunlaştıgı iki şarkı var hakikaten biri bu yukardaki biri get lucky. ama beyond the game of love give back life to music falanda çok iyi parçalar yani.. taktı herkes bu gorgiyoya
katliamci Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Ben de şuna takmış durumdayım.Bildigin loopta 2 gündür. http://www.youtube.com/watch?v=o_adJaduizE
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 ahah videolarin hepsi bi anda deleted video oldu, ne guzel dinliyodum yaa.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 ben albümü genel olarak sıkıcı buldum. tabi ki one more time falan beklemiyordum ama ne bileyim işte.
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 instant crush dinlemekten sesim inceldi
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 instant crush bariz albümün en yavan şarkısı
katliamci Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Within'in hemen arkasından dinliicen instant crushı.
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 gün geçtikçe sürekli dinleyeceğim şarkıları ayıklıyorum. give life back to music de eklendi listeye.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 moncici said: instant crush bariz albümün en yavan şarkısı Ya aras kusura bakma ben buna katılıcam ya. Ha yine de çok top tier de, albüm içinde biraz viuuuv. Allahım nasıl eleştirecek bok bulduk şu güzelim albümde onu bilmiyorum.
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 beyond abi şu albümün en iyisi.. net yani
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 İnternet'in müzik endüstrisine vurduğu darbeden bu yana böyle bir reklam kampanyası hatırlamıyorum. Özellikle interneti aktif kullandı adamlar. Albüm "sound" olarak muhteşem, vasat diyebileceğimiz bir yer yok. Kesinlikle "cool", dinlemeyen eksik kalır, oluşturulan havayı hakediyor. Ancak devrimci bir albüm mü, şüpheliyim, hele bir yazı devirsin bakalım. Yine de bir şey popüler olacaksa böyle kaliteli olsun en azından diyorum.
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Jim_E_Rustler said: moncici said: instant crush bariz albümün en yavan şarkısı Ya aras kusura bakma ben buna katılıcam ya. Ha yine de çok top tier de, albüm içinde biraz viuuuv. Allahım nasıl eleştirecek bok bulduk şu güzelim albümde onu bilmiyorum. nakaratının nasıl insanın diline dolandığını yazdım. baya die antwoord'un fatty boom boom'dan bu yana söylemeyi bu kadar eğlenceli bulduğum şarkı yoktu game of love dışında bütün şarkılar çok çok çok fazla iyi. game of love'da iyide böle arada bir.
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 bide nedense instant crush bana kainatın en iyi olan 'twin peaks'i hatırlatıyor. albümü dinlemeye başladım bu şarkıyı buldum böle dinledim. bikaç kere dinledim. sonra biraz daha dinledim sonra twin peaks ilk sezon bitti bilmemkaçıncı kez
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 goldbären said: bütün albüm baya iyi. bunun beğenmeyen adamla müzik tartışmam sadece giorgio falan değil, komple iyi. daft punkçılar beğenmemiş ama ben de diğer albümlerin aksine en çok bunu beğendim. hatta aynı kalitede benzer albümler yazın bildiğiniz, iyi olur !!! - Thr!!!er
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 2 gün daha dinledikten sonra, sanırım en akılda kalıcı parça "Instant Crush". Ama ortada bir "Touch" gerçeği var, herhalde önümüzdeki on yıllara yadigar kalacak eser bu. Birçok yorumda zaten başköşeye koyulan parça, Fransız ikilinin de en çok özendikleri olması tesadüf değil.
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 katliamci said: Ben de şuna takmış durumdayım.Bildigin loopta 2 gündür. http://www.youtube.com/watch?v=o_adJaduizE şurda full versiyonu var. bağımlılık yaptı resmen.
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 get lucky çalarken nasıl dans edilmeli
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Rdio'dan dinledim simdi, album guzel ama bir yildir cikan en iyi 10 albumun arasina giremez bence. Bir ben miyim o kadar sevmeyen bilmiyorum ama.
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 within inanılmaz huzur vermeye başladı 2 gündür.
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Lose yourself to dance apollonun ipodundan leak olmuş.
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 hoşgeldin http://www.youtube.com/watch?v=SlLXJYqyW8o
Öne çıkan mesajlar